-
Mobilarena
Tomato firmware
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldAkita
aktív tag
válasz Intruder2k5 #3173 üzenetére
Mindent tudsz Utána is nézek mi a helyzet ezzel az 50/25-el
Modem IP-t visszaírom alapra, és természetesen a Personal is jó csak az Enterprice volt legalulValahol olvastam hogy a szolgáltatók DNS szerverei sokszor késve reagálnak és volt aki ajánlotta hogy érdemes pl. a Google DNS1: 8888, és a DNS2: 8844-et használni. Feltételezem ha regisztrálok a ipdns.hu-ra nekik is van ingyenes DNS1-2 számuk, de az előző kommentemben írtam hogy 3 DNS sor áll most nullásan. Mi lehet a 3.?
Egyébként olvasgatom az ipdns.hu-t és felfigyeltem erre:
"Életszerű példaként:
Egy otthoni biztonsági kameránkat szeretnénk elérni "kívülről", de a DSL szolgáltatásunk 24 óránként IP címet vált, ami "nehézkessé" teszi a külső elérését, ami szükséges ahhoz, hogy a munkahelyünkről pillantást vethessünk az otthon egyedül hagyott házi kedvencünkre.A feladat megoldására szinte végtelen variációjú megoldás létezik, az általunk javasolt szerint szükség van egy OpenWrt használatára alkalmas routerre egy IP kamerára és az IpDns szolgáltatásra."
A kérdésem az lenne, hogy a Tomato= OpenWrt? Vagy ha nem is egyenlő de épp úgy alkalmas?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Videó stream letöltése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szólánc.
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest