- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz cyberkind #24250 üzenetére
Ha minden mod, amit használni akarsz van SE alá is, akkor érdemesebb azzal nyomni, mert stabilabb lesz. Ha viszont valami csak Oldrim alá van és nélkülözhetetlennek gondolod, akkor nyilván azt kell választanod. Ezt akkor láthatod ha eldöntötted miket akarsz használni. A legtöbb népszerűt egyébként egész jól átalakították már az SE-hez is mióta ahhoz is megjelent az SKSE.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
sqpp
őstag
válasz genndy #24251 üzenetére
Ma hivatalosan megkaptam egy lebaszást egy Nexus Modos moddertől, hogy az 1080ti nem elég a Skyrimre és hogy attól mert pénzem van még nem tudok mindent (kár, hogy említést sem tettem róla, hogy pénzes lennék vagy ilyesmi, de biztos...) és hogy vegyem le a beállításokat, mert az okozza az árnyék bugot [link], amit tapasztaltam.
Inkább titeket kérdezlek.. Ötlet? Sima, modolatlan játék, még csak kb felraktam, de szerinte már úgy is biztos én állítottam el a beállításokat
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Akkor az egy hülye Kezdetektől megvan ez a bug, bár csak asszem csak Breezehomeban látványos. Van rá javítás, Shadow Striping Fix. Viszont szerintem csak Oldrimben van, SE-ben mintha javították volna, mert nem találkoztam vele.
Az SE meg széttextúramodolva (2K Full + SMIM) egy 1070-el is betonstabil 60 fps.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
addikt
Először találkoztam Solstheim városával, mivel anno DLC-m nem volt. Már kb 2 napja csak itt csinálok küldetéseket, még egy Water Stone maradt, meg elvileg utána maga Miraak, de a játék többi részével összehasonlítva elég lehangoló az egész hely (nyilván a barlang az izgi) Skyrim többi rszével összehasonlítva. Viszont a kereskedők itt jól elvannak látva pénzzel, ha veszek tőlük pár nyilat, az összes drága de felesleges cuccom eltudom adni. Két ház vásárlás után kb 3ezer arannyal érkeztem a hajóval, most kb 15 ezer körül vagyok. Lootolni lehet az biztos.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
addikt
Igen, valóban sziget. A Skyrim többek között mindig is azért fogott meg, mert a hatalmas mérete ellenére amikor barangoltam, sose éreztem, hogy bárhol a táj copy-paste alapon készült volna, itt pedig kicsit ötlettelennek érzem a dolgot, de ettől még jó csak a bejárható tér többi része túl magasra emelte a lécet.
-
awacs
tag
Az Enderalt végigjátszotta már valaki?Megkérdezhetem honnan van a játék és a kiegészítője?
-
csaba951
veterán
válasz VágniValó #24255 üzenetére
Tán azért sivár, mert a szomszédban kitört a vulkán!
Ezeken a helyeken tudsz küldetéseket felvenni:
* Raven Rock
* Tel Mithryn
* Skaal Village
+1 Thirsk Mead Hall (ha visszafoglaltad a nordoknak)Csak itt van boar tusk. Ha csinálod az Alchemy-t, akkor érdemes minél többet összegyűjteni belőle! Nagyon erős potion-okat lehet belőle csinálni.
-
sqpp
őstag
Az a vicc, hogy sikerült új szintre vinnem a Skyrimet, megette mind a 11 GB Vramot
-
addikt
Egyébként csalt a szemem, visszaléptem játszani és nálam is gyönyörű, csak egy pillanatra a képek hatása alá kerültem Most nyirtam ki ezt a mocskos Miraakot mondhatni hard módon ugyanis én balhere azt hittem valami stamina poisont kaptam, holott a capslockot nyomhattam be, ami toggle run/walkk..édes istenem. De ígyis kicsináltam, csak megoldhattam volna fele ennyi potionnel.
-
addikt
Hátha érdekel valakit, Beyond Skyrim csatorna feltöltése, Morrowind Official teaser #1
-
Šolaire
veterán
“Praise The Sun” \[T]/
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ritkán kukkantok be a topikba, de a Jóisten áldjon meg ezért a linkért!
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Šolaire
veterán
Nem is tudtam hogy van ilyen. Pc-re most jelenik meg : [link]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám.
Tegnap éjszaka gondoltam egy merészet, és frissítettem NV drivert friss 391.01-re.
Gondoltam ma játszok egy kicsit (Special Edition, mindenféle moddolás nékül), és gyakorlatilag Bethesda logo szinte be se fejeződik és bumm, kilép mindenféle üzenet nélkül.
Eddig semmi gondom nem volt vele.
Valaki hasonló élmény?
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
sqpp
őstag
válasz Kareszovics #24277 üzenetére
Szia!
Meglesem barátom, pillanat.
Addig eseménynaplóban (event viewer) csekkold már le, hogy nem-e ír valamit!
Hibakód nekem sokat segít, ha csak az van.
Nekem ugyan az a driver van és nincs baj.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Én ehhez hasonlóval hetekkel korábban szembesültem sima Skyrimnál, megnéztem, amik eszembe jutottak, de nem volt kedvem nekiállni kibogozni, inkább mentem Witcherezni.
Ami történt: adott este toltam pár órát, másnap délelőtt már nem indult el, de érdekes módon, amikor reggel leültem a géphez, a Skyrim Launcher futott...
Hibajelenség: elindítom akár launcherből, akár exe-vel, akár Steamből: főmenű okés, de ha betöltök egy mentést, vagy New Game, akkor kilép
Amiket megnéztem/megcsináltam, eredmény nélkül:
- régebbi állások visszatöltése
- helyi játékfileok ellenőrzése, hiányzik neki egy file folyamatosan ("egy file ellenőrzése sikertelen, ezért újra le lesz töltve" üzenet), de ezt ezen az ellenőrzésen minden más játékomnál kiírja a Steam, a többivel mégsincs semmi gondom
- a hiányzó filet letölti elvileg, de ettől semmi sem változik
- vírusirtó, tűzfal, egyéb védelmi szoftverek ellenőrzése nem-e fognak vmit, Steam mappa fullosan a kivételek között (olvastam, hogy a hiányzó file letöltését/használatát ez akadályozhatja)
- Skyrim.exe, launcher exe rendszergazdai módban történő futtatása, permanens rendszergazdai mód beállítása
- összes mod kikapcsolása
- Steam alól törlés, majd újratelepítés
- Steam alól törlés, majd minden kapcsolódó file és könyvtár törlése, majd újratelepítés
- Steam komplett törlése, majd újratelepítésMás nem jutott eszembe, és kedvem sem volt tovább foglalkozni vele.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
sqpp
őstag
válasz Kareszovics #24283 üzenetére
ini fájlt törölted már?
-
addikt
Próbáld meg letiltani a tűzfalon, FO4-nél ez segít, annak a Creation Clubbal van gondja.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Kareszovics #24283 üzenetére
Mielott inditod a jatekot a Steambol, lodd le/bontsd a netedet. Valoszinuleg nalad is a CC bug kavar be.
-
Kareszovics
addikt
válasz Piszkos-Fred #24286 üzenetére
Lebontottam netet, működött a játék. De akkor ezentúl csak így fog működni?
-
sqpp
őstag
válasz Kareszovics #24287 üzenetére
Nem tudom, én is olvastam ezt, de nekem sose volt ilyen :/
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz Kareszovics #24287 üzenetére
Sajnos igen. Amiota a Creation Clubot beleepitettek a FO4/SkyrimSE-be, azota bizonyos netes szolgaltatok/IP tartomanyok eseteben a jatek lefagy (pontosabban az inditas utan a CC felvenne a kapcsolatot a bethesda.net adatbazisaval es itt all meg a dolog). Nem tudsz mit tenni ellene.
A Genndy altal javasolt security rendszerbol torteno blokkolas es/vagy letiltas neha mukodik, de sajnos az ultimate megoldas csak a net bontasa (vagy addig masik szolgaltatora valtas).
Masik megoldas, a net bontasa helyett egy VPN hasznalata. Akkor legalabb a CC is elerheto marad.
Sajnos valamit nagyon elcseszett a Bethesda a CC-vel, es mivel nem univerzalisan rossz a rendszer, csak bizonyos esetekben, bizonyos szolgaltatoknal, igy nem is tudjak orvosolni egyelore.
[ Szerkesztve ]
-
Kareszovics
addikt
válasz Piszkos-Fred #24289 üzenetére
Gyönyörű...
Az a fura, hogy CC beta eddig is ment, semmi gond nem volt.
Na mindegy. egyszer majd csak jó lesz.
Köszi a választ és a "megoldást"!
-
Kareszovics
addikt
válasz Kareszovics #24290 üzenetére
Valami okból megfordult a fejemben, hogy újraindítom a modemet. Azóta megint megy.
-
19sracz82
csendes tag
Sziasztok!
Nálam is elcseszett valamit, de a fent említett netes mókolás nem hozott eredményt, más ötlete valakinek?
Köszi előre is, szép napot![ Szerkesztve ]
Nem az öregkor megérése, hanem a fiatalság túlélése a nagy tett! By: Én
-
Šolaire
veterán
válasz Piszkos-Fred #24289 üzenetére
Nekem időnként random bezáródik a játék fura.
“Praise The Sun” \[T]/
-
törölt tag
Nálam fut rendesen, viszont kiírta, hogy eltávolította a survival modot, azt nem írta miért.
-
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
Elkezdtem a Dawnguardot, és Seranat kellene kísérnem Castle Volkiharba, de amint a kastély közelébe érek, azonnal CTD-zik a játék.
A játék moddolva van, de sehol máshol nem jelentkezik ez a probléma.Néhány dolgot már kipróbáltam ezen leírás alapján, de én Skyrim SE-vel játszom, szóval lehet, nem minden vonatkozik az SE verzióra.
Van esetleg valakinek ötlete?
Köszönöm.
Üdv:
S[ Szerkesztve ]
-
Piszkos-Fred
aktív tag
válasz 19sracz82 #24292 üzenetére
Hat, egy megoldas meg lehet, de ez is csak egy szalmaszal, viszont van, akinek segitett.
Szoval erdemes regisztralni a bethesda.net-re (itt tarolja a CC az osszes PC-s es multiplatform modot az osszes jatekban, ahol aktiv a CC, illetve ezen keresztul szokuk publikalni a modokat/pluginokat kozvetlenul a Creation Kitbol vagy GECK-bol) es a fiokhoz hozzarendelni/kapcsolni a steames accountodat (facebook, twitch, stb. nem kell).
Igy amikor a jatek elindul es amikor - meg mielott barmit is tehetnel ugyebar - a kliens ellenorizni akarja a modokat (amelyet a CC beepulo keretrendszeren keresztul tesz meg - itt vagnam pofan egy szeneslapattal azt, aki ezt kitalalta, halkan jegyzem meg), nem dob ki/fagy le aktiv netkapcsolat mellett sem.
Valtozo, hogy kinel melyik modszer mukodik, vagy melyik nem, de talan egy probat meger.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest