Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sumsang

    aktív tag

    válasz Andralin #2373 üzenetére

    Sztem elsősorban nem a készüléken múlik, hanem azon, hogy milyen szoftver van rajta, milyen a használati helyen a térerő, sávszél, hogy van beállítva, stb.
    Inkább arra figyelj, hogy milyen szoftver van telepítve és milyen frissítési lehetőséged van. Másodsorban, hogy mire akarod használni a készüléket, mert ha játékok és nagy teljesítményigényű progikat akarsz futtatni akkor a memória és a proci mérete a lényeges szempont.
    Ha rám hallgatsz akkor legalább fél, egy éve forgalmazott készüléket vegyél, mert azokon már kijöttek a szoftveres/hardveres hibák, amiket valszinű kijavítottak már. Nem kell örökké a szervízbe cipelni. Persze ezek jelentősen olcsóbbak is, mint a legújabb típusok.
    Jelenleg az androidos készülékek a legelelterjedtebbek és az ár/érték arányban is talán a legjobbak. Ezen belül, hogy milyen márkát veszel talán az ár/műszaki tartalom a lehet a meghatározó. Ugyanis majd mindegyik kínai gyártású, azaz a benne lévő cuccok közel egy helyről származnak.
    A családban van samu is sony is. Mindegyiknek van előnye és hátránya is, de ezek minimálisak, ha azonos ár/tudás kategóriában hasonlítjuk össze a telókat.
    Mielőtt vásárolsz nézz körül a tesztek, fórumok, oldalain. A Samsungot nem szabad pár (negatív) vélemény alapján leírni sztem. :)

Új hozzászólás Aktív témák