Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Lokids #73582 üzenetére

    Igen, mindegyik kell, de van, amelyik többet hoz a konyhára, ezt adja ki a szimulátor (ahelyett h 10ezerszer püföldnéd a training boss-t 5 percig, megteszi helyetted egy adott séma alapján), ezért ismered meg a súlyokat, és igen, vannak bizonyos szintek, amik mellett felborulnak az arányok, de ezért van a szimulátor, tudod h az aktuális geareden milyen statokkal lehet legtöbb javulást elérni.
    Nekem pl. a versatility a crit után a legfontosabb, de már állt úgy a gearem, hogy utolsó helyre sorolta a rendszer, mert arányaiban túl sok volt a többihez képest, és inkább haste és mastery kellett, és így eljutsz egy olyasmi arányhoz a végén, amiket icy veins-on is írnak.
    Persze ahhoz h meglegyen a kellő dps, olyan talent és karakterhasználat elengedhetetlen. Én pl. ha chaos blade helyet fel barrage-ra tesztelek (tehát talentfám utolsó során módosítok csak), akkor -30k dps -> mivel fel barrage aoe sebez, biztos h 2+ mob esetén több dps lesz, ami gondolom másik szimulációs beállítással ki is jön, de ennyire már nem szórakozok vele.

    A szimulátor egyébként talán ezredmásorpercre pontosan kiírja a szimuláció végén, hogy mikor mit castol a karaktereddel, az esetleg segítség lehet, mert lehet h valamit nem használsz ki. Linkelj armory-t, ránézünk, bár nem értek a druidához.

Új hozzászólás Aktív témák