Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Z.É.T.

    őstag

    válasz Parci #25378 üzenetére

    Igen, szubjektíve sok, objektíve arányaiban alacsonyabb számban. De jellemzően kevésbé súlyosak és gyorsabbal gyógyulók. Anyud is biztosan tud némi infót szerezni ezekről.
    Nincs olyan vakcina (gyógyszer, étel), amelyik senkinek ne okozna, okozhatna problémát. Nem erről beszélek, de felőlem mindenki azt hisz, amit akar, én is azt teszem, csak viszonylag jó rálátás mellett.
    Engem nem kell győzködni, van mindenféle esetünk és sosem tagadtam, hogy lehetnek, vannak mellékhatások, csak laca megint a legkevésbé valid helyről szerzi a félreértelmezhető infóit. (szvsz)

    De legyen egy tipikus anekdota is.
    Legjobb barát (ma van a barátság világnapja!) cégénél a járvány óta az első teljes létszámos "bulin" az egyik munkatárs panaszkodott, hogy néhány hétig részlegesen lebénult az arca a Pfizer után.
    Jött is azonnal 1-12 oltási reakciós "horrorsztori", néhány nap munkaképtelenségről, lázról, minden vakcina esetén.
    Aztán a cég közmegegyezésesen legszebb nőjéhez fordultak, hogy vele mi történt, milyen oltást kapott - mindenki látta, hogy 10 évet öregedett, kihullott a haja és furcsa az arca. Rosszul érthetően annyit mondott, hogy "engem a vírus oltott be, 5 hónapja le van bénulva az arcom, de olcsón megúsztam, legyen inkább egy perc csend a 4 covid-halott munkatársunknak".

    Aznap este már senki nem panaszkodott az oltási reakciók és mellékhatások miatt.

    Persze tökmindegy, akik megfejtők, ők akkor is azok maradnak, ha elkerülte őket az IFA, meg akkor is, ha már rendbejött a lábuk.
    Van pár olyan ismerősöm, akitől okádnom kell.
    (nem volt vészes a 4 nap kórház, jó volt a hangulat, a kaja is jó volt, csak hárman haltak meg a szobámból, ők így jártak, akkor sem fogom felvenni a maszkot és betegszem meg tőle - és hasonlók)

    Na, elkalandoztam, részemről ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák