- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Plasticbomb #57261 üzenetére
A posta és vidéke dologra meg: amíg nagynak nevezett cégek kilopják a szemed azzal, hogy a kínai cuccokat egy matrica felragasztása után 5-10x áron adják, addig nem érdekel. Szerinted az Enermax vagy a Lian Li mekkora értéket adott hozzá ezekhez a ventilátorokhoz? Nézd meg a hozzájuk adott vezérlőt. És akár csak hasonlítsd össze a számodra a Bykski által küldöttel. Mindent elárul. Ezt a 6 tűs FAN+RGB csatlakozót gyakorlatilag csak a kínaiak használják eredetiként. Aki más ezt használja, az mind a kínaiakkal gyártatja fillérekért a túlárazott szarját. (Nézd csak meg, a Lian Li-től kapsz 30€-ért egy ventilátort és egy vezérlőt, az eredeti termékből ennyiért kapsz öt ventilátort, egy vezérlő társaságában. De ha szétnézel Ali-n, találsz olyan készleteket is, ahol még pár RGB szalgot is mellédobnak ennyiért. A Bykski ezt a vezérlőt a pár sallangjával kb grátisz adja mindenhez. Én is sima blokkot rendeltem, de az RGB-st kaptam meg.) Szóval majd ha alávágnak a nagy cégeknek az ilyen látványos és gátlástalan lenyúlásért, akkor fog érdekelni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest