Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Döglött Róka #38339 üzenetére

    Hosszasan lehetne sorolni.
    - Start menü. Vacak. Ha azt akarom, hogy rendesen nézzen ki, állandóan rendezgetni kell, mert arra nem képes, hogy a rajta lévő ikonokat elrendezze. Instabil. Van, amikor nincs kedve működni, meg sem nyílik.
    - Kereső. A hetes sokkal jobban tudott keresni, nem tudom, mi van a hátterében a dolognak, de ez nem keres mindenütt, csak a dokumentumok mappában. Google Driveon van sok dolgom, de azokat egyáltalán nem találja. Pedig az indexelés, meg minden be van kapcsolva.
    - Posta. Az ezeréves Outlook express is normálisabban működött együtt a gmail fiókkal, mint ez. Habár, az utóbbi időben mintha javult volna, de még mindíg messze van a használhatótól.
    - Képnézegető. Rendszeresen előfordul, hogy egy könyvtárban nem teszi ki az előre-hátra nyilat, emiatt ki/be kell lépni belőle, de kb a 20. kép után nem hajlandó elindulni.
    - Edge. Nem használtam sűrűn az IE-t, de ez az új csodavalami még annál is fapadosabb.
    - Gépház. Alig lehet benne rendesen beállítható valamit találni, de persze folyamatosan teszik át ide a dolgaikat a Controlpanelből, azonban még mindíg van, aminek a beállításához visszaküld a régi Controlpanelbe.
    - Mentés. Igaz, a Win7 féle se volt valami híres, a 8-asban semmilyen backup lehetőség nem volt, ezért nagykényszeredetten visszatették a 7-es féle backupot.
    - Ha egyszer bealszik a gépem, akkor a powergombbal nem tudom kikapcsolni. Fogalmam sincs miért. Csak a start menü leállításra reagál.

    Szerintem egyébként az UI nyűgök nagy részének az UWP a baja. Nem egy atomstabil keretrendszer.

Új hozzászólás Aktív témák