- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moon70
tag
válasz Stofl85 #4249 üzenetére
Elárulok egy apró trükköt : a kütyün van reset gomb is, próbáld azzal, ha lefagy valami. Egyszerűbb mint az akkut ki-be tenni
A core player és a hasonlók már ki lettek tárgyalva, (olvass kicsit vissza ) egyikőjük sem fut stabilan, ezzel ne vesztegesd az időd, inkább olyan programokat tesztelj, amikről még nem volt szó... -
kubupek
csendes tag
üdv.a total commanderbe,hogy tudom megjeleníteni a wayteq meghajtóját?
-
kubupek
csendes tag
nem konkrétan meghajtóra,majd csinál magának egyet .csak jelenitse meg a commanderbe ennyi.minden más ilyen kütyü megjeleník a commanderbe (mp-3,transmitter,fényképező stb) ez az egy nem.csak a saját gépnél látszik,a hozzá adott lemez telepitése után.
-
Stofl85
tag
válasz kubupek #4256 üzenetére
Érdekes. Nekem nem adtak hozzá lemezt..... Úgy látszik több gyári csomag létezik. A menüben az usb beállításoknál válaszd ki a mass storage beállítást. Bekapcsolt állapotban kösd rá a gépre usb-vel. Majd külső meghajtóként megjelenik a belső memória és ha van, akkor az sd kártya is. Erre gondoltál, mert még mindig nem nagyon értem....?
-
Tüdöke
csendes tag
Már több, mint 3 hónapja vagyok tulajdonosa egy X820-nak és eddig hiba nélkül ment.
Tegnap óta pedig ezt a hibaüzenetet írja ki kikapcsolásnál. Nem is tudok csinálni vele semmit csak ha kiveszem az aksit akkor tudom kikapcsolni. Csak kikapcsolásnál jön elő, amúgy tökéletesen megy a navigáció része.
Tudnátok nekem erről a hibárol valamit mondani? Mi lehet a gondja?
iGO 8.3.2. 91.... van rajta.
Segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
cultfeca
tag
válasz Stofl85 #4259 üzenetére
Olyan mintha a color7 összeakadt volna valami másik programmal.De nem biztos.
De nemsoká kapod a dádá-t,kiírtad a tiltott szót és róla kérdeztél.Én is így jártam tegnap és dádá lett a vége+nem kaptam segítséget se(ez a nagyobb baj).ÉN is megkapom a dádá-mat mert válaszoltam[ Szerkesztve ]
-
cultfeca
tag
Félreértések elkerülése végett írom az első soromat:
Nem követelőzök!!De én is szerettem(Szeretném) volna használni a két gombos verziót,írtam neked egy pü-t,de nem kaptam rá választ.Van számomra érthetetlen probléma a megoldással kapcsolatban.És mivel még kezdő PNA-s vagyok ezért azokkal a dolgokkal még nem igazán boldogulok.Lelkesen olvasgatok a PNA-k világáról,de még nem nyitott könyv minden.Neked írtam direkt,úgy gondoltam te talán tudsz segíteni.Mivel te alkottad meg.De sajna nem kaptam választ.Ezért még egyenlőre nem tudtam megoldani,és nem is tudok véleményt alkotni.Remélem ezen irományom miatt nem lesz harag!![ Szerkesztve ]
-
Nemgéza
csendes tag
Ezzel a készülékkel kapcsolatban lenne két kérdésem. Elnézést, de nem olvastam vissza az eddig leírtakat, mert ez rengetek oldal. Egyszerűen nincs rá ennyi időm. Sok helyíen belenéztem, de szinte végig az IGO -val kapcsolatos téma megy.
Szóval segítsen már aki tud.
Az első gondom, hogy nem tudok hangot elővarázsolni belőle. A felső menüsorban a hangszórónál van egy kis piros áthúzott karika, tehát valahol le van tiltva a hang, de nem tudom, hogy hol. A hang beállításánál a csúszkát maximumba húzom, de ez nem segít. Alatta a Zene menüpontnál kipróbáltam minden lehetőséget, de nincs változás. Egyébként ez mi lenne? Szignál?
A második: Egy telefonból kiszedett kártyát tettem bele próba képen (ma kaptam, még nem volt időm venni hozzá ). Felmásoltam egy Flac kiterjesztésű file-t egy zene nevű mappába. Viszont lejátszani nem tudom. A zeneléjátszásnál, ha a könyvtárat megnyitom sdmmc jel ott van bal oldalt, de hogy tudok a könyvtárba belépni. Mi a fenét csinálok rosszul?
-
cultfeca
tag
válasz Nemgéza #4269 üzenetére
A hanggal kapcsolatbanT-s verziód van vagy sima?Mert ha BT_s akkor lehet a probléma,hogy az FM transmitter be van kapcsolva.Beállítások-FM transmitter-FM használatánál be van pipálva?Ilyenkor minden hang oda van irányítva.
A zenével kapcsolatba lehet nem szereti a flac formátumot(nem próbáltam).Ez azek az ötleteim. -
Nemgéza
csendes tag
válasz cultfeca #4270 üzenetére
Cult! Ez lesz az, nagyon köszönöm. Nem gondoltam erre, pedig így utólag logikus.
Szóval a hang már ok.A flac kiterjesztést ismeri elvileg.
Ti hogyan visztek fel zenéket kártyára? Gondolom csináltok egy mappát, tetszőleges névvel.
A Zene menüpont alatt, pedig ha jól gondolom be lehetne lépni a kártya könyvtárrendszerébe.
Így kell, vagy van valami kötöttség, pl a mappa nevére?
-
Nemgéza
csendes tag
válasz Luissimo #4272 üzenetére
Ok, de még odáig sem jutok el, hogy a mappát lássam.
Amikor te belépsz a zene menüpontba, hogy csinálod tovább?A Zenelista oldalt előhívom, itt látom baloldalt, hogy sdmmc (egy telefon kártyája van benne most), ezek után a felső zöld nyíl, gondolom ez hozná fel a kártya tartalmát. Nekem viszont semmit nem csinál, a második nyíl sem, akkor sem ha előtte az sdmmc-re kattintok (akkor azon megjelenik egy kis felfelé mutató nyíl. Mi a fene lehet ez?
Szóval elvileg így kell csinálni?
-
Nemgéza
csendes tag
Közvetlenül bemásolva sem indul el nekem. MP3-al sem. Közben kipróbáltam a videolejátszót is, ez klasszul működik. Megtalálta a telefonnal vfelvett videót magától és le is tudom vele játszani.
Ki érti ezt?
Ok, én vagyok a hülye. Csak egyszer kattintottam a kártya ikonjára, Kétszer kellett volna.
Bocs mindenkitől, de hát én már öreg ember vagyok. Nagyon köszönöm a segítségeteket.
[ Szerkesztve ]
-
hojos
aktív tag
válasz cultfeca #4268 üzenetére
Ezer bocs. Természetesen segítek mindenkinek akinek csak tudok. Nem tudom, hogy mit kérdeztél privátban. Emlékezetem szerint nem kaptam Tőled privit. Légyszíves küldj mégegyszer üzenetet, igérem, hogy ha tudok segíteni fogok.
Természetesen nem haragszom, hogy itt írtál nekem és mégegyszer ELNÉZÉSED KÉREM, hogy nem segítettem. Várom a kérdéseid !!! -
lafi76
csendes tag
Hali!
A 3.7-es Riks skinben van valakinek tapasztalata a videólejátszóval, ugyanis nem nagyon szereti lejátszani a fájlokat, mp4 szinte esélytelen mert annál azt írja, hogy nincs aac kodek és hangot nem játszik, csak az a gond hogy az mp4 konvertálók mind aac hanggal csinálják a videót.... az avi-t meg nagyon válogatja, pontosabban eddig 1 videót játszott le, a többinél hibaüzenetek sokasága, szóval esetleg van valakinek tippje olyan formátumra amit tuti játszik???
Nekem amúgy nem Wayteq kütyüm van (de belsőre szinte ugyanaz: dual core 500 proci, win ce 6.0, 64 Mb ram, sirf atlas IV stb) és nem valami tuti a videólejátszója, ezért keresnék rá valami jobb lejátszót! -
doktorúr
csendes tag
Érdeklődöm valaki okostól hogy erre a wayteq x820 gépre nekem felrakták az aygo amigo programot.Nincs vele semmi különös jól működik csak sajnos a aygo 8 hoz képest nem tudom beállitani rajta a köztes célpontot .Ha valaki tudja irja meg nekem előre is köszönöm. :
-
lafi76
csendes tag
-
plajos
aktív tag
Akinek videolejátszási problémái vannak, annak javaslom Kovács Gábor (Picard) ingyenes tcpmp The Core Pocket Media Player programját. Nemcsak többféle video, de audió fájlokat is lejátszik. Tartalmazza az oldalamról letölthető legfrissebb program pack is, de letölthető még számos egyéb helyről.
-
ErOr
csendes tag
Riks skin v3.8a /480x272/
[link][ Szerkesztve ]
-
lafi76
csendes tag
Köszi a tippet, kipróbáltam a lejátszót, bár találtam egy 081-es verziót, abban van hangja az mp4-eknek is, szóval inkább azt teszteltem, tehát nekem nem Wayteq-em van, de a hardwer nagyon hasonló (dual core 500 proci, sirf atlas IV, wince 6.0, 64 MB ram), a lényeg, hogy idővel egy videót sem indított el egy hibaüzenettel, nálam az vált be. hogy mikor bekapcsolom a GPS-t elindítom a navit majd letiltom a GPS vételt és így indítva a TCPMP-t akkor működik rendesen, szóval lehet hogy erőforrásgondok lehetnek, nem nagyon értek hozzá, ja és esetleg akinek nincs kép a videónál, állítsa át a Beállítások - Video - Video Drivert GDI-re....
-
bcbeci
csendes tag
-
törölt tag
lafi76:
Miért kell naviból indítani a videó lejátszót? Miért nem lehet simán egy shell-ből,
wince alól vagy más módon? Ha videót nézek, akkor azt és nem a navigációs szoftvert. Minden navi sw memóriát eszik, tehát akkor kevesebb van. Bár le lehet tenni a háttérbe, ha nem akarom megvárni azt a kemény kb. 1 percet míg betölt.bcbeci:
Ő nem elmebajos volt, hanem a moderátor. Hivatalosan az általad kultivált sw nem létezik erre a készülékre, ennél fogva itt nem lehet beszélni róla, ezt kell csak elfogadni. Persze úgy látszik mindig vannak értetlenek, akiknek "nincs idejük" visszaolvasni és felteszik a kérdésüket, amiket aztán a moderátor nem győz törölgetni. -
Bog
HÁZIGAZDA
Az "elmebajos" a szerzői jogi törvény, nyilván hülyék írták. Le van írva az első hozzászólásban, hogy iGO-ról itt nem eshet szó. Még a topik címében is benne van, hogy olvasd el. Ha nem vagy képes ezt elfogadni, lehet távozni.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
hojos
aktív tag
válasz #98593280 #4294 üzenetére
Értem én kérem, értem és erre is gondoltam. Csakhogy tiszta legyen mindenkinek.
Nem magával az Executer-rel van gond. Az Executer-rel lehet indítani legális programokat, alkalmazásokat.
bcbeci munkájával alapjáva véve nincs gond ! Csak az általa használni kívánt programokkal. Szerintem -
lafi76
csendes tag
válasz #98593280 #4291 üzenetére
Azóta rájöttem én is, most a navi gombra van téve a lejátszó, de rájöttem már hogy a gps-nek szerintem semmi köze a lejátszóhoz, ugyanis egész nap ezzel küszködtem és most már látom, hogy általam ismeretlen okokból néha simán játssza a filmeket, néha pedig vagy ezzel:
Crash
Unexpected program failure. Please send "crash.txt"to the developers.
Program will now exit.
vagy ezzel:
Application error
Application Player.exe encountered a serious error and must shut down.
nem indul.Az első a jellembzőbb, a másodikat általában akkor írja, ha fimnézés közben pauzálok, majd egyből kilépek a progiból és gondolom utána nem tudja visszaállítani ahol állt, de olyan is volt már, hogy mikor indítottam a lejátszót, onnan folytatta a filmet ahol megállítottam, szóval számomra tiszta káosz, nincs biztos pont hogy mikor nem műkszik, most is 4-szer kiírta az Crash hibát, 5-ödjére meg elindult
[ Szerkesztve ]
-
Protoss
senior tag
Akkor 2. kör, senki nem probálta még 16 gb mem kártyával, működhet vele vagy alapban os limit a 8 gb?
[ Szerkesztve ]
Ne glettelj, a vakolás jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest