- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz pikszel #72350 üzenetére
Direkt linkkel sem? (megnyitja majd az aruhazat).
Oppenheimer: Ne fikazd mukodik rendesen az a lenyeg. (vagy linkeljunk valami jo sunat neked? )
[ Szerkesztve ]
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Ringman
nagyúr
Ne fikazd mukodik rendesen az a lenyeg
a w10m-ről beszélünk?
pl. nem fagy bele a gépelésbe mailírásnál, értesítések megjönnek és nem ragadnak be napokig a lockscreenen?persze tudom, sűrűbben kellett volna hr-t nyomni.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
saiyajin
senior tag
válasz Oppenheimer #72351 üzenetére
Gaz a UI, de meg mindig jobb, mint bongeszobol ebayezni. Legalabbis en jobban szerettem.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Lall
veterán
Nálam kedvencekben van és továbbra is előszeretettel olvasgatom a topikot, sőt a 920 még mindig meg van, ami a kinyírt 8.1-el egész jó (alap dolgokra). Viszont ha ez a kompromisszum (Win10), akkor inkább Nokia 100. És ezt minden cink nélkül mondom. Elég csak 1 napot visszaolvasni, de jóformán tök mindegy, mert minden nap a bugokról szól és semmi másról. Őrületes leejtmenetben van a platform és nem érzem azt, hogy ez az elkövetkező időben kicsit is javulna. Van még pár mazoista, de kár szépíteni, ez kuka.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Spet
addikt
Megmodom oszinten nem vagyok mazoista, de meg igy hogy a platform halott vagy tecchalott, nekem az alap dolgokra tokeletesen megfelel. Nem akarok hozzanyulni a forraskodba (Andriod), nem akarok hatalmas osszegeket belefektetni (Apple/IOS), es meg bizonyos applikaciok is megtalalhatoak, ami a masik ketton.
Pl en kaptam ceges telefonnak egy Galaxy GT-I9070-t, meg arra sem kepes, hogy a mobilnetet aktivan 5 percig stabilan kiossza. Tudom tudom regi keszulek, de WP es IOS erre miert kepes a regebbi modellekkel, mig egy Samu miert nem?
Lehet ezt csurni csavarni, mindenkinek megvan a sajat izlesvilaga, csak ne essunk ez miatt egymas torkanak.
(es akkor is, ha az eg leszakad kifogok probalni aktivabban egy 950-t )
-
Lall
veterán
Gondolkoztam, hogy átharapjam -e a torkod a WM miatt, de aztán letettem róla. Szerintem az iOS sem megfizethetetlen, ahogy valamelyik nap maci is írta 50-60 körül egész jó 5S-eket lehet kapni és szégyen vagy nem egy mai Win10 telefont körberöhög minden tekintetben, egyedül a méret lehet kérdéses. Inkább azt próbáld ki, ne 950-et.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Spet
addikt
Volt/van 5S is. Addig hasznaltam ameddig a batyam meg nem adta az arat Annyiert szereztem be 1 eve ujonnan kulfoldon es utana osszehasonlitottam, amiert most a legtobbet aruljak 80-85e-ert a hasznaltakat. Es gondolom azert is tartja az arat, mert megy rajta 10.1(?).
A problema igazabol, hogy kicsinek talalom a 4'-t a 4,7'-hez kepest. De most kene gondolkodni egy 1520 beszerzesen, csak nem amerikaban elek
-
Zoli133
addikt
Amúgy szerintem az itteni topikból hiba következtetést levonni. Ugyanaz a 3-4 ember rinyál mindennap...
Amúgy meg itt ha van egy bug és beírja valaki, akkor rögtön ráugranak, hogy HR meg szar az egész, iPhone topikokban meg ha valaki ilyet beír akkor jön rá, hogy kamu, nincs is ilyen és ennyiben hagyják.
Persze elhiszem, hogy több a bug W10-en, csak az itteni topik borzalmas ilyen szempontból.
Amúgy meg én 950et használok teljes megelégedettséggel. Egyetlen app hiányzik nekem a platformról (Toneprint), de azt is csak 2hetente egyszer használnám vagy annyit se. Amúgy is van egy Z5C erre az esetre itthon. (Igen, használtam S6-t, S7-t mostanában 1-2 hétig is, és úgy vagyok elégedett a 950-el, iOS-t nem próbáltam, de bevallom előítéletes vagyok, távolról se jön be a felület)"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
félisten
-
Zoli133
addikt
válasz Plazmacucci #72364 üzenetére
Marketshare-t nem vitattam, csak azt hogy szomorú, hogy pont ezek az emberek használnak PH-n WM-t.
Emiatt azt mondtam, hogy ph topik statisztikából következtetést levonni félrevezető."It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
Lall
veterán
válasz Zoli133 #72363 üzenetére
Nem tudom... Vagy 1 hónapja írtam, hogy 950-et vett egyik ismerősöm és visszaküldte, pedig előtte nagy megelégedéssel használta a 925-ét évekig. A 920-ra is felraktam a 10-et (tudom nincs végleges rá és nem arra találták ki) és iszonyatosan sok bugba futottam vele. Itt pedig minden frissítés után azt olvasom, hogy hány bug jött és mik azok. Szerettem a WP-t nagyon, főleg a panoráma időkben, mert imresszív, egyedi és nagyjából bugmentes volt. Na ebből nem maradt semmi.
-
Spet
addikt
Na igen tobben felraktak a W10-et olyan mobilokra, amire nem is adtak ki hivatalosan, igy ertheto, hogy bugokba futhattal.
Egyebkent tenyleg igaz, hogy csak ugyanaz a 4-5 ember rinyal (szo szerint), es tobbi mint a birka elkezd begetni utana, hogy mi rossz talalkoztal ezzel azzal stb. Blumirage meg csak a negativnal negativabb cikkeket tudja linkelni (valoszinuleg arra veri, mint Oppo a shemalekre ), mint hogy elhagyna a platformot es csendben maradna neha.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Spet
addikt
-
Lall
veterán
Azért az beszédes, hogy volt idő, mikor európában a 10%-os részesedést nyaldosta a WP, mostanra már berajzolni sem lehet a kördiagramon. És ahogy látom az MS sem töri magát azon, hogy ez ellen bármit is tegyen. Elég szarunk bele effektusba nyomják.
Mivel én nagyon sokat használom munkára is a telefonom, így ez nálam nem fér bele.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
félisten
-
Spet
addikt
válasz Plazmacucci #72375 üzenetére
Fuck this shit. I'm gonna be a stripper.
-
Joker88
őstag
válasz Plazmacucci #72364 üzenetére
erősítem azt a 10 embert..
640XL.. a méret a lényeg..In loving memory of Garrett Lockhart
-
félisten
-
veterán
Egyebkent nem belfiore egy eves kis turaja alatt reccsent meg a tortenet?
Everybody lies.
-
Воланд
titán
válasz Pttypang #72381 üzenetére
Nem, már előtte is leszarták. Leírtam már több helyen is, hogy Belfiore csak egy arc volt a sok közül, egyesek meg csak annyit tudtak, hogy vele példáloztak, amikor a wp/wm bukása szobakerült.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
veterán
válasz Воланд #72382 üzenetére
Csak twitteren lattam most es elfelejtettem mar, hogy mikor beszeltunk rola, valamelyik bemutatonal mondta, aztan irtuk, hogy milyen laza arc, hogy elmegy a gyerekekkel egy evre turazgatni a vilag korul.
Nem kotottem ossze a kettot, csak az idoben probalom valahogy elhelyezni, mert nekem kb tegnap vettem a 800-at es delelott a 735-t erzesem van mindig, a arra gondolok, hogy mikor is voltak ezek.
Nekem meg mindig 10+% olaszorszagban a reszesedeseEverybody lies.
-
Ringman
nagyúr
az apple is tud ám jó minőségű terméket letenni az asztalra
[link]Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
félisten
-
Ringman
nagyúr
válasz Plazmacucci #72386 üzenetére
nem tudom, hogy ez csak a k-európai szarrágás, vagy pedig központi policy, mindkettőt el tudom képzelni.
simply amazing!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
pikszel
addikt
válasz Integrale #72395 üzenetére
Étettem én azt...
Ez már csak egy ilyen göce nap„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest