-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55401 üzenetére
persze hogy beleszámít, máskülönben a vége felé randomban nagyon sok játék kéne hozzá.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #55401 üzenetére
Beleszámít, csak épp nem tart a dockyard végéig.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55404 üzenetére
jó az én szintemen kell sok akkor úgy írom.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
KJ82
senior tag
Steel hajók közül melyek az ajánlottak ? Eddig van Bourg, Stalin, Mecklen, a maradékból kéne választanom ( CV meg sub kiesik ).
Lauria az amin gondolkozom.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
NomAd_82
aktív tag
Ha a játék mechanikáját nézem, akkor a legújabb hajót. Utána fű alatt rommá butítják.
Megjelent a Stalingrad, megvettem, az első 10 battle-t szarrá adta, azóta 100.000 k-nál nem tudok feljebb menni vele, felejtős, pedig nem játszom máshogy.
Burgonya szintén. Krakeneket nyomtam vele az elején, azóta 100-150k között mozgok vele eléggé sok bukta csata, pedig nem játszom máshogy.
Most van 48k steel, 1300.000 szén, 80k Research point és nem látok értelmes hajót. Harácsolok Mecklen érdekelne az milyen csónak? -
KJ82
senior tag
válasz NomAd_82 #55407 üzenetére
Én kedvelem. Nem a tipikus német BB, ki lehet hegyezni secondary buildre, de nem lesz belőle secondary monster. Elég jól bírja az ütéseket is. 2.0 sigma, ami eléggé pontossá teszi, és hiába a kis kaliber, de mégiscsak 16 ágyú Igaz, a hátsó ágyúk kilövési szöge nagyon rossz, de sokszor nem érezni a hátrányt mert az első 8 is simán van olyan pontos amennyire kell.
Cruiserre halálos, BB-t eddig leginkább csak 10km alatt citáztam vele, de annyira nem is számít mikor 22 másodpercenként tudsz vele 10-20k-t lőni.
Szinte csak ezt használom most Assymetricben. Amennyi cruiser van ott, nagyon jó körökre képes.
Itt egy videó róla : [link]
-
Djuree
félisten
-
félisten
válasz NomAd_82 #55407 üzenetére
Mega Hinden kb. Nem pushra való, középtáv felett kicsit van az ideaális tartománya, a BB-ket gyakran kell HE-zni, a cirkálók oldalát szereti.
Late game be lehet menni vele rambózni kicsit, de alapvetően nem arra van, kis kaliber, nincs visszatartó ereje a jobb cirkálókkal szemben sem. -
KJ82
senior tag
-
NomAd_82
aktív tag
válasz FoxiestFox #55410 üzenetére
Köszi KJ82 a választ, Foxi neked is. Maga a hajó nagyon bejön.
Elég sok Mecklent láttam pukkanni igen rövid idő alatt.
A Schlieffen-t nagyon szeretem, kedvenc de sok esetben meggondolatlan vagyok vele és bemerészkedek közelharcba, mert azt gondolom, hogy a secondary-val mindenható vagyok és onnantól élek kb. 1 percig. Ilyen mentalitással ajánlott a Mecklenburg?
A kis kaliber miatt inkább gyújtós hajó?[ Szerkesztve ]
-
KJ82
senior tag
válasz NomAd_82 #55416 üzenetére
Mecklen szerintem jobban bírja mint a Schlieffen ( nézd meg például az orrukat, 32 mm vs 27 ), + valamivel több HP. Szeretem a Schlieffent én is, ( egyetlen hajó amire megvettem a T10 bónusz csomagot ), de ha olyasmi kell ami sec rangen kívül is megbízhatóan eltalál valamit, akkor Meck.
Fox jól írta, gyakorlatilag egy jól páncélozott nagy cruiser BB slotban.
-
félisten
-
LK
addikt
válasz scyllarus #55419 üzenetére
Ha jól olvastam a mostani peccsel jön. Netes Armory-ban is lehet cserélgetni gondolom, majd ott ránézek, mert ezért nem raknám fel a játékot. Kicsit keveslem a félárat a beszámításért.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
-
Djuree
félisten
Másik csoportból:
az AL Littorio-t (ami gyakorlatilag egy Roma, ami egy egész jó T8 BB) kb. 3500 Ft-ért meg lehet kapni. Ez még azoknak is jó vétel, akik alapból F2P-t nyomnak.
A lényeg: dublonért nem lehet megvenni. Így kell eljárni: Elmentek a webes Premium Shopba, ott megtaláljátok limitált ajánlatban az AL Littorio-t, kapitánnyal együtt, -80%-os áron (kicsivel 10 dollár felett, azaz kb 4500 pénzért). Ehhez még fel tudtok használni egy AL kupont, ami a Premium Shopban ad -15%-ot valamire, de csak rövid ideig él. Ha azt is rátosszátok erre az ajánlatra, akkor jön ki kb a 3500 pénzes ár. A hajó amúgy zseniális, a szórása néha idegesítő, de egy T8-as BB jó páncéllal, majdnem Stalingrad szintű átütéssel - és 11.7-es rejtőzéssel...
ennyit megér simán...3200ft körül van a vége.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
LK
addikt
Netes armory-ban nem dobja fel a prém hajók cseréjét. Ingame most van ilyen lehetőség?
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
iszoke
senior tag
U-69 esetében 114k damage kezdő értéknek számít?
-
Djuree
félisten
válasz iszoke #55427 üzenetére
21499 jelenleg az avg dmg vele, szal jó, de nyilván ez egy kiemelkedő csata, mindenkinek van ilyen, nekem is van t6-al 140k dmg-em...az átlag majd nem ennyi lesz.
-
Djuree
félisten
válasz iszoke #55429 üzenetére
[link]
itt kiválasztod fent hogy warship és minden hajó minden statját meg tudod nézni, dmg rekord, átlag dmg, meg mindenfélét.
igen elég kevés, kisebb szintű subbal nehéz játszani, én nem is tudok egyáltalán.
bár nem is próbáltam csak pár körben de nekem nagyon bonyolultnak tűnt, maradok a dd-nél mint main class.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
sh4d0w
félisten
Na, a nemetek is megkapjak az elso hibrid csatahajojukat... legalabbis a ruszki szerveren. Nem mintha valaha is eszukbe jutott volna ekkora marhasag.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
-
nagyúr
Az összes tengeralattjáró ilyen lomahán fordul meg mint az U-4501 tier 10-en? Vagy vannak fürgébbek is ennél? Sokszor emiatt robbanok fel, mert nem tudok időben kimanőverezni a mélységi bombák elől, bár van mikor sikerül, de lehetne fürgébb is...
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
félisten
-
Djuree
félisten
válasz FoxiestFox #55440 üzenetére
ja az a depth charge lószart se sebez sajna rá.
nézem én is 6 eltalálta, sebzés 2000.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
félisten
válasz sh4d0w #55442 üzenetére
Ez a hátránya annak, amikor egy borzasztó komplex aiming system van a játékban, amit minden bizonnyal olyanok kezdtek el írni, akik már rég nincsenek a cégnél.
Lehet át kellene gondolniuk kukázni az egészet, és egy fps játékéhoz hasonló egyszerűbb modellt implementálni, ahol tényleg a játékos céloz, nem csak irányelveket határoz meg a rendszer számára, hogy az döntse el számos változóval, hogy mi lesz a shot eredménye.
De ha már itt tartanak, jöhetne egy új engine is, lássuk be, a wows új korában sem volt egy túl szép game, mostanában főleg nem számít annak. -
sh4d0w
félisten
válasz FoxiestFox #55443 üzenetére
Lehet komplexnek hivni, en inkabb a vilag leglustabb megoldasanak titulalom. Aztan az sem vilagos nekem, hogy a feszkes fenebe lehet az, hogy a CB-re kitalalt consumable, mukodokepes randomban? Normalis esetben a battle egy objektum, ami arra eleg, hogy elinduljon a csata. Ha random indul el, akkor oroklodik a battle objektum, majd hozzatevodnek a random sajatossagai. Ha CB indul el, akkor oroklodik a battle objektum, majd ahhoz is hozzatevodnek a CB sajatossagai.
Legalabbis akkor, ha a programozonak van agya.
Az meg mar fel sem foghato nekem, hogy ebbol hogyan lesz 0 HP-s, elpusztithatatlan hajo.
-
félisten
válasz sh4d0w #55444 üzenetére
Oh hidd el hogy komplex az, attól hogy utáljuk mint a szart. Ebben a bughalmazban az egyik legösszetettebb és legrégebb óta toldozott-foldozott rész, sajna olyan is.
Wowsban nekem pont ez volt a legnehezebb anno, hogy elfogadjam hogy ez nem olyan mint egy CS hajókkal, tehát itt a skill nem abban jön ki hogy jól célzol, hanem abban hogy hogyan pozicionálsz és hogy jól válaszd meg milyen adok-kapokba mégy bele.Király lenne egy olyan hajós game, ahol célozhatok én.
-
sh4d0w
félisten
válasz FoxiestFox #55445 üzenetére
En nem azert hivom lustanak, mert utalom, pont forditva: azert utalom, mert egy ostoba, lusta megvalositas. A railgun bug azert tortenhetett meg, mert szamolas helyett egy konstans ertek van rendelve az idohoz a kulonbozo tavolsagokon, semmifele fizikat nem szamol az engine. Aiming bug, mert a jatekos nezopontjahoz van rendelve a lovedekek landolasi pontja, nem az agyuk poziciojahoz.
Lathato, hogy az osszetett trigonometriai-fizikai szamitasokat teljesen melloztek a jatekbol - na, hat ezert lusta.
-
félisten
-
jocee777
tag
Üdv! Citadella over-pen lehetséges?
Eskü nagyon adja a sok meglepődő arc ahogy felszínre hatol a felismerés, hogy a villamossinen egy villamos jön!
-
LK
addikt
válasz sh4d0w #55446 üzenetére
Réges régen vmi Német T10 cirkálóval HE spamet toltam messziről BB-re teljesen rázoomolva.
Sokáig lőttem, egyszercsak 5-6 salvo ráment úgy, hogy be sem talált, csak köré esett. Mondom, mi az anyád van 😃. Replayben visszanéztem, és amikor mellé-köré estek a lövedékek rázoomolva, valójában egy hegy csúcsát lőttem. Azóta sem értem. Lehet mod hiba volt isten tudja."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest