Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Urna

    tag

    válasz Francia91 #11480 üzenetére

    Annak hogy miről mikor pattansz még mindig semmi köze előfizetéshez vagy jármű státuszhoz, sajnálom. Vannak nekem is kifejezetten szerencsétlen lővéseim és van amikor én vagyok kimémelve akár 3-4 meccsen keresztül is. De ez is azt mondja hogy nincs ilyen hogy pérm user vs free... mert akkor én sose kéne hogy ilyet lássak nem ? :D
    Az esetek nagyjában emberi tényező (stressz, éhesen leülni játszani(!), sietség, stb ) vagy van az hogy a szezonális marha meta lineupok ellen nehezebb menni. Most az orosz 10.0 ilyen, a két véglet megy, vagy 3 perc alatt tolnak spawnra vagy én tolom őket.. sok játékos van ott mert vagy 4-5 gépet vehetsz oda 0 eltölött idővel. Ha a te csapatod a hoki vevők akkor L, ha a normálisabb vevő, akkor W, simple as that.
    Az hogy mennyi sl-jön ki (meg rp) az az egyetlen dolog amit befolyásol a prém tankod. Pl az az M46 egy copy paste tank .. semmi más nincs benne mint a TT-ben az meg hogy te szerinted pattannak is rólad az u.n. confirmation bias.
    És ha jön az SL esetleg több időd is van a géppel akkor máris joban is érzed magad, ennnyi, nincs itt ilyen összeesküvéselmélet.
    Emberek pattannak a mezei userrek techtrees járműveiről és a prém userek prém gépei is kimennek egyre.
    De tudok neked mondani olyat is hogy ez annyira nem játékostudás függő hogy kivel esik meg, hogy az e-sport szféraban is szarrá van mémelve ez, hogy hát igen-igen most ezt beszívta x y mert "csak". Vannak szerencsétlen lövések mindenkivel. Ne húzd túl magadat ezeken.

    S10 + Galaxy Watch 3

Új hozzászólás Aktív témák