- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
válasz Vandor76 #5600 üzenetére
Ez így oké, de ettől még böngészője továbbra sem lesz !!
Az N800-on lévő IE átültetése az x820-ra a win6.0 alá bizonyos kisérletek után zsákutcába jutott egyenlőre, de más böngésző meg nem hajlandó elindulni 6.0 alatt, se FF, se Opera, se Safari, se Chrome, se SEMMI !!
Tehát várakozóálláspont van. -
compi.hu
senior tag
válasz ecostar #5604 üzenetére
Mert az a ResidentFlas2 alatt valahol csucsulo YuanFeng fejlesztesu GUI-thozna fel gondolom, az meg nem tud elindulni mer a ResidentFlash2\YFAPP konyvtarban vannak a DLL-en amik kellenenek hozza, ott meg nem keresi oket magatol a rendszer. A legtobb gyari shell altal elinditott exe-vel jelentkezik ez a poroblema ami azt eredmenyezi hogy nem tudod oket elinditani ha nem fut a shell. Egyszeru megoldas nem nagyon van, esetleg elindithatod az eredeti shellt, az berantja a dll-eket, aztan valahogy vissza kell juss CE ala. PNAMenu 2.0-ban lesz ra parancs amivel "preload"-olni lehet egy adott DLL-t vagy egy konyvtarban talalhato osszeset, elvileg az el tudja majd inditani.
-
Vandor76
tag
válasz compi.hu #5605 üzenetére
Ez a probléma az adott EXE és a hozzá tartozó DLL file-ok SD kártyára másolásával is orvosolható (köszönet DM43-nak az infóért).
Hogy egy EXE-hez milyen DLL-ek kellenek, azt az Anywhere PE Viewer nevű programmal lehet kideríteni (az Import Table fülön). Ingyen letölthető innen : UCWareMivel a ResidentFlash2-ben levő programok tömörítve vannak, töltsd le az UPX nevű programot innen : UPX és tömörítsd ki vele valahogy így :
upx.exe -d -oCELFILE.EXE FORRASFILE.EXE[ Szerkesztve ]
<< "A játékos a látható lézer szállal rendelkezik, ezért ne nézze egyenesen a játékos" - koreai DVD-lejátszó dobozáról >>
-
Wolfskin
őstag
válasz compi.hu #5605 üzenetére
Nem tudom, jól értem-e a problémát, de YFAPP alól úgy tudom elérni a wint, hogy a riks skint használom, ott a beállítások/extrák alatt van tcm, azzel megkeresem az explorer.exe-t, és elindítom. akkor elindul a win
windows/programs/explorer.exe.vagy használd ezt az SI-t, [link] akkor a system menüpont alatt van egy közvetlen win indító
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
andr_s
tag
Sziasztok!
én is vettem egy ilyen kütyüt, pontosabban kettőt!
az elsőnél (apámnak vettem sima X820-as) nem is értem miért volt problémája sokaknak a hangerővel, nem csutkán is elég jó hangos volt.Teljesen meg voltam elégedve vele , annyira, hogy eladtam a régit és:Aztán vettem egy BT-set és ennél valamiért tényleg nagyon halk . pedig pont itt lenne a lényeg, hogy ha telefonálsz akkor ki legyen hangosítva, de annak most mi értelme van, hogy ha telefonommal egy szintű kihangosítást tud??? amiben kb 10-ed akkora hangszoró van?
5 ezerért dárgábban vettem egy olyan plussz szolgáltatást aminek semmi értelme csak azért mert halk, pedig a vas tudná a hangerőt!
nem lehet hogy valami más beállításra van szükség a win ce-ben???
-
-
Green69
csendes tag
válasz ecostar #5611 üzenetére
A X820BT BlueTooth-ja ezzel a progival is működik:
"Adeneo Bluetooth ManagerSupported Bluetooth Profiles :
- DUN profile
- A2DP profile
- Audio connection to a remote
Stereo headset
- PAN profile
Connection to a Personal Area Network
PAN-PANU, PAN-GN, PAN-NAP
- FTP/OPP profile
Local and remote service
Directory and file management
Files upload and download
Objects upload
- SPP profile
Local and remote service
Full serial port emulation
Connection to remote service
Allow LAN and WAN connection"A SkyFire szintén megy a X820BT-n
A net valahogy mégsem akar összejönni a X820BT-men
[ Szerkesztve ]
-
ecostar
csendes tag
válasz Green69 #5617 üzenetére
Adeneo Bluetooth Manager-t már próbáltam de valami olyat írt hogy driver nem található vagy vmi ilyesmi nem tudom pontosan de most nem akar elindulni se és leszedni se tudom azt írja hogy használatba van pedig nincs megnéztem Taskmgr-el is, valami ötlet hogy szedjem le?
-
Luissimo
veterán
válasz Stirlitz #5614 üzenetére
Netán igen, működik a W-LAN , az N800 nagy előnye !!
A blututi beállításhoz beidézem nektek PLaci szösszenetét.
Egyébként a keresőben találtam énis:
Az N770 értelemszerűen helyettesíthető x820bt-vel, mivelhogy az is tudja a DUN módot.azthiszem
.................................................................................................................................
" Az N770BT tudja a DUN üzemmódot.
"Bluetooth dial-up networking (DUN) refers to getting wireless Internet connectivity on a laptop by using a Bluetooth-enabled cell phone."
"When setting up a Bluetooth DUN, an Internet Service Provider (ISP) username and password are required, as is a dial-up access phone number."
Vagyis be kell állítani az ISP-t, felhasználói nevet és jelszót, ha szükséges és a telefonszámot, amin keresztül a teló elérheti a netet. Ezek mobiltelefon szolgáltató függő adatok.
A beállítást a rejtett Residentflash2/YFAP20 mappában kell megtenni a GPRS.ini fájlban.Létre kell hozni egy új bejegyzést (mivel magyar szolgáltatót gyárilag nem tartalmaz :-) az előzőek mintájára.
pl.
[H-pannon]
APN = "internet"
PhoneNumber = "*99***1#"
UserName = "internet"
Password = "internet"Természetesen az internet szavakat a szolgáltatótól kapott adatokkal kell helyettesíteni!
Még be kell írni a
[Config] résznél az új szolgáltató nevét (hogy kiválasztható is legyen)
Operators = O2 UK,H-pannon,........
Így már a BT elindításakor a DUN ikonnál ki tudjuk választani a szolgáltatót és megfelelő BT modemes telefonnal GPRS-en (nem GPS!!!:-) keresztül lehet netezni.Nálam így néz ki a GPRS.ini:
# \ResidentFlash2\YFAP20\GPRS.ini
[Config]
Operators = T-Mobile H
Default = T-Mobile H
ModemName = BT Modem
Automatica = 0[T-Mobile H]
APN = "ide írtam idézőjelek közé a saját APN-emet"
PhoneNumber = "*99***1#"
UserName = ""
Password = "".................................................................................................................................
[ Szerkesztve ]
-
gaben
aktív tag
Sziasztok!
Most kaptam egy X820-at, aztán feltettem a Windows Mobile Device 6.1-et ,de nem akarja látmi,azt írja nincs kapcsolat.A Sajátgépben látok 2 meghajtót,egyikbe enged lépni,abban van néhány file. 5-let? -
darál0w
Jómunkásember
hali.
1 észrevétel és egy probléma
Warezolás: iGO legálisan nem futhat a gépen, az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat töröljük.
ma kaptam bnőtől x820BTt, edigitalbol van és IGO! van rajta. ez hogy történhetett?
a probléma pedig a következő.
később elolvasom a leírást is, de azért leírom. címet beütöm, és Párizsbol akar indulni
nemértemAki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz compi.hu #5627 üzenetére
kizárva. de most kérdeztem meg, h ez mi a bréééém
aztmondta megkérdezte tőle az elado csávo, h kell e rá softver. erre azt mondta ja. ő meg 5kért feldobta rá ezt.
szvsz warez. vagy nem?
később elolvasom a leírást is, de azért leírom. címet beütöm, és Párizsbol akar indulni
nemértemkocsiba még nem ültem vele mivel ittam. lehet csak akkor ugrik oda a saját helyemre, ha elindulok vele és megteszk pl 100métert? mer lemegyek futok 2 kört h kiprobáljam
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Luissimo
veterán
válasz darál0w #5626 üzenetére
Azért kaptad belevart Ájgó-val a kütyüt valószínűleg, mert valaki már tesztelte, kipróbálta, visszaküldte, mert nem volt vele valamiért megelégedve.
Ezt én a helyedben az E-digitalnal egy kellően felháborodottnak tűnő TELEFONHÍVÁSBAN vagy levélben visszautasítanám és kikérném magamnak.
MIAZHOGY NEM ORIGINÁL KÉSZÜLÉKET KÜLDENEK !!
Ha bajod van vele.
De ha nincs , örülj neki mit kaptál, legalább nincs gondod vele.Azért indulna Párizsból, mert még nemtalált műholdat.
Fogass vele poziciot a szabadégalatt...És ne warezoljál itten
Békés Boldog ajándékokkal terhes, beiglimérgezéstől mentes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek !!
-
m.jeno
senior tag
válasz darál0w #5628 üzenetére
Mindaddig Párizsból tervezi az útvonalat műholdas kapcsolat nélkül, amíg át nem állítod a kezdőpontot a lakhelyedre, vagy valami másra. Az átállításhoz a címkeresésben meg kel adnod a kiindulási cimet, majd a további lehetőségeknél válaszd ki a beállítás lezdőponként fület. Egyébként nem árt az összes beállítást átnézni.
[ Szerkesztve ]
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
m.jeno
senior tag
válasz snowdog #5636 üzenetére
És a következő alkalommal ismét vissza fog ugrani Párizsra kapcsolat nélküli módban, ha nem adod meg az aktuális pozíciót kezdőpontnak. GPS kapcsolat nélküli módban megint nem tudsz előre tervezni.
Jobb megtenni és megbánni, mint megbánni, hogy nem tettem meg. (Boccaccio) Hajszolom a tudást, de ő a gyorsabb.
-
darál0w
Jómunkásember
azt gondoltam beugrik magátol, ha elindulok vele, de igen...idegesítő, h miért Párizst mutatja. beállítom
többi válasz átolvasva kösz mindenkinek
5kért megcsinálták azt, amit meg tudok én is, naív nem vagyok, de lehet bejött bnőm az eladonak
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
Luissimo
veterán
-
micky68
csendes tag
Nagy a baj.... A nejemnek vettem egy wayteq x820bt navit , és lassan a beszélő viszony is kezd megszűnni köztünk mert nem müködik rajta semmi......
Ha kérhetem lépésről-lépésre írjátok le , hogy mit hogyan kell vele csinálni annak reményében , hogy müködjenek a funkciók. És ha kérhetem úgy . mint ha egy ötéves gyerek kérdezné. Köszi -
micky68
csendes tag
válasz Luissimo #5645 üzenetére
Konkrétan azt se tudom hogy kell-e programokat rá telepíteni , vagy úgy ahogy van jó. Eddig a navival harcoltam (megsemmisitő vereséget szenvedtem), de tudom az egy "más" kérdés , bár a vacsorám múlik rajta.....
Kicsit lentebb olvastam , hogy a Windows Mobile Device 6.1 rakta fel a sorstárs. Az kell rá? Ne felejtsd el ötéves gyerek szint))[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
válasz micky68 #5646 üzenetére
ezt azért nagyban meghatározza hogy mire is akarod (akarja asszonypajtás) használni !!
Ez azért már körvonalazódott gondolom, hiszen nem véletlenül vetted ezt a kütyüt ...
miért kéne rá programokat telepíteni és hogyan is kéne, merthogy ez nem egy PDA, amire telepítgetünk.[ Szerkesztve ]
-
hojos
aktív tag
Minden kedves fórumozónak békés, boldog karácsonyt kívánok !
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest