- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Heimdallr75 #56250 üzenetére
Modem áramtalanítása nem segít?
Kapcsold ki az energiatakarékos wmm-et, összefoglalóban javasolt programmal keress szabad csatornát, kapcsold ki a wi-free szolgáltatást.[ Szerkesztve ]
-
Heimdallr75
őstag
válasz kabelmania27 #56251 üzenetére
Próbáltam ezeket már, nincs eredmény, ráadásul bármit állítok rányomok a mentésre, az örökkévalóságig semmi nem történik, kihúz bedug segít csak rajta.
upc ugyfélszolgálat szerint mindez rendben van.... mondjuk még 2 hetük van akkor jön a telekom kötni, de nem lenne baj ha addig is működne.
Nincs valami szám ahol értelmes ügyfél szolgálatos van upc-nél? értsd nem azt szajkozza hogy a szerelésért fizetni kell ha és amennyiben bla bla....
Ráadásul szerinte tökéletes minden értéke mert ő látja (a vicc hogy akkor már 8 órája áramtalanítva volt de ő látja....)الغريبة في هذا الكوكب
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Heimdallr75 #56252 üzenetére
1221-et hívd fel aztán hibabejelentés aztán csak internethiba.
-
Heimdallr75
őstag
válasz kabelmania27 #56253 üzenetére
mint jeleztem szerintük nincs hiba... ezért kérdeztem itt hátha valaki találkozott már ilyesmivel.
الغريبة في هذا الكوكب
-
ratracer
csendes tag
válasz kabelmania27 #56224 üzenetére
Szerelő 8-12 között jött volna ma, 13 órakor hívtam őket, hogy mégis meddig kellene várni rá... Ó sajnos nem tud jönni, átrakták péntek délutánra és nem értik a problémámat. Jelenleg ez megy:
https://youtu.be/wXw1J5h4IEk
Hála a mobilnetnek, körülményesen, de tudunk melózni.
-
Topikgazda
válasz Heimdallr75 #56254 üzenetére
Tedd bridged módba és használjál saját router-t.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
RedSwallow
tag
Sziasztok! Pénteken jönnek szerelni, analógról váltok digital bronze csomagra és a net is változik 30-as Fiber Powerről 120-ra. Mivel a modem átkerül másik szobába és nem akarok kábelezni vettem egy usb wifi sticket az asztali gépbe, ezt mértem vele: http://imgur.com/a/gpl2F
A bitrate nőni fog Connect Boxal vagy ez a stick maximuma? A signal level sem tűnik meggyőzőnek 20 cm-re a modemtől. Cseréljem szerintetek az adaptert? -
Topikgazda
válasz RedSwallow #56257 üzenetére
Ide való téma.
Jó lenne tudni az adapter típusát is.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
doddencs
senior tag
Connect box alatt lehet változtatni a DNS szervert, egyszerűen nem találom egyik menüpont alatt sem? Elég lassú a weboldalak névfeloldása, több esetben csak frissítések után sikerül.
-
Heimdallr75
őstag
válasz Gubek-Einste #56256 üzenetére
Köszönöm probléma megoldva, kedden jön a telekom
الغريبة في هذا الكوكب
-
doddencs
senior tag
válasz kabelmania27 #56262 üzenetére
Este tudok ránézni, de pontosan mire gondolsz?
-
Tormento
csendes tag
Sziasztok!
Újra UPC-s lettem, mert az új lakásomnál nincs más.
Egy fullos csomagot kértem connect box, Horizont HD mediabox, 500-as net. stb.
Néhány éve voltam már UPC-s, elégedett voltam (az árat kivéve), most nem vagyok annyira.
Régen, ha jól emlékszem Philips box volt, de az sokkal jobb volt szerintem.
Ezzel valóban nem lehet visszatekerni az adást, csak ha megállítom és odáig?
De a legnagyobb problémám, hogy sokszor nagyon szaggat a kép. A DTX csatorna szinte nézhetetlen délelőttönként.
Van erre valami megoldás? Volt kint egy szerelő, ő azt mondta a jelszint megfelelő.
Köszi előre is! -
veterán
válasz kabelmania27 #56208 üzenetére
Ilyenkor szoktak kotni még egy elofizetest, aztan arra kernek még boxokat, nem?
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kezo0
addikt
válasz Tormento #56265 üzenetére
Szia,
a megoldás az, ha megszabadulsz a Horizon (t nélkül) boxtól, és kérsz helyette egy Cisco HD DVR-t (ezzel váltották le korábban az általad említett Philipseket). Olyan is van nekik, de a szerencsén is múlik, hogy tudnak/hajlandóak-e adni. Ha szerződéskötés előtt kicsit beleolvasgattál volna ebbe a topikba, akkor sok rosszat olvashattál volna a Horizon boxról.
(Persze a szaggatás még nem feltétlenül fog megoldódni a box cseréjével, mert az inkább jelszint-probléma szokott lenni, de ha a szerelő szerint az megfelelő, akkor nem tudom, mi okozhatja.)[ Szerkesztve ]
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Tormento
csendes tag
válasz kabelmania27 #56268 üzenetére
Szia,
Köszönöm Neked is!
Hol tudom ellenőrizni a modem értékeket?
Egyébként csak 2 tv van a lakásban -
kezo0
addikt
válasz kabelmania27 #56273 üzenetére
Connect Boxnál nincs felhasználónév, csak a kis kártyán mellékelt jelszót kell beírni.
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
kabelmania27
Topikgazda
-
tomp
félisten
Műsorvisszanéző a jövőboxal együtt debütált. Előbbit nagyon villogtatják. Megértem. Hasznos és jó szolgáltatás. Az elérhető csatornák már egy másik dolog. Na de a Horizon boxot elfelejtették felírni arra a mérföldkőre...
Reméljük idén történik valami azzal a jövőboxal. Mondjuk a kukába dobják... -
veterán
-
veterán
-
sz.v.endre
csendes tag
válasz kabelmania27 #56277 üzenetére
És akkor ez mi?
https://dtvnews.hu/hirek/a-upc-2016-negyedik-negyedeves-eredmenyei -
Popes
őstag
Sziasztok!
Egy cisco 8685dvb boxom van, a távirányítót a lenti módszerrel programoztam hogy tudjam a Sony tv hangerejét állítani. Viszont most egyik napról a másikra nem szabályozza a hangerőt és a némítást sem. (a tv gomb most is villog amikor nyomom és amúgy saját távirányitójával is megy a tv)
Újra megpróbáltam programozni ezzel a módszerrel:
1. Nyomd le az UPC gombot 2. Tartsd lenyomva az OK és "piros" gombokat egyszerre addig, amíg az UPS gomb kétszer villog 3. Üsd be a 993-at (az UPC gomb ezután újra kétszer felvillan) 4. Nyomd meg a TV gombot (az UPC gomb egyszer felvillan)
annyit vettem észre hogy a végén a tv gomb megnyomására nem az upc gomb villan fel hanem a tv gomb kétszer.
Valakinek ötlet?Deus ex machina
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz sz.v.endre #56281 üzenetére
A műholdas szolgáltatás nem tartozik a UPC Magyarország Kft-hez.
-
scarabeus86
tag
Sziasztok! 30/3-as csomagról váltottam 120/10-re, éjjel át is állt a router. Kábelen jön a sebesség, de wifin 52 Mb/s a max letöltés. A router a gyenge pont ez biztos, mert egyszerre több eszközön is próbáltam, és összesen volt 52 a max. Pedig az n szabványt támogatja a router. Ezek a wifi beállítások, valamiért mintha csak a g-t használná n helyett, annyira nem értek hozzá. Ha itt vegyesről átállítanám n-re, akkor menne a wifi maxon?
Más: Elvileg pár napon belül hozzák a connect box csodát, lehet már ma. Ez a 120-at 2.4, vagy 5GHz-en tudja? Sem a modemem, sem a notim wifije nem támogatja az 5GHz-et. Azért fel tudnának csatlakozni az 5GHz-es hálózatra ezek az eszközök, vagy dobhatom majd a kukába, ha 5GHz-es lesz az új wifi?
-
Topikgazda
válasz scarabeus86 #56284 üzenetére
A wifi sebesség témát ITT folytassuk mivel nem szolgáltató specifikus.
A CB szimultán dual band vagyis egyszerre tud működni mindkét sávon.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
blakey
titán
Ha a tv villan egyet amikor megnyomod a távot akkor nem a táv a hibás, indítsd újra a tv-t, vagy áramtalanítsd 1 percre, remélhetőleg megoldódik. Ha Androidos a tv-d akkor nem árt néha egy újraindítás.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
gduck
addikt
válasz szabogabor10 #56279 üzenetére
+1
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Új előfizetőként, UBEE router helyett nem a Connect Boxot kellett volna kapjam?
(240es net, BP)Másik kérdés: PC és NAS között a másolás miért lehet h csak 10MB/s?
mindkettő kábellel csatlakozik. Eddig T-s routerrel ment a 80-100 MB/s.
Merre nézelődjek, mi lehet a hiba?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
Hooper
őstag
válasz Gubek-Einste #56289 üzenetére
Dejófejek...
Az utóbbit hogyan tudom megnézni?szerk: jófejek hívtam őket, mély elnézések közepette küldik is az újat. respect
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Hooper #56290 üzenetére
Átnézed a kábeleket, megnézed, hogy a gépek mit látnak, mire vannak állítva.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
törölt tag
Megadta magat a Cisco modemem. Ha a honom ala csapom es bemegyek holnap, akkor cserelik? Kell valamire figyelni?
-
Topikgazda
-
törölt tag
válasz Gubek-Einste #56293 üzenetére
Ez komoly? Es ezt hol tudom kerni, 1221? Es holnap kijonnek?
-
Topikgazda
-
válasz kabelmania27 #56273 üzenetére
Mi köze a modemnek a dvb-c vételhez? Pl. a box egy másik vételi pont. A modem nem adhat erről infót.
Tormento
Horizon box-on menj bele az eszköztár -» Mediabox információ menüpontba. Ott mutatja a jelerősséget/minőséget. Elsősorban a minúség számít digitális vétel esetén. Persze ez nem garancia arra, hogy azzal a mux amin a DTX is van, minden oké.
A kábelezést a UPC csinálta? Hogyan jut a jel a box-ig?Készíts róla felvételt, jelentsd be hibára. Addíg ne engedd lezárni a hibajegyet, amíg meg nem javítják. Ne menj bele abba, hogy most lezárják, és ha megint gond lenne vele újból bejelented hibára.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Topikgazda
-
Popes
őstag
válasz blakey #56286 üzenetére
Csak a távon villan fel a tv gomb, telefon kamerájával megnézve is megy a táv csak most már valamiért nincs a tv-re hangolva és ahogy írtam nem is akarja újra bevenni a kódot mert a végén a UPC gomb helyett a tv gomb villan fel.
A tv még nem droidos(605b) de próbáltam az áramtalanítást is, még csak a táv leírását nem néztem meg(nem találom) de ha jól emlékszem csak ezzel a kombinációval vitte a tv-t meg a boxot is anélkül hogy nyomkodni keljen +ba a tv és upc gombokat a váltáshoz.(aszerint hogy melyiket akarod irányítani)Deus ex machina
-
-
Gstyler
senior tag
Azt lehet tudni, hogy mennyire veszi még komolyan az 300gigás extrém használatot a szolgáltató?
Vásároltunk egy UHD tvt és bizony a 4K-s tartalmakkal (youtubon szerencsére már rengeteg van) pár nap alatt el lehet érni a megadott korlátot.
2017-ben ez a 300GB már elég vicces. Csak azért ne használjam ki a TV-m adottságait, mert nekik ez az ókori adatmennyiség még ma is extrém?
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest