Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz Malibutomi #43893 üzenetére

    Azért végzik ki a népek egy két hónap alatt a kontentet mert nagyságrendekkel több információ jut el a játékosokhoz mint Vanillában vagy TBCben. Vanilla alatt még Youtube sem volt nemhogy Elitist Jerks. TBC-ben meg azért ment nehezebben egy egy raid mert bugos volt és lassan jött a patch.
    De ezek mind mind el lettek mondva, de akár logikusan utánagondolva is rá lehet ezekre jönni.. Csak megint előjött a kontent végi fikázás, meg a "régen minden jobb volt"-ozás amiket én egyre nehezebben tudok tolerálni.

    Ha nem tetszik abba lehet hagyni. Nem kell szívességet tenni a Blizznek, hogy játszol az ovis játékával.

    A Ventrillón valo dumálást meg most is ugyan úgy meg lehet ejteni, csak egy este nem 1 instát nyomsz le hanem 3-at. Ugyan azon időn belül több pontot és goldot kapsz, miközben ugyan úgy elvagy a haverokkal/barátokkal a Ventrillón. Hát igen kemény életet élünk.

    Lassan tényleg annyi régen jobb volt hozzászólás lesz, hogy fogom magam és elmentem ezeket a hozzászólásokat. Majd ha már célegyenesben lesz a panda utáni kiegészítő, akkor előveszem és az ember orra alá dörgölöm majd, aki akkor már a pandát isteníti és az újat szidja mint valami beragadt kakukkos óra.

    Lassan el kellene fogadni, hogy attól még hogy neked nem tetszik az nem azt jelenti hogy am'block szar a játék. Ennyire ne legyünk beképzeltek. Nekem specc a bétában látottak elnyerték tetszésem. Az én véleményem pedig hogy sokkalta de jobb lesz ez a kieg mint az istenített TBC. És 27 éves létemre még a WoW pokemonnal is fogom tolni, mert ha nincs kedvem egy randomot tolni (ami szerintem az egyik legjobb újítás a WoW történelemben) akkor csak keresek egy ismerőst vagy ismeretlent és kihívom egy párbajra.. Bizony! És még kung-fu panda monkom is lesz, bár az csak kíváncsiságból.

    Hogy könnyebb e a játék? Ezt tipikusan azok mondják akik csak az aktuális raid kontent első vagy második HC bossát ölték (vagy annyit sem). Mi vért izzadtunk egy-néhányon és nagyon nem úgy éreztük mint ha valami loot pinata lett volna..

    Ez szóljon mindenkinek aki hasonlóan vélekedik. Mert lehet kulturáltan véleményt nyilvánítani, nem tetszést kifejteni, vagy lehet "nekem nem tetszik ezért szar, meg Blizz mongyon le!" írogatni vagy Kung Fu panda - Helló Kitty divatszavakat odaböfögni.

    És még egyszer leírom, ha nem tetszik NE játssz vele. Magadnak is és nekünk is (értem ez alatt a csöndes többséget akiknek tulajdonképpen tetszik a játék és a változásokat nem szívatásnak/könnyítésnek éljük meg hanem egy új lehetőségnek) szívességet teszel.

Új hozzászólás Aktív témák