Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ggbuffon1897

    őstag

    Sziaszok,

    Laikusként kérdezek : :)
    Jelenleg Digi kábelesem van, barátnőmnek UPC. Hozzám költözik , hozni akarja a UPC előfizuját (neki van rajta kb 8-9 hónap hűség, nekem egyáltalán nincs, így ez logikus, bár a digisportok elvesztése az olasz focival egy trauma lesz, de majd megoldom online) .

    Kérdés: nekem rohadtul nem tetszik ez a boxos rendszer ami a UPC-nél van (valami újabb horizon féle förmedvény), szerintem dög lassú rajta minden, akár egy csatornaváltás is, amitől a falat kaparom.

    Van arra lehetőség, hogy a meglévő előfizuján boxot cseréljünk erre a vodafone boxra? egyáltalán megéri, vagy jelent bármilyen előrelépést?

    Másrészt amin jelenleg a digim jön (sima koax stb) azon keresztül a UPC be tudja kötni systemet? Anno amikor 2 éve a lakást vettem azt mondták ez nem lehetséges, így a frissen festett falon akart fúrni faragni a szaki, meg 30m kábelt elvezetni, ezért elhajtottam őket a francba.

    Csak azért kérdem, mert szerelő és szerelő is válogatja, hogy ki éppen milyen hülye, vagy milyen kedve van és nem feltétlenül a technikai feltétel akadályozta.

    Előre is köszi a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák