- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
Ez a HP Elite x3 nem is rossz.
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
félisten
-
Lall
veterán
válasz Plazmacucci #72152 üzenetére
Jaja. A 950/XL is jó telefon. Lenne... Rendületlenül olvasom a win topikot. Botrányos ami ott megy.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
félisten
-
Воланд
titán
Nah, zsír az új nevem?
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz viewdetails #72159 üzenetére
Jah, az ms meg az Apple már nem fizet elég jól.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
Csodás minőséget tud letenni az Apple is az asztalra. Kb egy ötven centi magas kanapéról lecsúszott a telefon, erre most össze - vissza rezeg, attól függően, hogy hogyan tartom a készüléket.... Emlékszem anno a tűzvillámot a zsebem mellé tettem, amikor mentem le egy lépcsőn, az bukdácsolt egy fél emeletet a márvány lépcsőfokokon, aztán egy horpadt sarkon kívül semmi baja nem lett.
-
Воланд
titán
válasz ZavaBalazs #72168 üzenetére
Remélem, hogy a szervízben is ezt fogják mondani.
-
btudos
nagyúr
válasz Воланд #72174 üzenetére
mattfekete i7 128 GB
Nem akartam aprózni, és ez volt a jó döntés. Mostanra 24 GB tárhelyet belaktam lényegében képek nélkül, úgyhogy tuti kevés lett volna a 32-es.
confuser: Az árán kívül mi szólna mellette?
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
Blyan
félisten
válasz btudos #72179 üzenetére
Nem felár túl nagy, hanem maga az összeg sok szvsz. Elvileg nem drágább a 128-as, mint a 64-es 6S (legalább is az USA nettó ára), csak az utóbbi azért volt fontos, mert akkor 16-os volt a kezdő, ami nevetséges azért.
Nem tudom, hogy nekem elég lenne-e a 32-es. Most 24 GB foglalt, 110 alkalmazással, 2,72 GB zenével, 2.24 GB fotóval. De mivel bőven van tárhely (34.92 GB szabadon), nem is nagyon foglalkozom olyasmivel, hogy leszedjem azt, amire nincs szükségem. 32-es esetén azért már lehet nem így lenne hiszen kevesebb, mint 4 giga szabad helyem lenne akkor.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ringman
nagyúr
nagyon úgy néz ki hogy a mobilelőfizetés-hosszabbításnál s7 lesz a befutó, megnéztem a többi lehetséges telefon tesztjét is hogy a sony-fanok milyen hisztit tudnak rendezni, az megdöbbentő
[link]Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Blyan
félisten
Troll mode on... [link]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
-
Spet
addikt
-
viewdetails
addikt
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
savoo
addikt
válasz viewdetails #72193 üzenetére
Hehh. mit kell ezen töprengeni, a kutya nem használ már WPt..
-
Spet
addikt
válasz viewdetails #72193 üzenetére
En azon csodalkozom, hogy meg o ott van foleg ugy, hogy csak negativan tud hozzaallni a WP-hez legtobbszor.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest