- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
őstag
válasz Jungle Man #6100 üzenetére
Elvileg igen, hacsak nem törlöd: [link]
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Kevinmaster
tag
Sziasztok, tudtok egy kicsit segíteni? Vettem egy Sony wh-ch510 fejhallgatót, és nagyon különös jelenség jött szembe: PC-n, windows 10 alatt video streaming közben mintha a video letöltése lassulna, romlik a felbontás, és sokszor meg is áll gondolkozni. Youtube-on és HBOGO-n próbáltam, mindkettőnél az történik, hogy lerontja a felbontást (minta lassú lenne a letöltési sebesség), és néhány percenként meg is áll karikázni. Ha lekapcsolom a BT fejhallgatót, és bedugom a régi jack dugós fülhallgatómat, akkor semmi gond, futnak a videók magas felbontással.
Láttatok már ilyet? Mit lehet ezzel kezdeni?
Bónusz infó, hogy korábban volt JBL Tune 500BT fejhallgatóm, azzal gond nélkül mentek a videók.Köszi előre is!
-
csendes
őstag
válasz Kevinmaster #6103 üzenetére
A fejhallgatónak önmagában nemigen lehet hozzá köze, hacsak nem hibás. HA WiFi-vel internetezel, akkor előfordulhat, hogy valamilyen interferencia zavarja a WiFi-t (a BT is 2.4 GHz-en megy), de az is lehet, hogy csak átrendezted a szobát és valami van a WiFi router és a számítógép között, ettől gyengült annyit a jel, hogy a működő BT már zavart okoz. Ha USB-s adaptereket használsz, akkor próbáld meg távolabb tenni azokat, ne ugyanabba az előlapi USB hub-ba.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Vismajor01
addikt
válasz csendes #6104 üzenetére
Sztem siman lehet hozza koze. Ha nekem a bt fullhallgatom meg keresi a kapcsolatot de a gep azt hiszi h mar kapcsolodott, de hang amugy nincs, akkor nem indit el semmi olyat akinek hangja van, tehat megnyitok egy jutyub videot es bejon az oldal es a kep de nem inditja el a videot csak tolt. Ha letoltott videot vlcben akarok megnyitni az meg kifagy. Ha kapcsolodott es van hang akkor minden normalisan mukodik
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Kevinmaster
tag
válasz csendes #6104 üzenetére
Igen, wifin internetezek, de semmin nem változtattam a JBL fejhallgatómhoz képest, ami helyett használom(-nám) most a Sony-t. Ugyanott ülök, ugyanott van a router, ölemben a laptop Az lep meg, hogy egyik BT fejhallgatóval semmi gond nincs, másikkal igen... Kicsit túrtam az internetet is, nem nagyon ismert a probléma És mivel a fejhallgató telóval, tablettel is hibátlan, abban bíztam, valami windows kapcsolót kell átállítani, és varázsütésre jó lesz.
-
Kevinmaster
tag
válasz Vismajor01 #6105 üzenetére
De nálam a kapcsolódás is gond nélkül megy, aztán elindít bármit, youtube videot, vagy vlc-n letöltött videót. De míg a streamelés menet közben belassul (felbontás nagyon alacsony lesz, illetve meg is áll rendszeresen tölteni), addig vlc-n film nézés megint simán hibátlan. Ezért jó iránynak tűnik, hogy a BT jel összeakad a wifivel, de a korábbi JBL-lel miért nem? + telefonon is gond nélkül működik a mostani Sony. Érthetetlen...
Valami ötlet esetleg?
+1 morfondírozás: ha nem 11-ért, hanem 80-ért veszek fejhallgatót, akkor is futom ezt a kockázatot vajon?
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Lenovo Leguon laptophoz tudok venni a Telekomnal 10.000 Ft-ért Lenovo HD116 fejhallgatót. Google meetingre, zene es filmezéshez meg WoW, Dota 2-hoz elfogadható termék? otthon Coolermaste Mh752 van csak kellene egy ilyen a kategóriában egy hordozható fejes.
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
csendes
őstag
válasz Whysperer #6108 üzenetére
Meetingre elmegy, zenéhez tűrhető, bizonyos stílusokhoz a basszus kicsit kevés az extra basszust bekapcsolva is, filmhez az A/V szinkront állítani kell, játékra alkalmatlan a késleltetés és a gyenge kétirányú profilok miatt, mint minden Bluetooth fejhallgató. Játékhoz gamer fejhallgató kell, van vezetéknélküli is saját adapterrel.
Ezen az áron egyébként jó vétel, azt viszont nehéz megmondani, hogy mennyire lesz kényelmes (a kategóriájában mindenképpen) és extra az equalizer és a vezetékes csatlakozás.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Whysperer
addikt
válasz csendes #6109 üzenetére
Az a baj, hogy nekem jo a vezetékes, de bem talok rendese 10.000 korul vagyis tűrhetőt. lehet bedugos Marshall lesz a vége akkor. nem ragaszkodom a wirelesshez csak nem válaszoltak a masik topicban. de köszi akkor eut kihagyom lehet colermaster mh752 lesz oda is masodiknak. az egesz nap utan sem fárasztó
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
knorbi90
csendes tag
Srácok segítsetek kérlek mert már megörülők.
Vettem egy steelseries arctis 7p + fejhallgatót PS5-höz és néha PC-hez. Na most a gond hogy haza vittem, bedugtam a PS-be a dongle-t bekapcsolom a gépet a fejhallgatót is és nem csatlakozik össze, a PS felismeri ki is írja a headset nevét de hang nem megy át.
Na mondom megnézem PC-n leszedtem a Steelseries saját progiját megcsináltam mindent ahogy írják a neten, lemegy a frissítés a dongle-re és a headset-re is, de egyszerűen nem tudom párosítani őket. Az alkalmazásban ahol kellene hogy legyen a párosítás nekem ott nem jelenik meg semmi, azt írja hogy "reconnect headset". (ezt már megcsináltam többször is)
Reseteltem a headsetet de így se jó. Valakinek volt már ilyen gondja mit tudnék még csinálni? 3,5-ös kábellel van hang csak a wireless csatlakozás nem megy. -
Kevinmaster
tag
válasz Kevinmaster #6107 üzenetére
Leírom, hátha valakinek később hasznos lesz: valóban bluetooth és wifi interferencia volt a gond (még akkor is, ha a korábbi fejhallgatóval nem volt ilyen probléma). Internet kábellel nincs video streaming lassulás, és ami a lényeg: volt itthon egy usb-s wifi kártya, azt beüzemeltem, és így is megy szuperül. Mondjuk kicsit hülyén nézek ki a kanapén, ahogy kilóg a laptopból egy kábel a végén egy wifi antennával, de megy...
-
csendes
őstag
válasz Kevinmaster #6107 üzenetére
Sajnos ilyesmi előfordul
[ Szerkesztve ]
-
denko
senior tag
Sziasztok,
erről van valakinek most tapasztalata?
https://www.eksa.net/products/e5-anc-wireless-headphones
Ráadásul most free shippingel 1+1 ben adják őket. Tudom nem Sony de nem is 50k )
[ Szerkesztve ]
-
DougButabi
tag
Sziasztok!
HyperX Cloud Stinger Core 7.1 Wireless -t néztem ki magamnak.
Elsősorban discord-ra kellene, de nem tudom van e ezekben valami automatikus kikapcsolás, ha mondjuk 10 percig nem szól semmi?
Nem szeretném, ha kikapcsolna, és nekem ezt kellene figyelnem.
Van valakinek erről tapasztalata? -
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Egy idősebb kolléganőm kérte ki a véleményemet a csontrezgéses fejhallgatóról. Őszintén meg mondom, nem hallottam még róla és pár perces guglizás után azt szűrtem le, hogy nem is nagyon terjedt el.
Konditerembe jár (lépcsőzés, futás) és szeretne olyan fejhallgatót, ami szolid megjelenésű, pici füléből nem mozdul ki, és a környezetében zajló zajokat sem zárja ki. Nem értem, hogy miért ilyen eszközt keres, nem is akarom megérteni, csak kíváncsi vagyok, hogy van-e itt valakinek véleménye erről az eszközről.
1. Érdemes 10-20ezer Ft környéki eszközök között nézelődni?
2. Valóban jól adja át a hangot?
3. Ha valaki használt ilyet, mi a véleménye? -
Kobe
veterán
Hi
A gaming fejhallgato nem igazan porog szocal itt probalkoznek.
Kimondottan PC jatekhoz keresek vezeteknelkuli nem BT fejhallgatot.
Elvarasok: zart, nem velur gyari parnas illetve a parnai min. Brainwavz kompatibilisek legyenek, masszivabb felepites, nagyobb fejre valo kialakitas. Nem art ha fem karokkal rendelkezik. Lehetoleg mikrofonos kivitel de errol valamelyest meggyozheto vagyok (ha mar mikrofonos, ne a merites legalja legyen) + olyan hangzas hogy ha eppen a spotifyt a gepen inditanam el ne tamadjon kedvem rogton a vezetekes fejesre visszacserelni.
Minosegben mondjuk egy cloud 2 alatt nem igazan johet szoba.Arban kb 200 USD / 60K korul lenne a plafon. US rendeles helyi arakkal szinten bejatszhat, haza tudom hozni ingyen
Sennheiser GSP 670 kb pont ez a kategoria de nem igazan ismerem oket
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Nekem sok tapasztalatom nincs egyéb típusokkal, de most vettem egy Xbox wireless headset-et, és számomra nagyon meggyőző. Teljesen frankón szól, a mikrofonja kristálytiszta és hangos, rendesen össze van rakva, kényelmes, és elég sokat bír az akksija. Kezelése is tök jó a tárcsákkal, nem kell gombokat keresgélni.
Számomra az is szempont volt, hogy a párnái cserélhetőek legyenek, mert az úgyis szétfoszlik idővel, ezen azt is lehet.Linus is ezt mondta a tesztjében és osztom a véleményét, vannak ennél jobb cuccok (nyilván nem ennyiért), viszont minden tekintetben hoz egy nagyon jól használható szintet.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Kobe
veterán
amiket találtam róla így hirtelen:
- basszus mint olyan teljesen felejtős, semmi pontosság benne a mélytartományban
- iszonyat gyenge virtuális térhatás
- közepestől gyengébb izoláció
- komoly latency PCn használvaszerintem én nem pont ezt a típust keresem.....Linus meg mondjon amit akar
-
Kobe
veterán
Leirtam a kriteriumokat, dobtal egy javaslatot ami alsohangon indulaskor kb max 50%ban felelt meg a parameterlistanak, de ettol fuggetlenul szivesen megneztem, aminek a vegere kijott hogy az 50% inkabb jo ha 25%, es a vegen besertodsz hogy az ember nem dobja el rogton tole az agyat.... Hat ehhez is kell egy frankon tulhuzott erzekenyseg....
-
Jó estét.
Zenehallgatásra keresek max 60k-ig vezeték nélküli fejhallgatót zárt kialakításút.
Csak bent lenne használva szal a zajszűrés nem lényeg.
Egyetlen egy kritérimum lenne, hogy jó legyen a mély hang, a Dubstep berregős mélyeit is szépen adja tehát minél alacsonyabb Hz-et tudjon kiadni.
Az akku legalább 5 órát bírjon.Ezeket néztem ki így elsőre: [link] [link]
Köszi előre is.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
lamazonia
tag
Shure aonic 50-ről van tapasztalatotok?
Főként:
- tartósság? (lebomlik, vagy stabil?)
- aksi idő?
- mikrofon minősége?
érdekelne.Köszi <3
Az elmúlt 20 év legjobb Tankcsapda refrénjét a Krúbi írta.
-
válasz AuraSync #6125 üzenetére
Végül ezt rendeltem meg mert nem bírtam ellenállni annak a motoros basszus segítőnek ami benne van.
Hát nagyon kíváncsi leszek rá mire képes.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
stilo18
addikt
-
Tin
veterán
válasz Mentolka #6130 üzenetére
Digital Audio Out (TOSLink) csatlakozóra rákötsz egy Sennheiser BT100-hoz hasonló adaptert, ahhoz pedig veszel egy lehetőleg aptX Low Latency-t is támogató fejest. Akkor nem fog csúszni a tévé hangja semennyit, és vígan használod.
-
lamazonia
tag
-
Stussy77
újonc
Sziasztok!
Olyan bluetoothos fülhallgatót keresek, pl filmnézéshez, amit valamilyen megoldással párosítani lehet egy másikkal és egyszerre ketten hallhatjuk ugyanazt. Az sem baj ha speaker is van bennük. Nem ilyen "fülbedugdosós" verzióra vágynék, hanem fejpánt szerű "fülletakarósra". Tudtok segíteni? -
quint
aktív tag
válasz lamazonia #6134 üzenetére
Nekem még csak 2 hónapja van meg az Aonic 50, így a fülpárna tartósságáról tippem sincs, de nem tűnik olyan könnyedén lefoszlónak. A cseréje amúgy két mozdulat. Az ilyesmiben egy kicsit macerásabb, ha akkut kell cserélni.
A nagy fej miatt viszont érdemes átgondolni. Az enyém határozottan kicsi, ennek ellenére egy óra viselés után már kényelmetlen a szorítása. A másik két fülesemet (ESP950 és SoundMagic P23BT) alig érzem.
A helyzete is furán alakult. Azt gondoltam, hogy ez lesz a legtöbbet használt fülesem. Aztán messze nem: a megszokott helyemen az ESP-t hallgatom (messze-messze jobb hangminőség), filmhez nekem elég a P23BT (és kényelmesebb), telefonhoz viszont nyerő lett az Aonic. Egyébként egészen jól szól külső DAC/erősítőről, és USB-ről meghajtva a belső DAC-ja is tűrhető, érezhetően jobb annál, mintha a BT jelátvitel is benne lenne a lejátszási láncban.
Hopp, még az jutott eszembe, hogy millió éve az első cuccom, amiben használom az equalizert. Nem vagyok basszus-őrült, de ennél megemeltem a legalját az alkalmazásban (csak a telefon nem szabad LDAC módban használni, mert úgy nem engedi az equ-t, hanem át kell váltani aptX HD-re).
-
csendes
őstag
válasz Stussy77 #6135 üzenetére
NIncs olyan "normál" BT fejhallgató, amit közvetlenül lehetne párosítani másik BT fejhallgatóval. A TWS fülhallgatóknál van olyan megoldás [link] , hogy az egyik fülhallgató csatlakozik közvetlenül a médiaforráshoz és ahhoz másodlagosan a másik fülhallgató. Viszont vannak már BT transzmitterek, illetve okostelefonok [link] , amik támogatják a BT audio dual linket, vagyis két BT fejhallgató csatlakoztatható.
-
Skullcandy Crusher Evo a koponya rengető: [link]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
charg
tag
Sziasztok!
Tervezek venni egy Marshall Major 4 BT fejhallgatót.
Amire használnám: zene hallgatás, konferencia hívások, Youtube, néha filmnézésAz érdekelne, hogy mennyire alkalmas videók nézésére ez a fejhallgató? Ha jól tudom az aptX-et nem támogatja. Hang csúszásra mennyire lehet számítani?
-
Kobe
veterán
-
Redplee
senior tag
Valakinek van tapasztalata vezeték nélküli, BT-s fejhallgatót összekötni a TV-vel, ha azon nincs BT? Ha veszek egy sima USB-s BT dongle adaptert, ami PC-hez jó alapból (Pl. Asus USB-BT500) az szerintetek működne? Van valakinek tapasztalata?
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
dudi6
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy vezeték nélküli fejhallgatót a laptopomhoz. Keret 20.000 Ft-ig.
Főleg youtube videókat, podcastokat, youtube zenéket hallgatnék, néha mp3, flac.
Most egy MDR-ZX660AP-t használok, de átrendeztem az asztalom és útban van a kábel, ezért szeretnék vezeték nélkülit. Ezzel amúgy elégedett vagyok.
ezeket néztem:
Edifier W600BT
Edifier W800BT
JBL Tune 510BT
Melyiket érdemes megvenni? Nekem az Edifier W800Bt tetszik a legjobban.
Van esetleg ennél jobb ilyen árban?
Köszönöm! -
Kobe
veterán
Es a reviewerek akik ingyen ajandekkent,, vagy jutalek elleneben kapjak a termekeket reviewzasra, mindig az objektiv es megkerdojelezhetetlen valosagot irjak le :)
Az igazsag az, hogy a marshallnak nincsenek jo felhasznaloi audios cuccai. Egy csoves gitarerositoket, torzitokat gyarto ceg, teljesen mas mufaj, csak meglrobalkozik a consumer elektronikaban is, mert trendi es markanevvel el lehet adni. Egy ceg nem erthet mindenhez is.
Regebben voltak vezetekes monitor fulhallgatoi az altaluk keszitett csoves erositokhoz, azok hasznalhatoak voltak, de kimondottan csak monitorozasra.Az altalad linkelt fejesnek van/volt egy kabeles variansa, ugyanez mint a BT. Na, az kabelesnek is gyotrelmesen szar volt, a marshall markanev szegyene kb. Ketlem hogy ugyanaz ami kabelen elbukik, aptx hianyaban bluetoothon csodat tudna tenni.
50ert en tuti nem ezt vennem, de te tudod. Hasonlo aron van mar fiio is, LDAC ot tudja es jobb minosegu.
De 50-60 korul mar az Audio technoca nepszeru M40, M50es szeriajabol is van wireless valtozat, azokra latatlanban is elobb lehet ament mondani mint a msrshallra -
Gzula[HUN]
őstag
Folytatva az előzőeket, az elmúlt néhány hónapban én két BT fejest hallgattam meg ebben az árkategóriában, a Black Fridaykor 9999.- Ft-ba kerülő Panasonic HF520BE-t és az OneOdio A30-ast. A Pana egy erősebb V hangzású fejes sok méllyel. Hangja teljesen jó a 10-15ezer Ft-os kategóriában, nekem a gyenge fejpántja az egyetlen hátránya, ami miatt magamnak nem venném. Az A30-ast meg csak az OneOdio honlapjáról tudod rendelni egyelőre. ITT írtam róla pár sort.
Mint ahogy korábban említettem, egyik Edifiert se volt szerencsém hallgatni, így azt se tudom mondani, hogy melyik lenne jobb, vagy rosszabb.#6144Kobe: Csak az M50X-nek volt/van BT változata tudomásom szerint. Viszont annak van talán új kiadása is.
[ Szerkesztve ]
-
dudi6
senior tag
válasz Gzula[HUN] #6145 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Rákerestem az A30-ra és feldobta az A70-t.
OneOdio A70 milyen lehet? Tetszik ez a barna-szürke stílus.
Melyiket vegyem meg specifikációk alapján? OneOdio A70 vagy Edifier W800BT
Kicsit bumszli a Oneodio, bár elvileg utcán úgyse fogom használni... -
Highground
aktív tag
Sziasztok!
Olyan vezeték nélküli fejhallgatót keresek amit hozzá tudok csatlakoztatni okostelefonhoz és PC-hez egyaránt (nyilván nem egyszerre). Kizárólag itthoni használatra.
Lehetőleg legyen jó hangos Mert elsősorban zenehallgatásra használom majd PC-ről. Másodsorban esetleg gamingre és telefonhoz ha sokat beszélnénk. Árkategória: Max. 30k!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
Gzula[HUN]
őstag
Sajnos még nem volt hozzá szerencsém. A vezetékes, Pro-10-es és Pro-50-eset ismerem, mind a kettőből rendeltem. Utóbbit magamnak, amikor még 27-28$ volt alin. A fejpántja elvileg ugyanaz mind a 3-nak, nálam 2 év után tört el határolója, így a kagylót körbe-körbe tudom forgatni az egyik oldalon, de ez már fél éve történt, és még használható a fejes.
Tudomásom szerint az A70-es enyhébb V karakter, panaszt nem hallottam rá. Több volt viszont a Pro-10-esből kialakított BT fejesből, szóval azt inkább hanyagolnám.[ Szerkesztve ]
-
szimeonov
tag
Egy hete vásároltam [Edifier W800BT Plus] fejhallgatót, néhány tapasztalat:
-Teljesen műanyag kialakítás, de nem tűnik úgy, hogy szét akarna esni, kényelmes.
-Egyszerre két eszközt tud kezelni, én laptoppal és telefonnal használom. Amikor a telefonra érkezik valami értesítés akkor a laptopról érkező hang egy pillanatra megakad.
-Akkuját egyszer töltöttem fel (USB-C), egy hét után 57%-on van
-Mikrofon hangminősége gyengébb mint a laptop (Dell Latitude) dupla mikrofonja. A mikrofon használatakor a fejes hangminősége is rosszabb, gondolom másféle bitrátát használ.
-Hangjára jellemző a mélykiemelés ami ráül valamelyest a közép tartományra. Magasai és a közép tartomány nem annyira részletesek. Néhány óra vezetékes bejáratás és pár nap hallgatózás után mintha több részlet jött volna elő, persze lehet hogy csak hozzászoktam. Háttérzenéléshez, filmekhez, podcastokhoz számomra megfelelő, alacsony hangerőn nem zavaróak a hiányosságai. Nekem postával a 12 500 Ft-os árat megérte. -
dudi6
senior tag
válasz szimeonov #6149 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes infót!
Tegnap este megvettem én is a kontaktor.hu-ról, ennyiért szerintem is jó vétel. Ha többe került volna, akkor valószínűleg mást vettem volna meg...
Be kell járatni? Ezt hogy kell csinálni? Elindítok egy zenét maximum hangerőn 1-2 napig? Vezeték nélkül vagy vezetékkel vagy mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs