- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
Aktív témák
-
giigz
veterán
Megraktam en is közben -2 golos hendivel a Madridot, 1.000-ből jött 1.850 Ft...
-
umek7
őstag
Van pár jó tipp holnapra, még az este írok be párat lehet. Reggel meg feladom útközben ezt a mixet, ki is töltöttem:
Szolnok - Triumph H 1.87
Malaga - Valencia H 2.19
Bologna - Genoa D 2.90
Atalanta - Fiorentina D 2.17
Lecce - Parma H 2.00
Udinese - Lazio D 3.25
Celtic - Rangers H 1.70
Valenciennes - Nice D 3.10400 Ft --> 372.650 Ft
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
meg biza, mind a két kézi továbbjutást, as you
plusz mellé még a WHU és Schalke győzelem, de csak minimális téttel tettem, így is bő 3x odds voltGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vandit.
addikt
Porto köszi ez meleg volt.
szerk: Az volt meleg, hogy meglegyen a 2 gól. Ja igen, az kemény volt, amikor már csak az kellet és tizi volt
[ Szerkesztve ]
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
válasz Vandit. #46604 üzenetére
itt is volt tizi, duplán
hát az tényleg rohadt izgalmas volt, én nem kívánom senkinek azt amit akkor átéltem...holnapra a Real overt nézegetem 1,54-ért, tippmaxra remélem tesznek ki darts-ot, mivel lesz pár meccs, és még ott lesz Nadal meccse is, arra is kitalálok valami okosat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
umek7
őstag
Celtic - Rangers Celtic @ 1.70
Kiel - Zagreb Kiel -2.5 @ 1.30Két olyan meccs ahol nem lehet probléma.
A Celticnél ne a tabellát nézzétek, nagyon nagyon sok baj van a Rangersnél, ráadásul a megmondták a hazaiak hogy nem fognak kegyelmezni. Röviden tömören ennyi, nincs erőm elemzést írni. Fix 1-es.
Jichaék még rossz napjukon is leikszeltek Zágrábban, otthon hatalmas pofont adnak majd, sima továbbjutást várok, legalább 4-5 lesz közte és akkor még keveset mondtam.Nagy tét.
-
pohár
félisten
én a Fürsche Berlint néztem Lufu elemzése alapján, az odds is elmegy kategória
ah, csak el ne felejtsem még lefekvés előtt megtenni a Real -1-et meg a többit, a Real délbe kezd...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
b3Ro
senior tag
Ma bejott 2 tenisz+ a WHU, köszi a tippet pohár. Így sikerült + 3400 al zárni a napot, ami tekintve, hogy kis tettél játszok nekem tökéletesen megfelelő..
Holnapra umek7 kolléga celtices tippje nagyon tetszik, annyit tennék hozzá, hogy sztem lesz piros lap. Malaga győzelem csábító, meg a real hendikep vagy sok gól is tetszik. Még nézek 1-2 teniszt, és kész..
-
pohár
félisten
nincs mit, én egy percet se izgultam rajta, csirkét bontottam kint a 33 fokban
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
197 Füchse Berlin - Ademar Leon H 1,30
209 *(0-1) Real Madrid - Sevilla H 1,54
237 Celtic - Rangers H 1,70
198 Kiel - RK Zagreb H 1,10Eredő odds: 3,74374
részben umek, részben Lufu tippjei alapján, hadd szóljon
umek, a holnapi kombidba az ATMA győzelem 2,10-ért? egy Betis-t csak legyűrnek idegenben... a Malaga is lehet legyűri a Valenciát, a Bilbao győzelem is csábító a Zaragoza ellen 2,23-ért
Juve 1X 2,90, a Novara sok nagycsapatnak amúgy is a mumusa... meg aztán illendő lenne már kikapnia a torinóiaknakGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
umek7
őstag
Azért a Betis annyira nem léhűtő csapat, a nagyok közül is sokakra veszélyes tud lenni, nem szabad őket leírni. A Malaga szerintem jó lesz, motiváltak, kezd beérni Pellegrini munkája, míg a Valencia nincs valami túl jó formában a bajnokságban, és most csak 3 napjuk volt felkészülni. Bilbaotól félek. Elég durva sorozaton mentek át, tessék visszanézni az elmúlt időszakban hány, és milyen meccset játszottak. Idgenben amúgy is csak szolidak mostanság, egy harapós Zaragoza okozhat meglepetéseket. A Juve-t meg még én kezdtem el itt veretni nem is tudom hány fordulóval ezelőtt, akkor nyomtam mindig ellenük, de azóta már feladtam. Annyira meglepő lenne hogy ha pont most buknának hogy talán egy próbát megér.
A Celticre lehet megírom azt az elemzést, de nem ígérem meg.
Még a Chelseatől is tartanék, nem kizárt hogy leadják a QPR-nek, vagy csak szimplán ikszelnek.
[ Szerkesztve ]
-
umek7
őstag
válasz B-L-A-C-K #46614 üzenetére
Még ha nem is gondolnák úgy hogy leadják, a fáradtság, és a QPR sokkal nagyobb motiváltsága döntő lehet ezen a meccsen. Kb. most vagy soha effektus lehet náluk, mert még a következő két forduló is kemény lesz.
Én ilyen 1.30-1.40-es szorzóért biztos nem kockáztatnék. Mellesleg nagyon meglepne hogy ha osztályozós helyre kerülne a QPR, ráadásul a megérzésem is azt sugallja hogy valamiért a Chelsea nem fog megszakadni a BL meccs után.
[ Szerkesztve ]
-
mario1012
tag
válasz Daniel Alves #46616 üzenetére
Szerintem az egyáltalán nem kockáztatás, hazai pályán nem hogy nyerni fognak de simán közétesznek vagy 6-7 gólt. Az idei BL talán legesélyesebb csapata és szerintem meg is fogják nyerni.
-
BéHGT
senior tag
Hmmm, Bwin 2,10-et ad végső győztesnek a Dortmundra, 1,75-öt a Bayernre... Mi van itt?
[ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
Ki akar egy évet várni a végéig...?
Fogok inkább két gyors élő teniszt és meg is van...Tegnapi szelvényemet az Arsenal és az Utrech elvitte...dortmund,schalke, Porto jöttek...
Persze a debrecent akartam az arsenal helyett de megcseréltem, mondjuk a holland így is vitte volna. -
b3Ro
senior tag
Ezt okoskodtam ki mara:
Celtic v Rangers Celtic -1 Azsiai
Chelsea v QPR H
Malaga v Valencia H
Real Madrid v Sevilla Real -1 sima hendi[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Daniel Alves #46616 üzenetére
abban a meccsben 0 kockázat van, szóval igen
29,7°C
-
Vandit.
addikt
Mára van egy tuti bunda meccs. Atalanta Fiorentina X 2.2ért.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
Vandit.
addikt
Pont ezért lesz X. Tavaly az Olaszoknál, ha valaki emlékszik, akkor 1.7 is volt az X az utolsó fordulókban és jöttek is szépen.
-
expander
senior tag
-
b3Ro
senior tag
A real hendikep nagyon úgy néz ki meg lesz...
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
na hajrá Celtic
tettem mára még egy minimáltétes szelvényt, Nadal - Ferrer U18,5, Milan gól, Besiktas kosár
-
pohár
félisten
válasz expander #46641 üzenetére
hát nem tudom... az örökmérleg jó, de szart se ér, 2008-as a legfrissebb meccsük
CELTIIIIIIC pápápárárárárárááá
micsoda fejes basszátok meg[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
Vezet a celtic!
Francba, mindjárt mennem kell dolgozni, pedig jó meccsek lesznek
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
44' Dynamo Dresden 0 - 0 St. Pauli
Gyakorlatilag minden B2 meccsen van már gól, nekem meg pont ezt kellet overre húznom >.<
PSN: xszabikax
-
b3Ro
senior tag
2-0, eddig jó az Ázsiai fogadasom...
-
mario1012
tag
Áhh persze hogy ilyenkor nyer Stoner itt életében először, pont mikor Lorenzora teszem.
-
BéHGT
senior tag
Holnap a lottózók normálisan nyitva lesznek? Van valakinek infója erről?
-
pohár
félisten
elvileg nyitva lesz mind (délelőtt 100%), 1-jén ofc zárva lesz mind, kivéve kocsmák meg benzinkutak, meg 0-24-ekben
a Celtic rohadt sima, umek köszi megintcsak
akkor már csak a Kiel és Berlin győzelem kell késő délután
és Atalanta gól, alakul az az X
ah, tippmaxon lemaradtam a Stoner - Rossi H2H fogadásról, fél perccel kb
azért az az 1,25 is sokat dobott volna az odds-on[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest