Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #86564352

    törölt tag

    válasz Madwe #9542 üzenetére

    Négy hónap alatt amennyi mRNA dózist beadtak már USA-ban és EU-ban, már rég nagy ügynek kellene lennie belőle. Nagyobbnak mint AZ és J&J. Nem lett. Fauci azt mondta erre a tanulmányra még nem peer reviewed és szerinte hibás a metódus. [link]

    Egész jó péntek esti szórakozás ez a Sputnik Twitter. :) A szófordulatok, szövegek, sugallatok, a testre szabott grafikonok, gyönyörű! ;] A magyar narancsosok jó receptet vettek át kommunikációban.

    csak áprilist átpörgetve:
    amikor mRNA elleni tweet, akkor vektor AZ haver
    amikor Sputnik V a téma, akkor AZ gyenge Argentínában

    ha egy friss, még nem peer reviewed ötletelés valamiben jobbnak hozza ki a vektor fajtát mRNA ellen, akkor az szentírásként linkelve, ha valami nem kedvező akkor fake news???

    amikor beadott két dózis, teljesen oltottak száma a téma Németország, Olaszország ellenében akkor millió fő a grafikonjuk, mert úgy az oroszok az élen, a lakosságarányos % grafikont persze már nem rakták ki :U USA összevetést pláne nem raknak ki

    ha Izraelben valaki herpeszt kapott Pfizer után már tweetelik
    orosz orvosok az orosz vakcinát tartják a legjobbnak (micsoda hír! fogadjunk az amerikai orvosok pedig a Moderna és Pfizer vakcinákat)

    "a mi twitter követőink igazi emberek, nem botok, a Sputnik nem politikai eszköz, a követőink tudják a gyógyszergyár lobbi és politika támadja a vakcinánkat"

    eddig bírtam görgetni... ez gyönyörű, ha már így kell mondani, ez aztán erősíti a bizalmat :C

    Értem ők így működnek, viszont számomra ellenkező hatást vált ki ez az erőlködés körítés, nem erősíti a bizalmat. Még akkor is ha amennyi adat látható valószínűleg tényleg jó cucc a Sputnik V is, reméljük az mindenki érdeke. És hülyeség ez a kelet-nyugat vakcina hidegháború. Viszont a Pfizernél a termék, időben és rendesen publikált adatok önmagukért beszélnek, nem alap nélküli a sztárolás. Ők a sajátjukkal foglalkoznak, nem a másikat szólják le, nem tweetelnek úgy mint egy sértődött tini trollkodva. Ugye volt hír az argentin elnök elkapta sputnikkal, el lehet képzelni ha pfizeres Biden kapta volna el, akkor mit csipognának. AZ se gyárt elméleteket legalábbis nyilvánosan, hogy politikai-üzleti érdekből húzzák le mert árában adják. (ők csak a szállítmányokkal szerződésekkel szórakoztak)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák