Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Egy mondat borzolhatja az Intel befektetőinek kedélyeit
ph Az átszervezés kedvezőnek tűnik, így szinte senki sem vette észre, hogy Pat Gelsinger lemondott az AI-piac fontosabbik részéről.
-
Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
gp A kiegészítő minden platformon öt euróba kerül, érdemes lehet lecsapni rá.
-
30 milliárd dollárt önt az AI-infrastruktúrába a Microsoft és a BlackRock
it Az adatközpontok építése mellett energiaprojektekre költenék a pénzt.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyrius
aktív tag
Sziasztok,
Tovább ismerkedek a rendszerrel és közben felmerült néhány kérdés bennem, amivel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni.1) Felmásoltam a zenéket az albumok közé, de hiába van minden album külön mappában mégsem kerülnek az adott album alá. Azt látom, hogy van egy album érték az egyes audio fájloknál, de nem tudom ezeket átnevezni ami miatt most kis káosz van a zene mappán belül és ezt látszólag a telefonon nem is tudom megoldani, de jelenleg asztali gépen sem. Tudtok ajánlani olyan programot amivel vagy a telefonon vagy az asztali gépen át lehetne írni az album értékeket az egyes fájloknál?
2)Tudtok ajánlani olyan zene lejátszót, ami jobb, mint a beépített gyári? Eddig ez a leggyengébb pontja számomra az egész rendszernek. Androiddal összehasonlítva eddig funkcionalitásban és megjelenésben is fényévekkel jobb a wp8, de ez a zene lejátszó minden szempontból gyenge (nincs eq, csúnya a megjelenés, nem tudok beletekerni a számokba. Ha mondjuk be megyek egy albumba vagy kiválasztok egy előadot pl Limp bizkit, nem látom az összes zenéjét amiből ki tudnám választani azt, amit éppen hallgatni szeretném hanem egyesével kell odalépkedni a kívánt számra... borzalom , lehet én nem találtam meg valami opciót.
3) A zárolási képernyőn beállítottam a binget, viszont valamiért nem frissítődik a kép, mindig ugyanazt látom ez normális? Úgy emlékszem ennek változnia kellene automatikusan.
4) A hívásnaplónál nem látszik (nincs színnel vagy ikonnal megjelenítve), hogy ki vagy bejövő hívás volt. Oda van írva, de nincs olyan kiemelés, mint a nem fogadott hívás esetében, ami nagyon fontos lenne az átláthatóság szempontjából. Van ilyen beállítási lehetősé?Catroot írtad, hogy nem megy a skype, ma tesommal beszéltem skype-on keresztül nem volt semmi gond.
a 8x-el kapcsolatban. Rendkívül jó a külső hangszóró, soha nem hallottam még ennyire tiszta hangot telefonból szólni. A mélyhang, mint ahogy az várható nem igazán létezik, csak megmosolyogni való szinten, de aközépmély közép és magas tartományok nagyon szépen elkülönülnek még nagy hangerő mellett is.
8x tulajoktól kérdezném, hogy ti tervezitek valamilyen headset vagy agybadugós fülhallgató vásárlását, ami elég jó ahhoz, hogy a beépített erősítő érvényesülni tudjon? Ha igen milyet?[ Szerkesztve ]
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen processzort vegyek?
- Subaru topik
- Predator Triton Neo 16: Ilyen az Acer vékony gamer notebookja
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen