Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz mpo #51774 üzenetére

    "Azt ugye tudod, mert te is olvastad, hogy barlangból hozták kutatási célból a wuhani laborba és véletlenül pont Wuhanban tűnt föl először"

    Ezt nem egészen értem, hogy ez hogy jön ide? Egészen másról beszéltem.

    Amúgy ez korántsem bizonyított, persze megvan a valószínűsége, ami szerintem is elég nagy. Viszont nem szándékosan engedték ki az tuti, hacsaknem komplett idióták, mert Kínának is rettenetes gazdasági kárt okozott és az emberi kár sem biztos, hogy csak akkora, mint amennyit hivatalosan közöltek. Másrészt egy laborban tenyésztett vírus egészen másképp viselkedik a szabadban, azaz nem lehet előre kiszámítani, hogy milyen veszélyeket okozhat és hogyan fog terjedni.

    "Rusvaival nem az a baj, hogy állatorvos, csak hitelét vesztette (nálam biztos)."

    Ez is egészen más, mint amit írtam.

    Amúgy én sem szeretem a nyilatkozatait, különösen azt, amit mostanában szokott mondani. De ez egészen más dolog. Ő szakember a témában, ért hozzá és jogosan nyilatkozik mint szakember. Ellene az NEM érv, hogy "csak" állatorvos, különben nem is az, mert nem praktizál. Orvosok, fizikusok és kémikusok, vegyészek is kaptak Nobel díjat biológiából, pedig nem biológus végzettségűek. A végzettség nem számít, ha releváns a munkájuk. Másrészt egyik szakember nyilatkozata, munkássága sem szent írás, sem az életben, sem a tudományban.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák