Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szilchi

    őstag

    Pár kérdésem lenne.Az egyik,hogy hunterrel hogy/hol tudnám a nálam alacsonyabb szinten lévő petet a leggyorsabban felhúzni.Konkrét példa,hogy van az 51-es hunterem és van neki a 45-ös gorilla.Questelés közben folyton leszedem róla a velem azonos szintü de nála nagyobb mobokat szal az nem előnyös.Mondjuk elégedett vagyok a macskámmal is,azzal megyek szinte mindig.De jó lenne valami kifejezetten tankolós pet is.

    A másik meg,hogy mindenhol azt olvastam,rugóval fontos összeszedni a hitcap-et,hogy minél kevesebbet misseljen az ember.Ki is cseréltem szinte az összes gemmet a rugómon hit ratinges gemre.Van most kb. 350 hit-em és kb. 6-7 % miss-em HC-ban meg 10 fősben.Viszont csak olyan 2,3-2,5K dps-t hozok.Tegnap meg VoA 10-ben egy rugó valami 200 hit-el és olyan 13-14% miss el(de nálam jobb gearrel) simán hozta a 4500-4700 dps-t.Akkor mégsem ennyire fontos a hit és pusztán felszerelés kérdése (nameg persze skill),hogy mennyi dps-t tud kihozni az ember a rugójából?Ő is combaton nyomta mint én.

    Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...

Új hozzászólás Aktív témák