Hirdetés

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

  • TopSpin 2K25 teszt

    gp Djokovic nélkül ugyan, de bő évtizedes kihagyást követően visszatért a TopSpin-széria – itt van minden Grand Slam, de vajon a játéknak mekkora esélye van a világelsői címre?

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jenne

    senior tag

    válasz polyn #87841 üzenetére

    Szia!

    Engem is kerestek, tegnap volt a napja. 20 éve már legalább, hogy az UPC ügyfele vagyok. Mondták, hogy a mostani csomagom lenne meghosszabbítva, (csak augusztus 21.-én jár le az 1 évem) ami most 6200Ft/hó ePack kedvezménnyel. Maradna minden így, a TV csatornák száma az Internet sávszélesség és a vezetékes telefon. Ebben a mostani 6200 Ft-os havi összegben van egy felvevős Horizon havi díja is és egy második nem felvevős Horizon, ami díjmentes. Minden maradt volna így, TV csatornák száma, internet és vezetékes telefon, az ajánlat az volt 6900Ft plusz ehhez a felvevős Horizon, ha ezt megtartani szeretném az még 2500 Ft/hó!!! Így fizetnék - ha megkötjük a szerződést - havi 9400 Ft-ot! De lenne még egy kihagyhatatlan ajánlata, ha igényelek egy SIM kártyát, Vodafone előfizetéssel, akkor az kedvezményesen (az első 3 hónapban) csak 1000 Ft/hó, utána már havi 2800 Ft!
    Nagyon olyan ez az egész mint a hajdani UPC-s ajánlatok. Természetesen nemet mondtam, mire az ügyfeles szó nélkül elbontotta a vonalat.
    Én szeretnék majd továbbra is ennél a szolgáltatónál maradni, de megvárom a hűség lejáratét és kérek majd egy ügyfélmegtartó ajánlatot.

    [ Szerkesztve ]

    A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

Új hozzászólás Aktív témák