- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sh4d0w
félisten
https://www.coreinfinity.tech
-
KJ82
senior tag
válasz sh4d0w #51915 üzenetére
Péntek óta megy a balhé. Most már vannak akik bepanaszolták WG-t a PEGI-nél (az a szervezet ami meghatározza milyen életkortól ajánlott egy játék ), újságoknak küldenek infót az egészről, lehúzzák a Steamen, stb.
Gyanítom hogy messze nem számítottak ekkora balhéra a WG-nél, de most kb. az összes szar a nyakukba ömlött egyszerre.
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
veterán
válasz sh4d0w #51915 üzenetére
Sz.pjanak csak, megérdemlik, én nemcsak, hogy nem sajálom őket, de kifejezetten élvezem az egészet.
Ennyire ostoba buta egy céget a világ nem b.szott még. Boldogan élhetnének ebből a foshalomból életük végéig, de neeem... a greed az nagyobb mint a józan ész... tipikus orosz.どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
veterán
Küldtem PEGI-nek levelet
"Your message has been sent and we will get back to you shortly."
Remélem rájuk verik a 18as karikát.
Amúgy hatalmas poén lenne, ha tényleg beállna egy fejlesztő cég azon ötlet mögé, hogy a kilépett cc-sekkel karöltve csináljon egy normális hajós játékot.
Art-departmentet át kell csábítani, lenne olyan játék, hogy lehugyoznánk a bokánkat...[ Szerkesztve ]
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
frame>24
addikt
-
RedAngel79
kezdő
REDDIT100K - kód
Az egész missouri kapcsán az a poén, hogy ahhoz, hogy a WG ígérete (azonos kredithozam) igaz legyen, a matematika törvényeinek meg kéne törnie
[ Szerkesztve ]
"None of you seem to understand... I'm not locked in here with you, you're locked in here with ME!"
-
LK
addikt
válasz RedAngel79 #51930 üzenetére
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
LK
addikt
Tegnap megjárattam a Scharnhorst-ot. Néztem, egy-két találat kivételével az összesnél 790 dmg-t adott be. Mindegy hogy CA-t BB-t lőttem. Volt lepattanóm is, és a végén leosztottam a lövésekkel az összsebzést, és találjátok ki milyen szám közelében volt az összeg....
Na ilyenek miatt nem hiszem el, hogy nem előre eldöntött vagy legalábbis nagyban befolyásolt meccsek vannak."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
ddt500hu
veterán
Na nyitottam egy ticketet 2 napja a statom miatt. Válaszoltak is kedvesen aranyosan, problem solved.
Az utolsó 6 csatám elő is került. A Shikishima most elég jól működik.
A befizetős poénok megelőzése miatt jelezném, hogy még prémium account-om sincs.
Felraktam rá a Super Heavy AP-t így 20 855 dmg a citadel.[ Szerkesztve ]
-
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #51938 üzenetére
Azt csak te tudod. Ha több replayt láttam volna... 1 BB-s replayből nem tudok következtetést levonni. 1 biztos, nem rohansz előre leöletni magad, hiszen akkor nem lenne időd sokat sebezni.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
ddt500hu
veterán
Á szóval campelek?
Na akkor figyuzzatok mert elmondom, hogy SZERINTEM hogyan kell relatíve élvezetes játékkal, relatíve sokat sebezni BB-vel vagy CA-val.
I. A csata elején mindig megpróbálok a lehető legközelebb menni az ellenséghez. Gyűlölöm azokat a Yamatosokat akik konkrétan úgy kezdik a csatát, hogy elkezdenek tolatni majd a csata végégi tartják is a -12knt sebességet.
Hogyan valósítom ezt meg? Alapvetően 3 dolgot kell figyelembe venni:
1. Camo. A hajó saját camoja ill. a természetes fedezékek adta rejtettség. Nyilván egy Conqueror (12,3km) később lesz felspottolva mint egy secondary Kurfürst (15,9km).
De egy jó pályán sok szigettel a Kurfürstel is gond nélkül közel lehet jutni.
Na már most ide be kell szúrni, hogy ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy nem látnak meg. Hanem, hogy nem lesz belőle baj! Mert vagy eljutok a fedezékig, vagy vissza tudok majd vonulni.
2. Lövegek. Hát egy secondary Kurfürstel muszáj közel menni mert 19km a lőtávja, nem gyújt a HE-je és szar a szórás is. Yamato-Shikishima jól működik 22-24km-ről is.
3. Túlélő képesség. Hiába a szuper heal a Conqueror iszonyat nagyokat kap mindenhonnan, GK ég mint ha zsírral festették volna le stb. Egy Zaoval szinte kizárt, hogy ki tudj fordulni ha váratlanul felspottolnak. Muszáj továbbmenned egyenesen, kapod a 10k-s találatokat és ha mindenki ellőtte rád magát akkor talán....
4. Ez csak a Vermont miatt. Sebesség. A Vermont azért katasztrófa mert nem tud elmenekülni ha felspottolták. Csak mire megfordulsz vele az 2 perc.
II. Ha lehetséges és bírom idegekkel akkor nem vonom magamra a figyelmet. Ha csak egy dolgot betartotok akkor legyen ez az: Egyszerűen nem kell elsőnek lőni srácok! Főleg ha a felspottolt ellenséges hajó nem is áll jó szögben.
Ugyanis aki elsőnek lő az kapja majd a fókuszt hosszú percekig. 6-7 hajó fog lőni téged akkor is ha tolató Yamato vagy Kremlin vagy és 5 perccel kezdés után oda a fél hp-d.
III. Ha az első két pont nagyjából teljesült akkor nekiállok tüzelni, majd felveszek egy olyan távolodó pozíciót amiben tűz alatt tudom tartani az ellenséget.
Nem kapok citadellát és ha túl sokan kezdenek rám fókuszálni akkor ki tudok válni a harcból.
Yamato-Shikishima ha nem mész vele 5 percig egy irányba akkor 15-20km-ről nem fog citadellát kapni. Tehát nem kell velük egész csata alatt tolatni! De jól fel kell mérni, hogy merre állsz vele, mert nagyon lassan fordulnak a tornyok, szóval ha átfordítod a hajót másik irányba akkor 2 percig nem lősz semmire.ui. Ha nincs helyzetfelismerő képességed hiába tartod be a szabályokat.
A végére berakom a mai egy csatámat amiben ez szerintem meg is valósult.
[link] -
-
ddt500hu
veterán
válasz 4580693 #51941 üzenetére
Azért jó ezt betartani mert a játékosok jó része teljesen beszűkül ilyenkor. Konkrétan semmi mást sem lát mint az első célt.
Te tolató Yamato vagy. Ellövöd magad elsőnek. Onnantól kezdve állhat melletted a broadside Minotaur nem fognak rá lőni mert csak az első célt látják.
Rádzoomoltak és onnantól ki se zúmolnak amíg spotton vagy. -
Akagi
tag
válasz 4580693 #51941 üzenetére
Borzasztó "mókás" mikor mindenki a másikra vár, hogy lőjön . Azért egy 50k dev. strike meg tudja alapozni a csatát első salvóra . Nekem a 3-as ponton vannak komoly hiányosságaim és nekem is viszket a ravaszon a kezem... Az első pont pipa mert massaval meg leninnel közel kell menni, mással meg szinte nem is játszok. Jaj van ui. is... brrr.
Segítség eltévedtem!
-
LK
addikt
válasz ddt500hu #51940 üzenetére
Többet kinézhetnél belőlem,minthogy ennyit látok a játékból hogy biztos csak a kempelés miatt sebzel szépen.
Köszi a magyarázatot, este ránézek a replayedre is. Amit leírtál, az alapján a fedezékeket használom nem jól vagy kevesebbszer. A K/D értéked valami 2.2, nálam 1.8 . Rosszabb játékosoknál ez sokkal lejjebb van. Régi accomon is ennyi volt, (a vett accomon ez 1.2) szóval 1-2 dolog kéne amit el kéne hogy lessek, hogy jobban menjen.[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Csak poén volt.
Egyébként a végén mindig ugyan oda lyukadok ki.
El kell találni az ellenséget!
Jókor és jó helyen.
És igen, nem árt ha sokáig vagy életben, hogy tud befolyásolni a csatát.
A replay-ben van példa szinte mindenre ami szar.
First blood Iowa jön be eszetlenül aztán kifordul amikor nem kéne, Montana végig engem lő de alig tud sebezni stb.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz ddt500hu #51945 üzenetére
Ez amúgy valóban nem könnyű (kb. mindig pont jól eltalálni) az ellenséget!
Illetve a "pro" abban áll, hogy pl. egy 2-3 másodpercre felvillanó jó broadside-ot (és hasonló ziccereket) rutinból beüt, eltalál.
A többi meg minimap és situ awareness, de ez még nehezebb, a tunnel vision nagyon "vonzó..."▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
sh4d0w
félisten
https://www.coreinfinity.tech
-
- = Zk = -
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest