Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hbruce000

    tag

    válasz daninet #7614 üzenetére

    hali!

    Kicsit visszább olvasva láthatod, h kicsit hasonló volt a problémám!
    Én a helyedben azt csinálnám, hogy a 8 portos routert meghagynám a modem mögött, 1 portot felhasználva utp vel rátennék egy AP ot, amit a madzaggal elvinném olyan közel ahhoz a területhez, amit el akarsz látni jellel, amennyire csak lehet. Így helyben megmarad a 8-ból 7 port, az access point-on keresztül pedig kábel nélkül tudsz kapcsolódni a másik helyiségből. Már ha jól értelmeztem a problmádat.
    Ezt én is meg tudtam csinálni gond nélkül, csak az én helyzetemben a routerhez nem kapcsolhattam az AP-ot kábellel.

    Magnat:

    ja igen a tartománynak kellett azonosnak lennie, de ezt úgy tudtam elérni hogy ha megváltoztattam az ap ipcímét, mondjuk így a webes felület elérési cíame is megváltozott.
    A titkosításnál az volt az érdekes, hogy ha repeater módban van az ap akkor csak a WEP beállítás kiválasztása lehetséges, a WAP/WAP2 t kiszürkézi. HA viszont WEP et állítok be a routerben valamiért nem enged kacsolódni hozzá, akkor se ha közvetlenül a routerhez akarok csatlakozni ap nélkül.
    Amúgy az azonos titkosítást meg az egyforma előre beállított jelszót routeren, AP n próbáltam, de a router nem adott hálózeti címet ap n keresztül, vagy nem is lehetett kapcsolódni. :W

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák