Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lall

    veterán

    válasz Giovan! #66422 üzenetére

    Jó, de ezzekkel a virkir, Martoon és társaival nem kell foglalkozni. Olvasom, hogy az iris scannert is az android találta fel. A vizet is és utána lett csak élet!

    Mindettől függetlenül nem látnám, hogy az MS jó irányba menne. Pedig szívesen vásároltam volna egy stabil, minőségi, jó designal megáldott flagshipet, de ebből a háromból egy feltételt sem tudtak teljesíteni. Sebaj, majd jövőre. ;] Mind az asztali, mind a telefonos rendszerüket félbéta állapotban adták ki. Rohannak a többiek után egy pár éve. Én azt hittem van akkora cég és dolgozik ott elég jó szakember, hogy a nagy lemaradásukat az évek során behozzák, ledolgozzák, de ez évről évre nem sikerül. Bár ahogy hallom, belső problémák is vannak, nem is kicsik. Dolgozik egy nagyon jó barátom náluk (Kaliforniában), de egyre jobban kezdi megutálni a céget, pedig nagyon sok éve az ő szekerüket húzza. Első lépésként le is cserélte mindenét almára. :)

    Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?

Új hozzászólás Aktív témák