Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gaz 78

    aktív tag

    válasz Magany #2292 üzenetére

    Amúgy Magyarul is tudod futtatni a játékot,az indító képernyőn kiválasztod a Magyar zászlót és Magyarul olvashatsz mindent a játékban.De ha te neked a Magyar szinkron is kell akkor arra is van lehetőség:
    [link]
    A kiegészítő berendezéseket a garázsban tudod megvásárolni a tank alatt a 3 kis kockába beleklikkelve tudod a cuccokat előhozni.Egy tankra max. 3 dolgot szerelhetsz.Mellékelek egy képet amin sárgával karikáztam be a lelőhelyét! :) ..Pirossal karikáztam be azt a kis sárga csavart ami azért fontos mert az azt jelenti,hogy komplex a felszerelés vagyis nem tudod leszerelni a tankról csak kizárólag arany fejében.- vagy megsemmisíted ha nem kell bár az baromság..Vannak olyan kiegészítő berendezések amik mellet nem találsz indexben olyan kis sárga csavart,az azt jelenti,hogy szabadon lepakolhatod a tankodról az adott kiegészítőt és felteheted másik tankra!
    Világoskékkel karikáztam be azt a 3 kockát ahová fogyócikkeket rakhatsz be ..ajánlott a javítókészlet a tűzoltó palack és az elsősegély csomag ..ezeket a fogyócikkeket csata alatt egyszer használhatod fel,aztán újra meg kell venned ha akarod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák