- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
Nemtom mi a jobb (sztem minden más), én csak annyit tudok hogy néhányan nagyon hype-olják (megrögzött fanok), de nekem pl. nagyon nem jön be (és azért elég sok panaszt is lehet innen-onnan olvasni róla). Sztem jobb nála az IE9 is, a Chrome is és még az Opera is jobban bejött (habár ez utóbbit huzamosabb ideig nem használtam soha, az első 2vel viszont teljesen elégedett vagyok) De ez csak az én szerény véleményem...
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
eketomy
senior tag
válasz Namelesske #9681 üzenetére
a parancssoros hiba az nálam is előszokott fordulni de a másik a hangerőszabályzónál azzal még sose találkoztam nálam nem volt még ilyen soha.
őszinte leszek, a parancssor nálam is csinálja ezt néha, de nem tudok rájönni hogy miért, ha futtatásba beírom hogy cmd akkor általában jó, de ha a start menüvel hívom meg a progit akkor valamikor lekicsinyíti az ablakot, olyankor a beállítás részébe átlehet méretezni nagyobbra az ablakot és akkor úgy marad!
a minap szedtem le ezt, kipróbáltam kicsit gyorsított a gépemen, nem vagyok híve az ilyen hackeléses szaroknak csak próbaképp néztem meg de eddig nem vettem észre hibákat sőt kicsit gyorsabbnak is vélem a notim tőle, hátha segít neked is próbáld ki, ha nem megy akkor is vissza tudod állítani a régi bejegyzésedet ha csinálsz előtte róla mentést!Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
-
-
TRob1
veterán
Tökmind1 milyen a géped ha az FF még a kezdőlapoddal sem birkózik meg.
Viccet félretéve, én egyébként nem veszem észre azt a húde óriási sebességkülönbséget IE9 és Chrome között, sztem IE is elég gyors... meg az összes mai böngésző (tesztekben biztos gyorsabb, de az meg nem érdekel)
¤ R'n'R ¤
-
eketomy
senior tag
válasz Namelesske #9769 üzenetére
Na f...a akkor jónak ajánlom! Amúgy tényleg jó munka kicsit érezhető a gyorsulás főleg asszony gépén, az én notimon annyira már nem sztem ssd miatt, mert azzal alapból iszonyat gyors na mind1, akkor ha az sem segít akkor nemtudom mi lenne a megoldás a kis négyzetek eltüntetésére hangszín szabályzóból, sajna ilyennel még nemvolt dolgom, de talán más tud rá valami választ!
Peace! - !!!PC/PNA/NOTEBOOK SZERVÍZ!!!
-
Namelesske
addikt
válasz eketomy #9770 üzenetére
Hát igen próbáltam valahogy egy kicsit jobbat írni mint a többiek. Nem találtam a neten semmi jót ezért elkészítettem magamnak, és felraktam a fórumunkba az első verziót. Annyian rácuppantak hogy elkezdtem frissítéseket gyártani hozzá, és itt járunk. Mindig fontos szempont volt, hogy ne okozzak hibákat. Persze vannak bénázások is, de azok főleg a sietve összeollózott kiadások miatt voltak, mert nagyon megakartam felelni mindenkinek, de inkább vissza vettem és biztosra mentem. A 4.0-val szénné lehet tuningolni a gépet, a 4.1 meg lazán és biztonságosan javít a felhasználói élményen. Ennél többet már nem nagyon lehet kihozni a Windows-ból szerintem.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
rétisün
veterán
régebben valahol (az is lehet, hogy még a Vista idejében) volt szó arról, hogy lehet kikapcsolni azt, amikor rákérdez pl. egy program telepítésénél, engedem-e, ne feketedjen el a képernyő/asztal....(nem tudom,érthető-e )
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
eketomy
senior tag
válasz Namelesske #9771 üzenetére
Én a 4.1-et használom most, a 4.0-át nem mertem még kipróbálni, de van biztonsági mentésem, szal lehet teszek majd egy próbát!
-
eketomy
senior tag
válasz rétisün #9772 üzenetére
Start menü, vezérlőpult, felhasználói fiókok, felhasz fiókok felügyelete beállításának módosítása, és ott a csúszkát teljesen le kell húzni! (win7 alatt így is lehet, de sztem vista alatt is megy) ha nem akkor bekell írni a startmenübe az uac szót és úgy is ki lehet kapcsolni! (egyébként nálam is kivan kapcsolva)
-
rétisün
veterán
kösz mindenkinek, megtaláltam.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
őstag
Sziasztok!
Van egy problémám. Win 7 alatt nem akar működni a Canon Pixma MP 19 típusú nyomtató. Egyszerűen nem lehet rá megfelelő drivert találni. Vista alatt nem volt gond.
Virtuális XP-vel működhetne esetleg a gépezet?
Köszi a választ előre is!!!
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
rétisün
veterán
válasz Namelesske #9779 üzenetére
igen, csak a sötétítést akartam kikapcsolni...
-
tpopity
csendes tag
válasz rétisün #9772 üzenetére
Szia!
Úgy hívják biztonsági asztal és UAC szinttől függetlenül működik. Javaslom ne húzd lentebb az UAC-ot, hagyd az alapértelmezett szinten.Group policy editorból ki és bekapcsolható.
számítógép konfigurációja->Windows beállításai->Biztonsági beállítások->Helyi házirend->Biztonsági beállítások->
Felhasználói fiókok beállításai: Jogosultságszint-emelési kérés során átváltás biztonsági asztalra beállítást kell tiltani.
Üdv,
Tibor -
Namelesske
addikt
válasz tpopity #9783 üzenetére
Ez ugyan azt csinálja amit én mondtam, és lehet hogy neki nincsen gp mert nem megfelelő kiadást használ. Eggyel alacsonyabb UAC szint még nem jelent gyengébb védelmet csak kikapcsolja a védett asztalt. Olvasd el súgó szöveget.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
kiszu
senior tag
Sziasztok.
Volna egy olyan gondom,hogy 1 db 1 terrás vinyóról le lett választva 120 giga a win 7 beépített lemezkezelőjével.
Ez a 120 giga NTFS-re lett formázva ,de azt írja a win 7 telepítő,hogy nem lehet létrehozni particiót és nem telepít rá semmit-
Ugyanakkor ha berakom egy működő rendszer alá akkor látja megformázottnak,és rámásolni is tudok.Mit tegyek?
-
tpopity
csendes tag
válasz Namelesske #9784 üzenetére
Szia!
Valóban... Mit le nem írnak a súgóban... Én sem olvasom el mindet.
Tibor -
eketomy
senior tag
-
atka76
tag
Sziasztok!
Hát semmi nem segített a FF - on!Leszettem a gépről,régebbi verziót raktam fel,útána a legújabbat raktam fel,szeméttakarítás,szóval már mindent megtettem és semmi!
Nem értem a dolgot! IE - el meg működik minden! Hát ha ezt érti valaki!Bendegúz
-
nagyúr
CCleaner és próba. Hagyj mindent alapon. Nincs véletlenül valami plugin bent ff-ben amit visszatölt? A startlap ennyire kell neked? Mert én is használtam még annó ff-t a munkahelyen és a startlap megfingatta a rendesen. Sokszor beakadt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Steelmanus
addikt
Errol lenne szo? Mert FF 10.0 es a Nigtly alatt is siman bejon, lepj at a Mozilla FireFox topikba ott biztosan segitenek, ajanlom az 1.hsz. Diagnosztikat elobb olvasd el, mikent kell pl. egy regebbi verziot eltavolitani ugy hogy tiszta legyen a geped mielott ujratelepited a kovetkezo FireFox 10.0-at. Amugy sem W7 tema, remelem nem haragszol meg erte.
(#9793) atka76 A CCleanert nem ajanlom a FireFox karbantartasara inkabb egy ures lapon nyomj Ctrl + Shift +Del kombot, es tegyel pipat az ele amit takaritani akarsz majd OK.
[ Szerkesztve ]
-
Gááboor
tag
Sziasztok.
Elő jött egy probléma, amivel eddig nem találkoztam.
Egy bizonyos programnál lefagyott a gép, csak resettel tudtam újra indítani.
Utána a az első boot oldalnál függőleges sávokban szaggatott vonalak voltak, a többi boot info oldalnál nem majd
megjelent a szokásos windows starting logo, majd a nagy büdös semmi. Se kép se hang, csak a reset gomb ismét.
Lefuttattam egy javítást semmi haszna nem volt majd egy rendszer vissza állítást.
Az megoldotta a gondot, minden rendben működött egészen a mai napig ugyan annál a programnál ugyan az a gond.
Most hiába a rendszer vissza állítás nem javult meg.
Mind- e mellett ugyan arra pontra állítja vissza amire tegnap.Please help. Köszi.
-
Gááboor
tag
válasz Gorneck #9797 üzenetére
Csak egy nevetséges pici játék, amivel a család játszik..
Mielőtt ezt kezdte csinálni a paragon particion managerrel, össze olvasztottam 2 particiót, de az gond nélkül sikerült nem volt semmi hiba üzenet és használtuk a gépet.
Most fel raktam a HD sentinelt csökkentett módban , de semmi problémát nem talált.
Éppen most meg rendbe jött.... Nem tudom miért.... Nem szeretem ezt, mert nem tudom mi lehetett a baj.
Ír némi hibát , figyelmeztetést a napló. Van kritikus hiba is egy kernel probléma, de az lehet a sok sikertelen indítás miatt is?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs