Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Howkeddlee

    senior tag

    Sziasztok!

    A webes TV felület működik nektek? Mert nálam hibát ír: Nem sikerült az azonosítás. A fiók jelenleg zárolva van. (WA104) :F

    Melóban kajaidőben akartam sportot nézni laptopon, erre ez fogadott. (otthon az asztali gépemen is ma este megnéztem, ugyanezt írja ki) Felhívtam a csodás 1270-et, és egy jóképességű ügyfélszolgálatost hölgyet kaptam, akinek fogalma sem volt a dolgokról! :(((
    Mikor közöltem vele a problémát, elkezdte a betanult hibaelhárítási szöveget:
    1. töröljem az appot és az újratelepítés segít majd - mondom neki webes felületen laptopon szeretném a meccseket megnézni. Válasza: Jah ok, elnézést!
    2. Akkor nézzem meg hogy a monitor biztos jól kapcsolódik-e HDMI kábellel a gépemhez - (:F wtf, ez hogy lehet összefüggésben a problémámmal?) mondom neki, LAPTOPON szeretném a TV-t nézni. Válasza: Jah igaz, mondta.
    3. Akkor töröljek le minden sütit és telepített kiegészítőt, mert attól lehet még hiba - mondom neki cookie-kat töröltem, és semmilyen kiegészítő nincs feltelepítve, így azzal nem lehet gond! (pár napja raktam újra a notin a rendszert SSD csere miatt, szinte semmi nincs még feltelepítve sem) Válasza: pedig biztos ott a laptopon lesz a hiba!
    4. Kérdése: Máshol működik a TV szolgáltatás? - mondom igen, otthon nincs gond, és a telefonomon is működik! Válasza: Látja mondtam hogy mégis csak a laptopjával lesz a hiba!

    :F Ekkor illedelmesen elköszöntem a hölgytől, és én: :W

    Nem is értem hogy lehet így ellátni egy ilyen munkát!
    Korábban megtaláltam a neten, hogy hol lehetett több eszközt társítani a médiaboxhoz, amin TV-t lehetett nézni (azt hiszem 3 vagy 4 eszköz lehet összesen) de ezt most nem nagyon találom. Tudja valaki hogy ezt most hol lehet megnézni/beállítani/eszközt törölni?

    Nagyon köszönöm a segítséget!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák