Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Burki

aktív tag

Sziasztok,

Kb 3 éve megelégedéssel használok egy Astro A20 fejest, de az utóbbi másfél évben a home office megtette negatív hatását, a sok töltés és a kb napi 10-12 óra viselése. Nézelődtem, hátha lehet benne akksit cserélni és egyúttal a fülpárnát is kicserélni rajta, de nem igazán találtam olyat aki ilyesmivel foglalkozna, így keresem az utódját, és ha már új fejhallgatót veszek, akkor szeretném, ha többet tudna, mint az elődje.

Nézegetem az opciókat már egy ideje, és befutónak tűnik a Steelseries Arctis 7/9/Pro.

A Pro nagyon bejön, a cserélhető akksi, cserélhető fülpárna, és a több bemenet párhuzamos kezelése miatt. Viszont irreálisan magasnak tartom az árát, bár tény, hogy megint legalább 3 évre tervezek.

A 7 igazából mindenre elég lenne, de ahogy néztem van kb 8 ezer forint difi a 7 és a 9 között, akkor már inkább a 9-et venném.

Van esetleg valaki, aki a 9-ről, a 7-ről, vagy akár mindkettőről tud tapasztalatokat mondani?
    Őszintén szólva tetszik ez a bluetooth kompatibilitás, de nem tudom, hogy ez gyakorlatban mennyire hasznos / mennyire használnám ki.

Esetleg van ebben a kategóriában más, amit érdemes megnézni?
    -a cserélhető fülpárna minimum kritérium, sokat hordom és izzadós vagyok
    -a cserélhető akksi sem lenne rossz, normális felár ellenében
    -nem beépített, fizikailag muteolható mikrofon (felhajtható / betolható) fontos
    -PC / PS5 kompatibilitás
    -alapvetően a stereonál nincs szükségem többre, de őszintén nem tudom, hogy mennyire tudják profin az 5.1-et vagy a 7.1-et, játszani PS-en játszom főként, így ha tudja a surroundot, akkor jó lenne, ha azt PS kompatibilisen tudná (több helyen olvastam, hogy USB-s csatlakozóval PS-hez csatolva nem tudja a fejhallgató az 5.1-et, 7.1-et, így viszont túl sok értelme nincs a felárat kifizetni érte)
    -árkategória preferáltan bruttó 70.000 Ft-ig bezárólag, csak új jöhet szóba, számlaképesen

Előre is köszi a segítséget!

Asrock Z87 Extreme6, i7 4770K+CM Hyper 103, 2*8 GB Corsair Vengeance,FSP Hexa+ 500W, MSI RX 480 GAMING 8GB, SSD HyperX 120GB FURY, WD Blue 1TB EZEX, Cooler Master N300

Új hozzászólás Aktív témák