Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel2014

    addikt

    Sziasztok!

    Anyu 2019 ban kapott sztrokot teljes bal oldali bénulással. Viszonylag Felépült.

    4 pfizer és most 3 hete egy influenza oltás van benne.

    Most 2022. 6.án Mondja reggel éjjel nem tudott felállni visszaesett és tisztára olyan mintha sztrókot kapott volna ismét. Kérdezem anyu hívjak mentőt mondja hogy ne. Eljött a 6. este hörög, zavart ,bepisil mert nem tud járni. és dől el jobbra nem tudja magtartani magát. Hívom a mentőket SBO ahol közlik hogy nem mehetek vele be a kórházba a járványügyi intézkedés miatt.

    Csinálnak CT-ét negatív. Csinálnak kovid tesztet és pozitív lett anyunak, csinálnak mellkas röngent és vérképet tüdőgyulladása is van szegénynek.

    Az Erzsébeti Jahn Ferenc pszichiátriai osztályra viszik ahol egy kovid intenzív lett kialakítva. Az orvos közli velem telefonon, hogy mivel kovidos a korábbi sztrók tüneteit a kovid okozza és ez erősíti fel a korábbi sztrókos tüneteket. Ez okozza még a szédülést is és a kiszáradást is.

    Kérdezem tőletek hogy okozhat ilyen neurológiai tüneteket a kovid négy oltás után?

    Majd közlik mivel én sem nézek ki jól csináltassak tesztet én is. Ami pozitív lett. Szintén 4 oltás van bennem is.

    A kórházba csak 4 órakkor lehet bemenni és csak úgy tudok vinni csomagot anyunak, ha lerakom és a nővér beviszi anyunak a kórterembe.

    Azóta nem láttam, nem tudom mi van szegénnyel, és a nővérek sem adhatnak információt milyen gyógyszereket kap és milyen kezelésben részesól. Beszéljek az orvossal azt mondják, akit egyébként lehetettlen elérni.

    Itt azt kérdezem tőletek, hogy van még járvány helyzet?

    Miért dobja ki a hozzátartozókat az SBO?

    A du 4 kor beözönlött maszk nélküli látogatók nem fertőznek? Mi értelme van így működtetni egy kórházat és és mi értelme van elzárni a hozzátartozókat a betegektől?
    Ha orvosi vagy kórházi mulasztásban hibáznak egy beteggel, akkor a kovidra fogják fogni ha netán baj lesz?

    Anyura visszatérve 6 nap alatt egyszer sem tesztelték négyen voltak egy kórteremben ahol az egyik beteg már negatív is lett ki is került onnan. Sőt mivel nálam korábban kezdőtek a tünetek lehet már anyu is negatív már ha esetleg én fertőztem meg. Viszont ma betettek egy súlyos kovidos beteget az intenzívre.

    Itt az a kérdésem, hogyha anyu negatív lenne már az új beteg vissza tudja fertőzni pozitív eredményre?

    Előre is köszönöm a válaszokat, ha tudtok segíteni. :R

    Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Új hozzászólás Aktív témák