Hirdetés
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
válasz Ringman #59564 üzenetére
1 hete estem át a covidon, nekem is elment a szaglásom és izlelésem is, 1 hét után már kezd rendbe jönni az orrgaratom, és azt vettem észre a szaglásom is kezd visszajönni meg az izlelésem. Nekem a covid a legjobban az orrgaratom érintette, begyulladt, 2 hétig tele volt az orrom nem tudtam kifujni, 5 percenként nyeltem a suru váladékot onnan, fájt nyeléskor az egész, durva sötét gennyfélét sikerült párszor onnan felköhögnöm, szóval próbálom logikusan paraszti ésszel kisilabizálni, saját tapasztalatból is, és szerintem hamarabb az iz és szaglásvesztés mögött az orrgarat gyulladás vagy orrgarat panaszok vannak minthogy a szaglásvesztés és a szürkeállomány térfogat csökkenéssel húznak párhuzamot. Ismerősök közül akik szaglásvesztést tapasztaltak több héten át, azoknál több héten át megfigyeltem hogy reszelik a torkukat, köhögnek, orrotfujnak, szóval én igy gondolom..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest