Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lomax

    csendes újonc

    Sziasztok,

    Az elmúlt 3 hétben állandósult -egy igaz minimálisnak mondható- csomagvesztési probléma. Ez az általános használat során (böngészés, letöltés...) nem is érezhető, illetve a UPC ügyfélszolgálatán sem. Azonban egy MMORPG játéknál szakadást, laggot okoz, a játszhatatlanság a jó szó rá sajnos.
    Azóta 3 modem csere történt, természetesen az nem változtatott a dolgon. Körülbelül minden percben kapok egy request time out-ot a upc.hu-t pingelve.Van hogy akár 2-3 ilyen is van egy percen belül, vagy egy 3000-4000 ms körüli érték. A többi viszonylag jónak mondható 17-25 ms értéken belül mozog.
    Olvastam a fórumot, megnéztem a modem/router (connect box) jellemzőit, beállításait. Jelerősség és egyéb dolgok rendben.
    A UPC az ÁSZF-ben sem említi a csomagvesztést, így igazából a technikus kollega segíteni akarása dönt arról, hogy mit kíván, vagy akar segíteni. Tegnap kaptam egy ígéretet arra, hogy jövő hét elején megpróbálják kimérni, hogy a fejállomástól a lakásig találnak e bármilyen jelet, ami okozhatja a problémámat.
    Amiért írok, az az hogy megkérdezzem, találkoztatok e ilyen, vagy hasonló esettel és van e rá megoldás.
    Előre is köszönöm a válasz/oka/t.

    Üdv.:
    én

Új hozzászólás Aktív témák