Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nimfas

    addikt

    Sziasztok!

    Köszi Alex, jó lett a config visszaállítás! :)

    Újabb kérdés... haver szándékozik ilyen routert venni, webcamerát szeretne rákötni, mint hobbi otthoni megfigyelőegység.... én mondtam neki lehet jobban járna egy ip-s kamerával, de ő mindenáron az USB portra akarja dugni, mert hogy a webcamera olcsóbb mint egy IP-s vagy Wlan kamera.

    Kérdések:

    1. megoldható-e hogy 1 vagy akár hubon keresztül több web(usb) kamerát rádugjon és működjön is, esetleg a rákötött wincsire mentse is a képeket, videót....

    Nekem pedig olyan kérdésem lenne, hogy én is filózok kamerás dolgon, én vennék Ip-set, abból is egy Wlan-t és egy vezetékeset, van kint a kertben egy alu villanyoszlopom és faszán rálátna a kapura, tehát oda kéne a wlan-os camera, a szobába pedig a vezetékes, mivel tápot úgyis adni kell neki. (bár a wlanosnak is, de az oszlopban meg tudom oldani, hogy legyen fix fázis, mivel a lámpa kapcsolható :-))
    Én szeretném rögzíteni a kamerák képét a rákötött wincsire, és esetleg ha megoldható adott időközönként törölném, vagy ha megoldható automatán törölhetné a router, vagy kamera programja.

    Csinált ilyesmit már valaki???
    Tanácsok, ötletek jöhetnek :-D

    Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák