Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    Fene ebbe a kis mocsokba, egy hete vagyok fertőzött, hétfő volt a legramatyabb nap (na nem azért, akkor volt érzésre kicsit komolyabb nátha tünetegyüttese, viszont a torokfájás engem sírba visz, másrészt nehogy valaki kiragadja a kontextusból: 2x Pfizer után és másfél hónapja még 9000 körüli antitest volt a laboron szóval ez a minimum).

    Viszont ma kiújult a köhögés, és reggel úgy keltem mintha egy kismacska költözött volna a mellkasom bal oldalába, az dél körül múlt el, a köhögés maradt... nem nyerte el a tetszésem hogy tegnap már kb. mintha meggyógyultam volna, ma meg megint rosszabb. Na nem elviselhetetlen, csak amúgy is tipikus férfibeteg vagyok :D

    Látom pár hsz.el ezelőtt volt hasonló irányú kilengés a témában, ezt úgy itt hagynám hogy mai nap megtudtam, hogy még kb. 4-5 nap múlva jönnének ki hozzánk tesztelni a mentősök (hétfőn jelentkeztünk a háziorvosnál (mert hétvégén nem értük el) hogy múlt péntek óta igazoltan fertőzött vagyok (magán PCR) és feleségem nyilvánvalóan találkozott az én kontaktommal is, illetve mielőtt én teszteltettem magam, 3 napot full együtt töltöttünk, és ugyanilyen tünetei is vannak, ő nincs is még betegként számolva, na mire őt tesztelik kb. meggyógyul (igaz mi annak örülnénk a legjobban :) ). Hagyok időt a matekra.

    És nyilván nem a mentősökre gondolok most megvetően, nehogy valaki félreértsen, meg persze felénk is lehetne 1-2 kínos kérdést intézni, nyilván mi amúgy vigyázunk másokra, senki sehova egy hete (röhej, hogy azt mondták, 2 oltással fertőzöttként nincs karantén).

    #42998 #43000:R

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák