- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz dejaris #66952 üzenetére
Oh nem tudom, en elengedem a dolgot, nem bizom se jutubban, se a gepemben, de a 60 fps szerintem inkabb mozgasnal feltuno, a videon en is lattam nyilvan a kulonbseget, de a 60-as resz mintha csak siman stabilizaltabb lett volna, elsore egy gimbal ugrott be Fura.
Everybody lies.
-
Bogyi007
veterán
Na elmegy a Vodafone a búsba!
Van pofájuk ezt írni:
Kiemelt készülékajánlatunk Go+, Go és feltöltőkártyás szolgáltatási csomagokkal
Vodafone Go+ szolgáltatási csomagok:
Huawei P8 Lite (4G, NFC) + Bluetooth hangszóró:
Go+B 1 ft.
Go+ C 24 990 Ft.
Go+ D 44 990 Ft.Go és Go+ szolgáltatási csomagjaink havidíjai 2 év határozott idővel, e-Pack4 esetén
Go+ B Go+ C Go+ D
9 990,- 7 990,- 6 990,-Voltaképpen megemelték a készülék árát és most úgy állítják be mintha most lenne akciós...
Eddig havi 7990 forintért odaadták 9990 forintot kifizetve most meg már 24990 az árcédula...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Mindenesetre esetleges harmadik telefonnak most az Xperia M4 Aqua-t nézem, de vele meg szkeptikus vagyok. Nagyon nem jókat olvasni a belső memóriakezeléséről és hát az uccsó droidos telóm is egy Sony volt az Xperia U.....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
btudos
nagyúr
válasz Bogyi007 #66956 üzenetére
M4 Aqua felejtos, iszonyatosan elszabtak a tarhelyparticionalast, nehogy megvedd. Amugy tok jo telefon lenne, meg ugy is, hogy Sony, de a tarhelyblama miatt helybol kizarnam.
Amugy en varnek tavaszig ha belefer, az MWC-n johetnek ujdonsagok, amik erdekesek lehetnek szamodra is.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Воланд
titán
ize, a priv teszt annyira nepszeru, hogy megadta magat a mobilarena oldala.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Integrale
veterán
"Bad reklám is reklám too"
-
Ringman
nagyúr
válasz Bogyi007 #66955 üzenetére
ahogy nézem a go+ 4 990 havonta, tehát pl a go+b esetében 24x5000 ft a hüvelyp8lite?
az szép.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
negyedes
addikt
Na van most mar netflixunk is
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
flesh
aktív tag
válasz Integrale #66961 üzenetére
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
legiaap
félisten
válasz Alexios #66971 üzenetére
Amazon prime előfizető vagyok amonek sok előnye van:
Ingyenes kiszállítás aznapi vagy másnapi kiszállítással (ami Amazonos és elég sok az)...elég sokat rendelek amúgy. Sok az akció amit előbb a prime előfizuk vehetnek meg. Időelőnyben vagyok így.
Amazon music
Amazon instant video
Amazon photoAmúgy az Intsant videó abban nagyon jó, hogy sokkal több az új film fent, míg a netflix tele van régiekkel, de amcsiban tuti jobb a helyzet. A TV-ben újabb filmeket nyomatnak, mint a Netflixen. Van X-ray funkciója az Instantvideónak, tehát az adott résznél meg tudod nézni (csak a kijelzőre kell kattintani) hogy épp kik játszanak. Szereple rendes illetve filmbeli neve, meg egy kis rövid leírás, hogy mi folyik épp a filmben/sorozatban. Ez nagyon hasznos. Plusz ha egy film nincs fent instán akkor amazonon megveszed és máris tudod nézni. Tehát elég nagy a library mögötte. Netflixen ilyen nincs.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Alexios
veterán
válasz legiaap #66974 üzenetére
Ismerem az amazon Prime-ot, én még mindig a képminőségre értettem, hogy a netflixé tapasztalatom szerint jobb, pedig a netflix sem épp bluray minőség. Szerintem igazából nem jobb mint a netflix, mert kb már felhasználói szokásokon múlik, ha netflixes sorozatokra van rákattanva az ember hiába van több új film prime-on, illetve nem feltétlen akarja mindenki a legelegújabbakat sem nézni. Szerintem a kettő tök jól kiegészíti egymást, az más kérdés, hogy tudtommal mo-n prime nincs, innentől kezdve kb mindegy is. -
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Blyan
félisten
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
legiaap
félisten
Ez az új Kangaroo windows 10 pc ez érdekel. Ha megjelenik nálunk lehet veszek egyet.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Blyan
félisten
Mert erre aztán nagyon szükség van... [link]
Őőő jut eszembe valaki nevezze már meg a BB OS-en kívül azt a mobilrendszert amin bármilyen alkalmazást bármilyen alkalmazás mellett szabadon el lehet indítani és ténylegesen fut is az a kettő három hat egymás mellett.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
az mondjuk felbecsulhetetlen elmeny, amikor a windows 10 store nem tud leszedni kb 200mb-nyi frissitest fel ora alatt, ugy, hogy 500mbit-es net van.
-
Ringman
nagyúr
válasz Воланд #66992 üzenetére
valamelyik nap egy win7 sp1-et telepítettem, kb 200 frissítést talált (kb 1GB) - az sem két perc volt, míg frissült.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Integrale
veterán
szép kecske
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Oppenheimer
nagyúr
Tud valaki mondani egy jó fogorvost Budapesten? 2-t kéne tömni, meg egy fogat felépíteni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest