Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz cigam #49478 üzenetére

    Nem az a hátrány, hogy bérelhetsz, hanem az, hogy a Ciscoban eleve benne van egy HDD, amiért nem kell külön fizetni, viszont ha a Horizonhoz akarsz egy HDD-t, akkor vagy venned kell egyet a saját pénzeden, vagy bérelni egyet a UPC-től, de annak is külön díja van. Ez a külső HDD annyiban bekerült az előnyök közé is, hogy nagyobb is lehet, mint ami a Ciscoban van.
    Persze annak megítélése, hogy mi tartozik az előnyökhöz és mi a hátrányokhoz, tartalmaz némi szubjektivitást, de ez az én táblázatom, az én véleményem, és szerintem az a lényeg, hogy a tények benne legyenek, olvasni meg mindenki tud. Tehát majd legfeljebb azt mondja magának valaki, hogy én ezt a tulajdonságot az előnyökhöz, azt viszont inkább a hátrányokhoz tettem volna, mert én így gondolom. Ettől függetlenül a táblázat nem vezette őt félre, mert abban a tények szerepelnek, legfeljebb ő máshogy ítéli meg ezeket a tényeket a saját szempontjából.

    És egyelőre pont a bizonyítható tények hiánya miatt nem tenném bele azt, hogy a UPC által a Horizon boxhoz adott + 30 Mb/s sávszélesség igaz-e vagy sem, ill. milyen műszaki megoldással lehet igaz, mivel e téren láthatóan tök ellentétes vélemények csapnak össze, és nem vagyok látó ember, hogy eldöntsem, kinek van igaza. :)
    Ezt most mindenkinek válaszoltam, aki eddig reagált a táblázatra, megköszönve a segítséget, egyben nem remélve egy pillanatig sem, hogy végül összeállhat egy olyan táblázat, amivel majd mindenki tökéletesen egyetért. ;) De ha másra nem, arra majd jó lesz, hogy amikor netán felhív engem is egy üzletkötő, hogy rámsózza az új boxukat, amivel szerinte nincs probléma, és tök kedvezőek a bevezetés tapasztalatai, akkor ezt a táblázatot elővéve, tételes felsorolással tudjam őt elküldeni olyan meleg éghajlatra, amilyen meleg ez a csodabox...

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák