Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • And

    veterán

    válasz Gézengúz #39704 üzenetére

    Nem hülyéskedek, mert eddig, vagyis a gyári állapotig jutottam: [link]. Hogy mit kókányol a bácsi, azt nem néztem végig, belátom, hogy hiba volt.. Mindenesetre ez: "Mert én úgy látom, hogy 2 helyre van forrasztva 4 antenna..." semmiképp nem a gyári állapotot idézi, én meg naivan azt gondoltam, hogy arra utalsz. Egy gyártó ilyen blődségeket szerencsére nem tesz.
    Viszont aki antennákat kapcsolgat párhuzamosan, és egy térerősséget indikáló program százalékos értékét mutogatja utána bizonyítékként, az egyéb aljasságokra is képes ;].
    Antennákat lehet építeni, lecserélni a gyárit, kiváltani egy másikra. De ezt mindig úgy kell tenni, hogy az eredetit eltávolítjuk. Ez nem valami tenyérjóslás eredménye, hanem műszaki szükségszerűség. Ha az ember mondjuk nagyobb hangszórókat vesz az erősítőjéhez, akkor sem úgy köti be azokat, hogy a meglévőket - ugyanazokon a kimeneteken - rajta hagyja. Az ok pedig a hangszóróknál (eredő terhelőimpedancia csökkenése, egy hangszórón a teljesítmény esése, hangkép eltoszása, esetleges túláram) nagyon hasonló, mint antennák esetén (illesztetlenség), csak a frekvencia más, illetve hangfrekvencián közvetlenül is érzékelhető az eredménye.

Új hozzászólás Aktív témák