Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Raulblanco07

    aktív tag

    Tegnap nekünk is remek insták jöttek egymás után. Warzozzal ketten voltunk bent sokáig, bár kicsit aggódom, tegnap 2x is volt ilyen lövöldözés közbeni szerver váltás, félek hogy egyszer videóra veszik és jelentik, kinézem ubiból, hogy a munkatárs csak megnézi a videót és megy is a ban azonnal.
    Az egyik semmi, üldöztünk rogue-okat, tűzharc, láttam hogy csak pár sec, fedezékbe bújtam, szerver váltás.
    A másik már necces, DZ1 extract alatti metró, 3 vs 3, ketten fekszenek, én le voltam szakadva, utoljára értem oda, 3 vs 1-ben kis szűk helyen, főleg hogy közel mentem mert fel akartam kelteni őket, esélytelen volt, szóval feküdtem is szinte azonnal, le akartak volna ütni, de a csata előtt belépő új srác miatt mire odaértek volna átrakott egy másik szerverre mindenkit, és én már ott haltam meg. Ebből ők annyit láttak, hogy lelőttek, mikor leütöttek volna pedig eltűntem. Ha ilyet valaki videóra vesz, tuti egyből beküldi hogy itt egy hacker. Remélem megnézik hogy teleportálgat-e vagy csak szervert vált az illető mielőtt bannolnak.

    Visszatérve, király szerverek voltak egymás után, első rögtön egy 4 fős rogue banda, Warzozzal ketten mentünk is, csak 4-en vannak, nem ellenfelek. Mire odaértünk már voltunk vagy 10-en akik üldözték a közben manhuntos bandát. DZ5-ből szaladtak vissza DZ3 extract alatti metróig, az egyik menet közben meghalt, sniperekkel elkaptuk futás közben, így járt. Másik 3 lejutott a metróba, ott lent sajna volt egy kis kavarodás, szétváltak, mindenki össze vissza futott, az egyikkel találkoztam, de mások is voltak, körbe körbe futott és ugrált, körülötte játékos, kilőttem egy tárat, néha a manhuntost is eltaláltam, 19 sec, idióták rögtön meg is akartak ölni szóval menekülőre fogtam, mire lejárt és visszaértem már nekik is lejárt a manhunt, 2 élte túl végül.

    Utána is többször rugók lettek, nem is mentünk tőlük messze, csak arra figyeltünk, hogy ne mi legyünk azok akiket hátbalőve rugók lesznek. Egy másik 4 fős csapattal harcoltak sokat, mi ketten pedig amikor rugó lett az egyik banda akkor mentünk közel és szálltunk be.

    Utána ezek eltűntek, de egy másik 4 fős banda is folyton rugó lett mindig, DZ1 - DZ3 között futkostak állandóan, többször is elvéreztek, volt hogy csak Warzozzal ketten támadtunk rájuk, és elkezdtek 4-en menekülni előlünk, aztán benyomtak az utca túloldalán egy ultit és elindultak vissza felénk, ott a blockade területen 1 vs 1-ben lelőttem az egyiket, a másik 3 warzozt támadta, így őt elintézték, 3 vs 1-ben inkább visszavonultam, egy utcán keresztül üldöztek, de aztán történhetett valami, mert lemaradtak, és a következő pillanatban már 2-en erre 1 másik iránya menekült, az 1-el találkoztam azt kinyírtam még.
    Még vagy fél tucatszor mentünk utánuk és segítettünk be a lelövésükbe.

    Egyszer nem értem miért, de nem kaptam belőle jutalmat, egyedül volt a srác, a többi halott volt, bemenekült egy zárt területre, 1 bejárat, mentem be azonnal utána, belelőttem egy fél tárat, vissza sem lőtt csak megpróbált kimenekülni, de kint 3-an várták, kb 5 méterre a lábamtól lőtték majd ütötték le amíg kimásztam, de hiába lőttem le fél életre, nem adott jutalmat, érdekes volt.

    Megoldotta az 1 vs 1 gondomat a Vectorra a +25% rate of fire, 4db ilyen 1 vs 1-em volt tegnap, abból 3-t nyertem, egyet vesztettem, mert kifogyott a tár, lelőttem egy rugót 1 vs 1-ben, és a nagy loot örömében elfelejtettem újratölteni, a haverja viszont jött közben, már alig élt mikor kifogyott a tár, és így én haltam meg.

    Illetve volt még egy szuper fogás. 3-an mentünk egy 4fős rugó bandára, DZ1 metróból jöttek át DZ2 felé lent, fentről mentünk le, saroktól pár méterre vártuk őket, mert láttuk hogy erre futnak, robbanó lövedék be, befordultak és 2 szinte azonnal halott volt :D A másik kettő is csak másodpercekkel élt tovább.

Új hozzászólás Aktív témák