- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
kukinyo
addikt
Már 3 -0.
-
b3Ro
senior tag
Tud valaki olyan online fogado irodat, ahol lehet roman bajnoksagban a sarga lapokra fogadni ? Nagyon gyakori a sok sarga a meccseken. Bwin, bet365, betclick en nincs lehetoseg.
-
sz_abika
addikt
013 Indiana - Orlando
V 3.85
066 Svájc - Kanada
D 4.10
086 Bari - Ascoli
V 3.35
090 Padova - Sassuolo
D 2.85
096 Chievo - Roma
V 2.10
117 Monaco - Istres
H 1.84Valami ilyesmi lesz a heti kombi. Bár valószínűleg online megy a szeló inkább, dupla esélyekkel biztosítva.
PSN: xszabikax
-
kukinyo
addikt
Silkeborg nem képes még egyet rúgni.
-
kokeny92
tag
Nah a Krakov 2.5 alatt és a plzen 2-3 gól jött. Plzen nagyon húzós volt. Még a citynél kell 2,5 gól felett és nyert ügyem van.
Üdv Kökény
-
droving
aktív tag
Svájc-Kanada D
Hát nem hiszem.
De sok sikert.
Én Sima V-re tettem.
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
giigz
veterán
Az a lényeg, hogy mondjuk a 3. percben vezessen a MU Nani találatával, utána az 5. percben egyenlítsen egy Agüero góllal a City, a többi meg legyen úgy, ahogy ti akarjátok.
-
-
kokeny92
tag
Eddig elég gyér a city - manutd meccs.. nem néz ki góldúsnak..
Üdv Kökény
-
droving
aktív tag
Toure megszerzi vajon az 5. bajnoki gólját ?
droving felhasználónak 145 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Daniel Alves
őstag
Ilyen játékkal ne legyen bajnok a United...
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
giigz
veterán
válasz Daniel Alves #46770 üzenetére
Pontosan ezzel lesznek bajnokok... Inkább kapjanak 3 gólt, és nyerjen a City? Igen. Mármint kapjanak 3-at, de ne legyen a City bajnok
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
MU X2 1.65-ön vagyok élőbe majdnem közepes téttel. Tudom majd most megírjátok hogy nyer a City, de egyelőre engem nem győztek meg, ha a MU talál egy gólt - már pedig őket sosem szabad leírni - akkor tuti jó a tipp.
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #46770 üzenetére
hát ne is... totálisan megérdemelné a City a bajnoki címet
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
1:0
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Daniel Alves
őstag
A lecke fel van adva
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
umek7
őstag
Mit vártatok, hogy az év végére lefáradt, legyengült keretű MU majd 3 csatárral áll ki az Etihadban egy életveszélyes City ellen?
Arról nem akarok vitatkozni hogy ki mit érdemel, mert letojom hogy melyikőjük nyeri, de nyíltan nem tudnám kijelenteni - mindenféle szimpatizálást kizárva - hogy a MU vagy MC érdemli meg jobban a bajnokságot.
MOD: Közben vezet a City - megérdemelten -, innentől lesz csak igazán érdekes.
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #46776 üzenetére
még feljebb
hé papa, nálatok nem keresnek valami infósszerűsséget mostanság?
umek... persze hogy nem ezt vártam, de tavaly amilyen mákolásokkal lettek bajnokok... a City amúgy is szimpatikusabb csapat, legalábbis számomra
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
anonymus89
addikt
Na ki rúgja a 2.-kat??? (szerintetek)
Jó 8 nektek[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
kokeny92
tag
Szerintetek lesz még két gól a második félidőben?
Üdv Kökény
-
pohár
félisten
hát ilyen tipikus "85 percig csak nézelődünk a pályán, aztán utolsó utáni pillanatban bekotrunk nagy nehezen egyet" mentalitással... konkrét meccseket nem tudok mondani, annyira nem jó a memóriám
-
kukinyo
addikt
Sporting a 44. percben rúgott magának egy egyenlítő gólt.
Az első félidőt fogadtam H-ra. -
Bencus88
nagyúr
Szép volt City!!!Akarom mondani BAJNOKOK!!!!
-
pohár
félisten
válasz Bencus88 #46785 üzenetére
azért kopogd még le, Newcastle és QPR a program...
de remélem meglesznek azértjött egy ezres, jobb mint vért hányni
-
umek7
őstag
A MU-nak kereken 10 jó perce volt, az összes többiben lejátszotta őket az MC. Sikerült visszafogadni így tényleg csak minimális mínusz, de rég láttam ennyire gyenge MU-t, megérdemelték.
-
szpal17
őstag
válasz Bencus88 #46789 üzenetére
,,City nem egy MU,,
Eddig a city képtelen volt bármit is elérni az angol bajnokságban, de hát csak kijön a sok millió font...ezeknek drukkolni...
Egyébként a United sajnos tavasszal nem igazán tud átlépni önmagán, nincs vezéregyéniség sem..mai vereséget előre lehetett számítani.
De Ferguson mindig kilábalt az ilyen helyzetekből is...citynek meg lesz egy jó éve aztán mehetnek a levesbe. -
umek7
őstag
válasz szpal17 #46790 üzenetére
Én ha muszáj dönteni akkor a MU-val szimpatizálok, mintsem a Cityvel, de Fergiékre sok-sok erősítés, pucolásra ráférne már. Amíg ez nem történik meg addig a nyakamat ráteszem hogy a következő években több trófeát fog nyerni Manzur (vagy hogy a faszba kell leírni) sejk mint a vörös ördögök.
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz szpal17 #46790 üzenetére
Nyilván picit dühből is mondtam amit mondtam, de nagyon sokszor szerencséje volt a MU-nak plusz kikapott meg elszart olyan meccseket amiket hozniuk kellett volna.Citynek meg nem úgy sikerült kicsit szerencsételenk voltak, de remélem megnyerik, mert 100%-osan megérdemlik.
pohár: Én is beírtam a mottóim közé
-
szpal17
őstag
Persze, hogy kell az erősítés...ez egyértelmű. Nyáron mindenképpen jönnek játékosok. Giggs, Scholes és még néhányan pedig már nem fognak játszani.
Azért az újkastély meccset még várom..hátha megfogja a city-t, bár erre kicsi az esély.Ferguson egyébként óriási hibákat vétett idén a kezdő felállásokkal...a korábbi fix játékosokat simán padra rakta egész tavasszal.
Ripper03: Idén jobb csapat a city, de elég ha csak a játékos keretet megnézzük...de mint tudjuk sokszor ez sem elég a győzelemhez. Másrészt nekem ilyen balotelli, de jong gyerekek ne legyenek bajnokok. Aguero, Silva még hagyján azokat én is bírom....jöjjenek unitedbe.
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz szpal17 #46794 üzenetére
Szerintem a Newcastle-n ha egy szoros meccsen is, de lendületből átmegy a City, majd a QPR-t is elpicsázzák. Viszont a MU-nál nem lesz ennyire sima a helyzet szvsz. A Swansea hazai pályán még oké, de ha csak a Sunderland nem tesz egy szívességet akkor nem sok jót jósolok. Kimenni ma is ilyen mentalitással a pályára, miközben Fergie azt nyilatkozza hogy győzni mentek.. Teljesen szétesett a csapat, múltkor is otthon leadni egy 2 gólos előnyt, a bajnokság e szakaszában.
Az biztos hogy ki kell pucolni a csapatot. Nem értem ilyen Park mit keres még egyáltalán ott, Scholes, Giggs, Owen respekt, de már számításba sem jöhetnek jövőre. Venni kell majd pár játékost, akiket nem 2 perc lesz beépíteni a csapatba. Mondom én nem szimpatizálok igazából se a MU-val se az MC-vel, de nagyon úgy néz ki hogy az utóbbi sikeresebb lesz az elkövetkezendő években.
-
sz_abika
addikt
-400 a Sporting meccs.
X-re tettem élőben az öngól után, majd a sporting gól miatt, huztam egy szöglet overt, a 78. percben. Természetesen utolsó 10 percben már nem volt szöglet.Mondjuk a bírók nagyon haza húztak. A 2. gólt lesnek is belehetett volna fujni, a 88' percben meg kezezés volt a 16oson belül.
PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
nekem ez nagyon tetszik mára
131 Liverpool - Fulham H 1,55
64 S. Hendry - S. Maguire V 1,52
100 Napoli - Palermo H 1,35Eredő odds: 3,18060
a Pool lendületben, ha otthon tudnak úgy játszani mint idegenben a Norwich-nál, nem lesz probléma, ráadásul megelőzhetik az előttük tanyázó örök riválist, az Evertont, ami a Stoke-nál lesz vendég, hát lássuk be, ott megtörténhet bármi...
Maguire Cesc elemzése alapján került be a képbe, annyira nem vagyok otthon még a snookerben
a Napolinak nagyon nagy szerencséje hogy a 3. helyen vannak, mivel 4(!!) csapatnak van 55 pontja velük együtt, csak a lőtt gólkülönbség miatt vannak ott ahol vannak, nem szabad bukniuk egy pontot sem, addig biztonságban vannak, amíg a mögöttük álló Udinese nem dönt úgy hogy szór egy hetest a Cesena-nak idegenben... szóval van mi inspirálja a nápolyi csapatot
ide még akár hendi, és over is tökéletes választás lehet, nem hinném hogy a Lavezzi - Cavani - Hamsik trió kímélni fogja a Palermo hátvédjeit és kapusát
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
Tetszik, de a Napoli helyett én over-t tennék már csak a szorzó miatt is. A Palermo szinte mindent kitudott hagyni az előző meccsén, nem lepne meg ha most sikeresen bekotornának legalább egyet. Hazai gólok meg kötelezőek ugye. Persze ahogy érzed, lehet most a hülyeségre beszéllek rá, magánvélemény.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest