Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atenza

    senior tag

    Másik topicba segítettek routert választani, így egy tp link 841nd-t hozott ma a futár. Van itthon egy szolgáltatótól kapott Zyxxel modem/router egyben, aminek elég gyenge volt a wifije, ezért volt szükségem valami megoldásra, gondoltam a mai routerek erősebb jelet tudnak adni.
    A tp linket be is üzemeltem, oly módon, hogy a modem LAN portjából a tp link router WAN portjába dugtam a vezetéket. (még korábban beállítottam így a hálózatot, mert van még egy router a földszinten ugyanígy vezetéken, szóval a dhcp-s dolog ki van kapcsolva a zyxxel-en, hogy így működjön, azt hiszem ezt kellett csinálni anno de régen volt már) Mivel a Zyxxel modem wifi sugárzását nem kapcsoltam ki, így két wifi hálózatom van most, azonban az új tp link nem sokkal erősebb ennél a réginél.
    Meg lehet azt valahogy oldani hogy repeaterként működjön, azaz mondjuk arrébb teszem egy szobányival, és wifin keresztül meghosszabbítja a jelet? Vagy falat kell fúrni? Van értelme hogy hagyom a zyxxelen is a wifit, vagy fölöslegesen megy két wifi hálózat?

Új hozzászólás Aktív témák