- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
STC Speed
őstag
válasz kabelmania27 #56950 üzenetére
-
Szállító76
tag
-
STC Speed
őstag
válasz kabelmania27 #56952 üzenetére
Francia szerverek egyébként, dns szervert hol tudok modositani?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Szállító76 #56953 üzenetére
Nem gigabites lan, ha veszel gigabites lan kártyát akkor meglesz a sebesség, osztók rendben vannak csak nézd meg nem lazultak-e ki az F csatlakozók.
STC Speed: Elvileg a odemben vagy a gépen a lan beállításoknál.[ Szerkesztve ]
-
Szállító76
tag
válasz kabelmania27 #56955 üzenetére
Köszönöm a segítséget de a wifi akkor is gyenge marad sajnos.
-
STC Speed
őstag
válasz kabelmania27 #56955 üzenetére
Megpróbálom,köszi!
És átraktam birdge módba is ,de azóta nem jön be a 192.168.1.1 -re semmi, ez mitől van? -
Topikgazda
válasz STC Speed #56957 üzenetére
Bridged módba a 192.168.100.1 cím használatos.
A ki-be kapcsolás egy sima újraindítás, a reset pedig a gyári beállítások visszaállítása, egy tiszta lapos újra kezdés.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
kezo0
addikt
Hm, az imént érkezett szoftverfrissítés a kártyafogadó moduljaimra. Szerintem ilyen még nem volt a világtörténelemben. Más fórumon is írták már páran a napokban, hogy náluk is frissült a sw.
A tévé kiírta, hogy elérhető egy frissítés a modulra, aztán amikor a folytatást választottam, magától átkapcsolt az M4 SD-re (vajon miért pont oda...?), és elindult a letöltés...A letöltés mindkét modulra (mivel duplatuneres, dupla modulos a tévé) kb. 1-1 perc alatt lezajlott, azóta ezek az infók vannak a CI-menü alatt a modul információnál (az "utolsó szoftver frissítés"-nél pl. eddig nem volt semmi):
Első blikkre semmiben nem érzékelek változást, látszólag minden ugyanúgy működik, mint eddig. Vajon mit tartalmazhat egy ilyen frissítés?
[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
blakey
titán
Igen, érkezett, egyik modulra tegnapelőtt a másikra ma reggel.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Michele
tag
Üdv srácok
Mondjátok már meg mi van a UPC -vel ???
2 hónapja hetente egyszer el -el ment a net , most 2 napja már naponta 2x-3xModem :Technicolor tv 7200
Ez van a hibanaplóban:
[Warn] DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response ;CM-MAC...
--- -- --:--:--: [Info] Honoring MDD; IP provisioning mode = IPv4
--- -- --:--:--: [Major] No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=c4:27:95:1c...
--- -- --:--:--: [Info] WiFi Interface [wl0] set to Channel 11 (Side-Band Channel/A...UPC szét teszi a kezét "leszakadt a net" ...
Az ASUS routerem (RT-AC55U) meg nem tud mit kezdeni vele , csak a modem, és a router újraindítása segít a dolgon .Mit tudok tenni azon kívül hogy reklamálok??
Előre is köszönöm .[ Szerkesztve ]
-
Louies
aktív tag
válasz kabelmania27 #56969 üzenetére
Igen, rendben vannak. Kábel is és osztás is.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
Louies
aktív tag
válasz kabelmania27 #56971 üzenetére
Azt ügyfélszolgálaton kell?
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
kabelmania27
Topikgazda
-
DVlad
őstag
válasz kabelmania27 #56971 üzenetére
Szia!
Másik topikból irányítottak át ide, talán tudtok segíteni.
Pár napja az a helyzet, hogy bizonyos oldalak (például ez is) nem működnek a mobilomon (Moto X Style) wifin keresztül. A lánc: UPC modemből megy a kábel egy 1043-as routerbe, onnan tovább a PC-be, wifin pedig a mobil eszközök lógnak. Mobil nettel, illetve más wifik használatakor megy minden, de az otthoni wifivel bizonyos oldalak nem.
Van erre értelmes magyarázat?
Előre is köszönöm! -
Reseteld a modemet/routert, sőt, kérd meg a UPC-t hogy frissítse a fw-t, mégha ugyanazt tölti is fel. Nálam volt egy olyan furcsa hiba, hogy a levelezőben a képek nem jelentek meg. Sehol nem találtam hibát, a hírlevél küldő cégek sem találkoztak ilyen problémával. Aztán a UPC-hez is bejelentettem, és egy távoli "reset" segített (természetesen itthon is próbálkoztam a gyári állapot visszaállításával, de az nem volt elég)
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
DVlad
őstag
Köszönöm szépen!
Végig járom a tanácsolt stációkat. -
blakey
titán
Eszközökkel való kompatibilítást, de ugye akár gondot is okozhat mint ahogy valószínűleg nálam az egyik készüléknél okozott is, ma megcsináltam a gyári visszaállítást és majd kiderül, hogy megjavult-e, történetesen nem tudta normálisan olvasni a kártyát az egész rendszer furcsán viselkedett.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
quby
őstag
Üdv!
Ha bridge módba kapcsolom a connect boxot , hová kell menjen a mögötte lévő router WAN-ja (gondolom 1-es port). Hogy viseli majd ezt a horizon box? Nem megy töle falnak, ha nem 192.168.0.0/24-ben lesz?
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
Topikgazda
-
DVlad
őstag
válasz kabelmania27 #56979 üzenetére
Felhívtam, elmondtam, visszaállították, működik.
Grazie mille! Cigamnak is!
(Ilyen aknákat?!)[ Szerkesztve ]
-
szgaborsz
tag
Sziasztok,
Van egy kis gondom... a rendszer: UPC kábel tv, samsung tv médiakártyával, vagyis nincs boxom. A HBO (102-es csatorna) hangja csak dolby digital 2.0, ellenben a hirdetett 5.1 audioformátummal. Az MTV live HD (358-as csatorna) hibátlanul 5.1, ebből arra következtetek, hogy nem az én rendszeremben van a hiba. A samsung tévé "menü-hang-műsorszórás audioopciói-audioformátum" menüpontjában csekkolom a bejövő jelet, ott írja ki, hogy 2.0.
Kb. két hete bejelentettem az ügyfélszolgálaton, hibajegyet vettek fel, a médiakártyát jó párszor frissítették, többszöri csatornakeresés sem hozott eredményt. Van valakinek esetleg ötlete, hogy mi a gond? Ha valakinek hasonló a rendszere, megnézné, hogy neki milyen audioformátumot ír ki a tévéje az HBO-nál?
Köszönöm előre is. -
xb12x
tag
Üdv mindenkinek,
A mostani CI+ frissítésel volt másnak is problémája? Elindítom, lefut rendben, ki is írja hogy minden OK, aztán nincs adás. Ha újraindítom a tv-t akkor újra van az összes adó, de közben szól hogy frissítés elérhető. Ha nem kérem, akkor később megint figyelmeztet. Ez így elég idegesítő. Tud valaki erre megoldást? Mintha nem futna le a frissítés, hiába írja ki hogy sikeres volt. -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Többszöri csere után elegem lett a UPC set top boxából. Megpróbálnám mennyivel egyszerűbb az élet, ha a tévébe dugom be a kártyát. Bármelyik conax olvasó jó, vagy valamire ügyelni kell? A tv panasonic 50ut50, természetesen az elavult készülék kompatibilitás listában évekkel ezelőtt sem szerepelt. Most sem.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
canniball
nagyúr
válasz cintula187 #56991 üzenetére
Nem jó bármelyik, az a jó amit a szolgáltatótól kérsz.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
BaLee
addikt
válasz cintula187 #56991 üzenetére
Nem elég conax olvasó, hanem CI+ modult fogadni képes tv kell.
A plazmák közül a 60-as széria mind benne van a kompatibilitási listában, lehet, hogy az 50-es szériában még nem volt Cl+. Nekem P50GT60-al működik szépen mediacarddal. -
HofiZoli
senior tag
nem is fut le, ha nézed 5%-nál megáll. Nálam ugyanez, szerdán technikus. Mondjuk nagyon régi kártya és fogadó, még a mediacard tesztidőszakból maradt
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
MODERÁTOR
Most kaptam egy email-t a upc-től, hogy decemberben volt egy hibabejelentésem, amit 8 napos késéssel hárítottak el, így 4000 valamennyi forint kötbérrel sújtották magukat, amit a következő számlán jóváírnak. Csak így tovább!
-
Dugos
tag
Üdv mindenkinek!
Valószínűleg az új Connect Boxszal vannak problémáim. Pár napja üzemelték be, és több problémát is tapasztaltam. A hálózat úgy néz ki, hogy a CB-ből egy UTP megy egy TP-Link gigabites switchbe, onnan 2 utp egy PC-be és egy fénymásolóba, illetve egy UTP az emeleti Asus routerbe, ami AP-ként funkcionál. Nos a chrome az oldalak betöltésénél több hibát is ír: ERR_NAME_NOT_RESOLVED, DNS PROBE FINISHED NO INTERNET, youtube videók percekig töltenek be, képek nem töltődnek be az oldalakon stb.. Internet kapcsolat mindvégig van, többszöri frissítésre betöltődnek az oldalak. Nem tartom kizártnak, hogy user error, tekintve, hogy nem értek én ezekhez olyan mélyen, szóval segítséget szeretnék tőletek kérni, hogy mi lehet a probléma és annak megoldása.
Köszönöm előre is!
Üdv, Zsombor.
-
ArthurShelby
addikt
válasz Intruder2k5 #56996 üzenetére
És mi volt a hiba?
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #56999 üzenetére
Digitális TV-n volt néhány csatorna (m3, Duna World, stb.), amik időnként kockásodtak, recsegtek, szóval gyenge volt a jel. A két ünnep között kijött egy szaki, aki megtalálta 1-2 villanyoszloppal lejjebb, el volt törve a koax kábel. Azt javította, és mindjárt feljebb ment vagy 10dBmV-t a jelszint.
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest