Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    válasz PuMbA #53246 üzenetére

    egyértelmű, hogy 0+0=0, és tudod, hogy miért? mert bebizonyították. előtte tudod minek hívják? sejtésnek. ami bizonyítást igényel, mielőtt elfogadjuk igaznak.

    hajmeresztő, hogy mivel az egyik "régi technológia", ezért az = jó, a másik meg új, ezért "durva", és mindez "egyértelmű". legalább látnád, hogy miket írsz :Y

    csak azért nem törlöm ki a kommented, mert kitűnően mutatja, hogy mi alapján döntenek emberek. a pfizert rendesen megnézték a duplára bővített (!) kisgyerek fázis 3 csoporton, azóta meg beadtak belőle csak usában kb. 10m adagot és folyamatosan jönnek a heti riportok róla. annyira "durva" technológia, hogy azt adják az összes szerencsétlen immunkompromittáltnak meg kb. minden problémás usernek, ezen felül a kisgyerekeknél is extra biztonságosnak tűnik.

    ezzel szemben a sinót... hát, nemtom, írd meg, én semmit sem tudok róla azon túl, hogy pár fingilingi magyar hír volt róla, hogy oltanak vele kínában. és nem arról van szó, hogy azt gondolom, hogy ne lenne alkalmas oltás, valószínűleg az.

    de az, hogy mi "egyértelmű", az tényleg egyértelmű, csak hát pont fordítva. :U

    [ Szerkesztve ]

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák