- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
jFox
addikt
válasz Veriakilis #20386 üzenetére
Én a helyedben egy memtest-et végig futtatnék rajta. Esetleg lehet még SATA driver probléma is, bár akkor már az elején azt írta volna, hogy nincs HDD. Mindenestre a BIOS-ban, ha van rá mód állítsd a SATA mode-ot Compattible-re esetleg AHCI - disabled.
Próba cseresznye!Más:
Van egy Gigabyte alaplapom rajta HD Audio hangkártya. A házam elején van mic. és fülhallgató csati. Bekötöttem a mellékelt átalakítóval, mivel a ház még AC97 formátumú, szól is szépen mindenhol ahol kell, de ha szól a zene, akkor időnként kiírja, hogy "Egy jack csatlakozó kihúztak", majd hogy "visszadugták". Ez még nem volna olyan nagy tragédia, de ilyenkor el is hallgat egy pillanatra a zene, és ez már zavaró.
Mit lehet tenni?
Üdv
jFox--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Veriakilis
senior tag
válasz Gulumaci #20399 üzenetére
"Lehet még ide-kábel csere is megoldás, ha olyan eszközt használtok benne."
Az IDE kábel volt rossz.
Úgy jöttem rá, hogy kínomban lehúztam a kábelről a DVD írót, és akkor továbbment a telepítő,- persze hiányolta az XP telepítő CD-t.
Először a DVD íróra gyanakodtam, és betettem helyette egy CD-írót, de azzal sem volt jó.
Aztán utoljára az IDE kábel maradt: kicseréltem egy újra, és azzal továbbment a telepítő DVD-íróval is.A segítséget köszönöm: Veriakilis
A spagóca a kondenzátor, és az illesztőtrafó nevében térjetek meg. http://www.heatpipes.tk/
-
dpetiba
aktív tag
Hello!
Media Player 11-et hogyan tudom beállítani úgy, hogy ha 2 videóra kattintok, akkor 2 media Player induljon el és ne egy?
Köszi
-
Gulumaci
tag
válasz Veriakilis #20402 üzenetére
Akkor jó, örülök, hogy megoldódott.
Teljes körű pc szervíz, igény szerint, Valóban olcsón. 0630-547-7126 Kispesten és Vecsésen ingyenes kiszállással!
-
Pubszon
veterán
Mitől indul így a SpeedFan a windowsal?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
válasz Mr.Gettoman #20410 üzenetére
Sajnos nem, csak akkor jó ha bezárom és megnyitom.
De akkor meg minek az automatikus indítás?ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
az lenne a kérdésem lehet e valami progival vagy xp alatt valahogy lejelszavazni egy adott mappát,hogy se megnyitni se törölni ne lehessen jelszó nélkül?
Válaszotokat előre is köszönöm!Mr.Brightside
-
Pocee
senior tag
-
Pubszon
veterán
válasz Mr.Gettoman #20413 üzenetére
Akkor inkább maradjon ez... Így is teszi a dolgát, csak sok mindent nem tudok megnézni így.
-
Pubszon
veterán
válasz Mr.Gettoman #20420 üzenetére
Nem tudom, de ki fogom próbálni, jó hogy mondod.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Én feltettem a Tweak UI-t,és le akartam szedni hozzá a magyar nyelvi fájlt,de azt írta ki,hogy nincs telepített Powertoys alkalmazásom,pedig van.
Valakinek valami ötlete?Tigris, tigris, csóvafény...
-
Froclee
őstag
Sziasztok.
Bedugtunk az öcsém gépébe egy mikrofont, de sajan nem működik. Az én Vistás gépemen jó. Hangkártyában, illetve az XP-s hangerőszabályzóban fullon van a hangereje.
Ötlet?
-
No-kia
addikt
wipena.exe ez milyen progi lehet? folyton hibaüzit dobott haverom gépén, pegid semmi sem vol még telepítve, csak driverek
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
attiati
veterán
fogalmam nincs hova írjam be...:
Délután Acronis True Image Home-al visszaállítottam egy korábbi XP backup rendszert.
Töltött is, majd a szokásos újraindítás után ráfagyott az alaplap bejelentkező képernyője.
Á mondom ez vicc. Reset.... és megint. Se setup-ba nem tudtam bemenni DEL-el, se windows boot cd-n nem segített. Semmire nem reagált. Azt hittem elszállt a gép. Végül 1 óra után leesett, hogy hátha segít, ha átrakom jumpert és törlöm a CMOS beállításokat. Végül utána életrekelt.Nem is nagyon merek többet windows-t backupolni. Mi lelte?
-
No-kia
addikt
-
No-kia
addikt
-
akaido
addikt
válasz cellpeti #20422 üzenetére
[http://winportal.net/?id=54]
A TweakUI magyarításához installáld fel még valamelyik alkalmazást a PowerToys csomagból.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Re-Tech
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: 32 bites SP2-es XP alatt NTFS fájlrendszert használva mekkora a legnagyobb ajánlott partició méret?
Köszi előre is!
-
kételkedem
addikt
válasz Re-Tech #20435 üzenetére
"A legnagyobb kötet- és partícióméret 2 terabájtnál (TB) kezdődik. A foglalási egység szabványos méretével (4 KB) formázott dinamikus lemez partícióinak mérete például 16 TB mínusz 4 KB lehet. "
FORRÁSszerk: shteer leírta, de bent hagyom
[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
sti10p
senior tag
Hi!
Ma reggel mikor bekapcsoltam a gépet arra eszméltem, hogy megváltozott a rendszer betűtípusa, minden félkövér vagy dölt betűs lett, pedig én biztos nem állítottam át!
Hogyan tudnám visszaállítani?XY
-
sti10p
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
válasz sti10p #20440 üzenetére
nem volt fent véletlen a Left 4 Dead nevű game?
Az emgváltoztatja!
Úgy tudod helyre rakni,hogy egy másik Windows-ból kimásolod a Fonts mappát,majd Vezérlőpult -> Betűtípusok -> Új betűkészlet telepítése... -> majd itt kitallózod a Fonts mappát(amit hozol máshonnan) kijelölöd az összeset és felüliratod!
Ennyi!Más:
az ikonjaim alatt kék háttér van,azt hol tom megváltoztatni,hogy átlátszó legyen?
[ Szerkesztve ]
Tigris, tigris, csóvafény...
-
stikyo
tag
Sziasztok!
Voltam olyan bátor, hogy egy p5pl2-d930-1024 kingston533-x1600xt configra telepített windows xp-t átpakoltam winyóstul egy p5ql-cm lapra (ugyanaz a proci,ddr2 800 híper x memóriával és alaplapra integrált vidkari) és működött. Egy darabig. El tudja rontani a windows a hardvert?
Aktuális modding: www.minimod.posterous.com
-
-
stikyo
tag
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Politika
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest