Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz aquark #147942 üzenetére

    1. Igen, de attól is függhet, hogy pontosan mit értesz "beüzemelése" alatt. Ha másodlagos meghajtóként történő használat adattárolási célra, akkor kell első alkalommal inicializálni, majd particionálni és formázni a HDD / SSD meghajtót. Ellenben ha Windows 10 lesz rá telepítve, akkor nyilván nem kell előre elvégezni ezeket, hanem majd a telepítő particionálja, formázza, stb. a telepítés közben.

    2. A Windows 10-nél a Windows Update alapértelmezetten eleve letölti és telepíti a szükséges illesztőprogramokat (drivereket), ezért alapesetben a felhasználónak nincs azzal külön dolga. Akkor indokolt manuálisan letölteni és telepíteni az eszközillesztőket, ha valamihez esetleg nem talál drivert a Windows Update, vagy amúgy is fixen a hardvergyártó weboldaláról letöltött driverek telepítése a cél egyéb ok miatt. Viszont akkor az utóbbi esetben addig nyilván nem kellene futtatni a Windows Update-et, sőt akár az is beállítható, hogy ne telepítsen és frissítsen drivereket.

    3. A népszerű 3rd party programoknak eleve szokott lenni saját weboldala ahonnan letölthetők, ahogyan a driverek esetén adott a hardvergyártó weboldala, vagyis nem feltétlen kell vírusos weboldalakon kutakodni. De ha ez akkora para számodra, akkor a 3rd party programok esetén ott van pl. a NeszeTools mint megfelelő letöltési forrás, tartalmazza kategorizálva a népszerű programok telepítőit, stb. + Ha olyan alkalmazás kell, ami képes központosított programtelepítésre, akkor ott van a népszerű Ninite.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák