- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Habib[HUN] #27284 üzenetére
Highba elviszi 40-60fps kozott. Elsimitast nem szabad rakni.
-
válasz
TommyS_27 #27279 üzenetére
Es 1.5-el megkevesebb lesz.
En is mar 90-es vok, csak pvp, raadasul support karival.
3dps + 1 support karival jol elvagyunk, 1 support mindenfelekepp kell, 2x tudok gyogyitani, mig 1x a dpsek.
Raadasul tegnap tobbszor is olt CharmanderSportvolt melletti teton egyik oldalra kiraktam a turretet, mi atmentunk a masik oldalra. Hatba akart jonni egy jatekos, akit a turret vart, es meg is olte
-
válasz
Garsza #27244 üzenetére
Ha nem egyedul volt, gyogyitast nyomtak... Ha rugo, akkor azt nem latjatok. Csak ok...
Nomad ettol meg vicces, pve teruletre nagyon jo.Ami meg vicces, ha csinalsz 50-60% gyogyulast olesenkent. Harc kozbe lelosz valakit, fel is gyogyultal.
Rixi : olyan van, hogy "beragasztjak" az ultit. 12-14e-t lovok jatekos fejere lvoaccal. Multkor elkezdtem loni egy sracot, 4-5k-t lottem kozvetlen kozelrol az arcara... Nem nyomott pajzsot, mert sebzesnovelot hasznalt. Fekudtem is. Mikor visszaszaladtunk ra, testre 2-3k-t lottunk... Az mi? 90%-os pancelja volt?
-
válasz
Snip3r_HUN #27187 üzenetére
Persze! Csak mar nem eri meg. Kiesett tegnap is a tuti alpha maszk. El is adtam
Mostmar nem szelektalok, minden megy eladasra. 1.5-el elolrol kezdodik minden -
Tegnap Tommy probalgatta a vadasz hitet. Az hogy mukodik? Nem jottem ra
-
válasz
Snip3r_HUN #27180 üzenetére
Hetvegen viszem a tankot ( 800e szivossag + a booster shot ) Azt lodd le 1 hittel
Tommy 650-et 30 golyoval lott le.
Az mit hasznal, akibe neki is 1 tar kell -
válasz
Snip3r_HUN #27159 üzenetére
Az ott lehajolt azert a 20asert ahogy nezem
-
-
Kiprobaltam az alpha karit malaccal 400e szivossaggal. Semmivel sem birta jobban a pvpt, mint 270el. Mobokat igen, de a player ugyanugy lelott. Pvpre nem kell 300 feletti szivossag, SZERINTEM!!!
-
nálam barátok 0, és kész. Uplay teljesen kuka...
-
Holnap reggel főnix farmra megyek ( tier2 clear sky ), aki akar jönni, az írjon majd rám.
-
válasz
Snip3r_HUN #27009 üzenetére
E 42nd St Prototípus tűzfegyver módosítás 207 tűzfegyver 239 páncél 137214pénz
W 42nd St Prototípus eletronikai módosítás 188 skill 262 páncél 137214pénz -
-
-
De ,reggel en is, 8ra megyek
-
-
Gyerekek, olyan cheatet találtunk...
Gyorstüzelő MP5 sorozatlövő üzemmódban, és minden lövés fejre
-
-
-
válasz
Snip3r_HUN #26798 üzenetére
Akkor 8ig egyutt tolhatjuk szombat reggel.
-
Ugy erzem, MG5 lesz az uj kedvencem
-
válasz
TommyS_27 #26699 üzenetére
Tudom.
El is mentunk mi is, 1 orat voltunk bent, jott egy 4 fos csapat, mely direkt arra ment, hogy a nagy kavalkadban valaki 19seces lett, azonnal lottek. Szinte leszedhetetlenek voltak, mikor 4en lelottek, majd a hullamba 3 tarat lottek mind a 4en, szivem szerint megtapsoltam volna oket xD -
válasz
#35434496 #26690 üzenetére
En is kihagynam. De egyszeruen 3an 7-8 jatekos ellen nincs mit keresnunk
meghat amilyen a loot, elvenni se nagyon vettem mar regota hasznalhatot senkitol.
Tegnap a nagy szenvedes kozepette csinaltunk UG-t Bombivel es 2 randommal. Kepzeljetek, annyira sugerek voltak, hogy nekem fajt. Healstationt rakott 100e skillel. Biztos er valamit, gyogyithat kb 3-3.5k-val, de ha letettem az enyem, az Ovet nem is ereztuk. Es vegig igy mentunk, nem cserelte volna le...
Megleszunk 4en, mehet a dz, de ha nem, akkor inkabb tulelek
-
válasz
vegitossj7 #26614 üzenetére
Nda van nalad?
-
válasz
Anonymus23 #26546 üzenetére
Nem. Csalt. Ennyi
Svd 2 hitelni is csak cover to coverrel tud. Szimplan nem.
-
-
-
DZ-re rakj össze egy firecrestet. Sok embernek itt nem a 300eDPS kellene, hanem egy jó kis balanced taktikus.
Főleg csapatba kell jól összehozni.Én is mehetnék fullos, 326eDPS-es alpha-val, meg 312eDPS-es Banshee karival, a csapat supportot kíván, így azzal megyek.
Ha meg magányos harcos vagy, egyértelműen Firecrest kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Magisk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Robot fűnyírók
- PlayStation 5
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest