- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stofl85
tag
válasz Guinness #4799 üzenetére
Hát majd meglátjuk. Eddig ez a 4. hely amivel próbálkozok. Először középen volt a visszapillantó alatt, majd egészen lent. Nézni kényelmes volt, sok előnye akadt, de nagyon balesetveszélyes, el kell ismerni. Egy rosszul belátható kereszteződésben simán takar egy gyalogost amikor fordul jobbra az autó. (Tudom sokak szerint ez hülyeség, és azt is tudom, hogy még nem ütöttek el gyalogost. De tény, hogy sok hasznos teret takar.) A következő megoldás a bal alsó sarok a szélvédőn. Nem takar semmi hasznosat, a háttér csak a műszerfal. Ha egyedül mentem tök jó volt. A mostani megoldásnak az előnyét két dologban látom. Egyik, hogy a tesco parkolóban az etnikumnak nem fog szemet szúrni, hogy hátha a kesztyűtartóban van a navi. A másik előny, ha többen vagyunk, akkor új célpont megadásánál a mellettem ülő simán bepötyögi, vagy akár másik albumot választ a zenelejátszáshoz, nem nekem kell a város közepén megtenni.. Remélem kényelmes lesz a lenti helyzet. Majd megírom.
-
Guinness
tag
válasz Stofl85 #4801 üzenetére
Érthetőek az érveid, bár a gyalogos kitakarás tényleg minimális a gyakorlatban. Nekem a szélvédőn középen minél magasabban elhelyezve volt eddig a legjobb, szinte csak egy pillantás és nem is kell az útról levenni a szemed. Olyan kéne, ami a szellőzőbe csatlakozik és felfele megy a kar egész a műszerfal tetejéig, bár ez biztos viccesen nézne ki
-
Stofl85
tag
válasz Guinness #4802 üzenetére
Igen, sok függ attól, hogy milyen autó. Minél döntöttebb a szélvédő annál rosszabb a helyzet a fönti esetben.Pl. egy B Vectrán engem nagyon zavar a kilátásban, de a G astrán elmegy. F astrán meg egyáltalán nem takar.
Ha szeretsz barkácsolni, simán tudsz csinálni egyet. Hasonló módon az enyémhez. Annyi, hogy a HR tartófejet magasabbra ragasztod, megtoldod valamivel. A stabilitása biztos rosszabb, de simán működhet. Vagy a gyári tartó tapadókorongos részét rögzíted a szellőzőbe kapaszkodó cuccba. És már tekergetheted is. Gyárilag még nem láttam ilyet, tiéd lenne az első! :-)[ Szerkesztve ]
-
Apaxp
senior tag
válasz Luissimo #4805 üzenetére
Lui akkor már inkább innen. Ez közel egy ezressel olcsóbb.
http://speedshop.hu/main.php?page=termek&iid=15073&mitkeres=&kategoria=&sort=nev&orient=ASC&kovetkezo=&holkeres=&elotag=%20AND%20nev%20LIKE%20%27Tart%F3kar,%%27Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
Luissimo
veterán
válasz Stofl85 #4808 üzenetére
jólvanna, nehogy már félreértsd, mindig az a legjobb, amit az ember magának gyárt le.
Gratula, nem is ez a téma, csak én is használok egy ilyen rácsra való tartót és nyáron nagyon praktikus mert a klima szépen szintentartj az agyát forrás ellen !!Ügyes kis tartót fabrikáltál, na !!
-
PLaci58
addikt
válasz Luissimo #4809 üzenetére
És télen is ilyen jó hűtése van?
Nem szeretem a szellőző rácsot, mivel nekem minden irányban forgatható, ezért nem stabil amit rárögzítek. Még az illatosító üveg is leesik néha és ilyen mutatványt a navinál nem szeretnék látni
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Luissimo
veterán
válasz PLaci58 #4810 üzenetére
bakker, télen elzárod a fűtést azon a rácson, de ez triviális.
ne hasogasd már itten a szőrszálakat , inkább küldjed át azt a billentyűzet kiosztás fájlt és azt a dll.-t is amiben megjelenik a backslash , de jólenne a lefelelőrehátra nyilas megoldás is !!Egyébként meg cseréld le az autót rendes szellőzőrácsos verziora , ami nem forgatható !
Ez a fajta tartó nem preferálja a forgatható és egyéb hátrányoshelyzetű szellőzőrácsot !!
na. -
snowdog
veterán
-
Luissimo
veterán
Na nagyon kiműveltek leszünk már tartóügyekben.
de ezzelmeg az lesz a baja, hogy meg kell hozzá furni a műszerfalat , tuti !!
(mondjuk ebben egyetértek vele minimális szinten, nemjó, ha összefurja az ember, aztán meg esetleg kiveszi és ott virít a két lyuk !)
De választék az van, kétségtelen ! -
PLaci58
addikt
válasz Luissimo #4817 üzenetére
Köszi az ötleteket.
Fúrás kizárt! Főleg, hogy nincs egy deka sik felület sem :-)
Nekem bevált a szélvédő. Bal alsó sarok, letámasztva a műszerfalra. Stabil, nem remeg, nem esik le.Lui. N800-as topikban van a link. Amik a képen vannak nyilak, azok nem működnek?
[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Luissimo
veterán
válasz PLaci58 #4818 üzenetére
Lacibácsi, ne tégy tönkre, hol van ott link, már a szemem esik ki a helyéről, de én csak a képet látom ott, semmi linket !!
Egyébként a képen lévő nyilak nem azok a nyilak.
Az egyik a shift, a másik a visszatörlés, a jobboldali alsóval pedig a billentyűzet tipusok között tudsz váltani.
Nekem a síma CE-s billentyűzethez hasonlóan a kurzormozgató nyilak kellenének, amivel navigálok egy szövegben .
-
Beleczkil
tag
Egyes Focus-ba nem jó a rácshoz a tartó, beszorul, csak úgy lehet leszedni ha a rácsot is kiszedi az ember.
Én a fejegység beépítő keretre ragasztottam fel (kis faragás után), tükör ragasztóval, úgy nagyon jó lett, holnap csinálok képet , ha valakit érdekel a megoldás."10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem"
-
Luissimo
veterán
válasz gipsztigris #4821 üzenetére
és holvannak a fűrészelős-reszelős-satus fotók ??
-
Luissimo
veterán
válasz gipsztigris #4826 üzenetére
persze a kettes fócusra
Tudom, mert nekem fentvan, tegnap erről ment a nagybaszó !! -
Stofl85
tag
válasz Guinness #4799 üzenetére
Na megvolt az első út. Szokatlan és zavaró, hogy le kell nézni, de csak elsőre. Félúton rájöttem, hogy mekkora előnye van ennek. Nem fogom egész úton a pici kék WRC hátulját nézni fölöslegesen, hanem csak akkor ha komolyabb útelágazádosához.... érkezek. Így simán jó. Ha ritkán nézem nem zavaró, amikor nem kell akkor meg legalább bambulhatok az útra. Az sem hátrány. Majd még kiderül mi lesz a véleményem 2-3 hónap múlva. Lehet megváltozik. Ja, és jobb az FM vétel, mert közelebb van a rádióhoz.
És nincs két egyforma autó. A belinkelt képen láttam, hogy a Focus szellőzője a mutatóknál magasabban van. Astrán lentebb.
[ Szerkesztve ]
-
snowdog
veterán
válasz Luissimo #4829 üzenetére
Minek panaszkodna, tehetné máshova?
Ezzel úgy vagyok, hogy vezetés közben 90%-ban csak hallgatom mit mond. Ha nem egyértelmű, csak akkor nézek rá. Akkor viszont jó (és kevésbé veszélyes), ha a látószögemben van, és nem kell másfelé néznem. Ezért van nekem a szélvédő bal alsó sarkán.
-
Luissimo
veterán
válasz Stofl85 #4834 üzenetére
nincs benne.
és nem perverzio
egyszerre mindig csak egy fut ( najó, néha van hogy kettő, de az tényleg teszt )És nincs közte x620, se 820, se 820 bt.
Egy TILBORG i900, egy Wayteq N800, és a telefonomban van egy Igo, amivel gyalogosan se tévedek el!!
Igaz a TILBORG-on van az SI-ben 8-10 naviszoftver, de egyszerre nem tud működni csak egy !!
és egyik jobb mint a másik !!
Sőt néha a másik jobb mint az egyik!! -
Luissimo
veterán
válasz gyurma111 #4836 üzenetére
Üdvözöllek !
A Mirejó?
az nagyon jó.
Meglepően jó !
Ez az alulértékelt szoftver pl. képesvolt arra, amire egyetlen Igo verzio egyetlen térképe sem, megmondta melyik nevű utcában vagyunk és melyik számu ház előtt !!
Tehát le a kalappal.Csak próbaként próbálj tervezni Igoval egy Banja Luka , Kara Djordzevica utcába vagy a Bana Milosavljevica utcába vagy keress rá a Hotel Bosna nevű szállodára !
Fogalma nincs az utcanevekről.
És próbáld ugyanezt a Mireoval.. Le a kalappal !! -
DM43
őstag
A ki-bekapcsoló gomb kímélése miatt kicsit átalakítottam az x820bt és az n800 egy-egy file-ját. A dolog lényege, hogy az akkumulátor ikonjára bökve is ki lehet kapcsolni a készüléket. Mivel ezen az oldalon ez wareznak minősül, ezért akit érdekel, az keressen meg privátban. (ha a moderáció úgy gondolja, akkor persze kiteszem a linket)
-
Luissimo
veterán
válasz csemberlen #4839 üzenetére
nagyon jó a TILBORG , nem egy távolkeleti tákolmány, erre még "ujságíró-szakértő-barátunk" sem tudna rosszat mondani (max. akarna) .
Skandináv gyártmány, navival együtt a "madaras-tescoban" (Ósan) 39 900 Ft.-ért lehetett hozzájutni.
CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK, AKI EGY RENDES GÉPET AKAR VENNI !! ( Navi+Blututi+ FM Transzmitter+kihangosítás+ telefonkönyv+ ...)
Navinélkül nem árulták.
Tehát van még azér PNA-igo (NNG) árukapcsolás !! -
hav
tag
Sziasztok!
Én is beléptem az X820bt tulajok társaságába és lenne is egyből két dolog, ami egy kicsit zavar a cuccban. Próbáltam visszaolvasni, de sok-sok oldal vita olvasása után feladtam, hogy választ találok a problémáimra, de hátha valakinek volt/van hasonló gondja és talált már rá megoldást. Az első problémám hogy ha bedugom a szivargyújtóba, akkor bezavarja az összes rádió adót, és az FM transzmitter használatakor is sistereg töltőn. Van egy CNS Luna navim is, de azzal nem tapasztaltam ilyet. A második gond, ami nem olyan nagy probléma, de ha már tudja, akkor csak használnám néha, hogy bármilyen formátumú, felbontású videót rakok fel rá teljes képernyőre kirakva szaggat egy picit, olyan mintha nem 24-25 fps lenne a film, hanem mondjuk 15. Ezekre szeretnék valami megoldást találni. Előre is köszi a segítséget!
-
Stofl85
tag
A videót próbáld meg a Format Factory nevű programmal.
AVI ,480*272, 512 bps, 25 fps,MP3, 22100, mono.
Ha így sem lesz jó, akkor szervíz sajnos. Persze nehogy 200HZ Motion plus mozgást várjál. Próbálj rájönni, hogy a kijelző frissítésének a szaggatását látod, vagy a videó szaggat. A gyors mozgásnál minig szggatni fog látszólag. Ezt úgy tudod könnyebben eldönteni ha megfigyeled a szaggató jelenetben mekkora felületű a mozgás.Ha pl. a kisfelületű mozgás is ugyan úgy szaggat, mint a teljes felületű, akkor ennyit tud ez a kijelző. El kell fogadni. Ha viszont csak a nagy felületű mozgás szaggat, a kicsi nem, akkor sok a bps a videó tömörítésénél. ÜDv.[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
Voltak ilyen problémák a töltő bezavar az FM transzmitteres játékba.
Itt is és másik fórumon is!
Egyik megoldásként felmerült , hogy a felesleges vezetéket fel kell tekerni a töltő köré, hogy lehetőleg minél rövidebben viselkedjen antennaként.
A másik hogy egy szivargyutós közvetlen USB kimenetes (aljzat) töltőt kell ilyen esetekben használni és abban nem kapcsolóüzemű DC/DC konverter zizeg, hanem csak egy stabilizátor IC, ami lefolytja a 12 voltot 5 V-ra és azzal nincs ilyen hibajelenség.
Próbáld mindkettőt.
Ilyen usb -s vackot lehet már kapni párszáz pénzért, megéri. -
DM43
őstag
Ajánlom mindenki figyelmébe: http://www.wayteq.hu/index.php?article=217
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest