Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaLeun

    senior tag

    válasz - = Zk = - #55048 üzenetére

    Nem vesztesz semmit.

    Új rankedben akárcsak az előzőben, ha gyakorlatilag nincs S vagy A tierű vagy minek nevezi Flamu hajók osztályozását, akkor magad ellen játszol. Magyarul ha nincs egy ha nem is OP de még a mai metában elfogadható szintű minimum fullos hajód fullos kapitánnyal amivel baromi jól mész, akkor lehúzod a csapatod.

    Mai első ranked pl. annak ellenére, hogy az ellen Cossack és Split kb. 2 perc alatt elhullott, egy 50% prémium Brandenburg játékos egyedül kitett 4 saját hajónkat 4 perc alatt.

    Másik oldalon ott voltam én és egy Zieten full hp-val éppen spottoltam az ellenfél első hajóját és egyszerűen ennyi volt a csata, a nagy kibeba ranked.

    Szerintem rankedet csak úgy érdemes játszani, hogy van valami régi vagy akár új prém hajód és magasról teszel az egészre amig zsebre rakod a kreditet.

    Inkább megiszom 1-2 sört és megnézem a Das Boot-ot, Master and Commander: The Far Side of the World-ot vagy Greyhoundot a hülyeségeivel... Most is éppen ezt teszem, mert egyszerűen nem is tudnak megmozgatni a Steel, Coal vagy az éppen hupikéktörpikék néven árult tokenek.

    [ Szerkesztve ]

    Cila

Új hozzászólás Aktív témák