Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peat;)

    veterán

    válasz zilazil #11649 üzenetére

    Köszönöm! Nekem ez nagyon hasznos infó.

    Aki állapotos és 13. hetesen beoltják pfizerrel annak a tanulmány alapján a szülés idejére jelentősen csökkenhet a védettsége.

    Sajnos a grafikon nagyon rossz mértékkel született meg, a 42 és 150 közötti és a 150-500 közötti intervallum ugyanakkora. De a lényeg világos, a gyártó sem véletlenül fogalmazta meg hogy végtelenségig nem lehet elhúzni a 2. oltást.

    Ezek alapján egy várandós akkor oltasson 13 hetesen, ha ki van téve a fertőzés kockázatának, vagy családtagja. Munka, iskolás gyerek, ilyesmi. A szülésnél meg remélhetőleg nem lesz akkora fertőzöttségi szint, fertőzés növekedését elősegítő intézkedéscsomag mint most.

    Más esetben, figyelembe véve hogy nem tudni egy állapotosnak hogyan épül fel és milyen magasra a védettsége a legrosszabból indulunk ki (80 évesek): akkor 84 nappal a kórház előtt még oké az oltás ami tovább becsülve, a szaggatott vonal, határértéket kb 100-120 napnál érné el.

    Aki várandós és tud vigyázni, olyan az életkörülménye akkor a legjobb a 3. trimeszter elején oltani, vagy az előtt 1 hónappal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák