Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • djyuri

    őstag

    válasz Sub-ZeRo #5261 üzenetére

    Hát....csak a szokásos.... 9800gtx oc...6 giga ram...ssd...1200W táp (további vga-k miatt)
    1100T Black proci.

    De játék terén abszúrd semmi gond. Jelen körülmények közepette pl az ssd-nél semmilyen fagyás nincs. Ott az előző telepítésnél volt hiba,mert most ez a része hibátlan.
    A windóz mostani további része is az,csak ez az egyetlen,bár számomra kolosszális hiba,hogy az eredeti 1 perc böngészőkészre állás helyett 2,5 percre hízott a dolog. Kikapcsnál semmi gond....szinte akármennyi program,játék fut,ha megnyomom a power gombot,akkor a win 5-10 sec alatt leállítja a gépet. (kivéve persze,ha leszedett frissítéseket,mert ugye azt éppen akkor konfigurálja)

    A rossz driverek a gyári cd-jén vannak..azok teljesen használhatatlanok win7 64 bit alatt. XP még úgy ahogy...csak ugye 6 mag...stb az minek xp-re :S

    Én már látom a hiba pontos jelenségét,hogy nem fér a rendszer a betöltéskor az esemény naplóhoz hozzá,emiatt,amíg a ciklus idő le nem jár,addig áll. Régen XP-nél is volt hasonló..ott amíg a hálózat nem állt fel,addig állt a betöltésnél a kép. Ott egy lan letilt+ restart....lan engedélyez+ restart..és megoldotta a problémát. De itt belső baj van... A windows security essential is veszélyt jelző üzenettel indít,így gondolom neki van a legtöbb köze ehhez.

Új hozzászólás Aktív témák